Fostul șef de la Profi și OBI, ”vânat” într-un nou proces de soția româncă! Miza: un sfert de milion de euro!

Publicat: 30/07/2020 | 23:03

Cu toate că a divorțat în urmă cu aproximativ 10 ani, fostul șef de la Profi și OBI pare că nu și-a încheiat socotelile cu fosta parteneră de viață. Werner Gunter Grieb este ”vânat” de soția româncă, un reputat medic oftalmolog, pentru a recupera aproximativ un sfert de million de euro pe care l-a câștigat în urma partajului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații incendiare.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate de cea mai răsunătoare controversă din lumea bună.(CITEȘTE ȘI: GUNTER GRIEB INCEARCA SA MUTE PROCESUL DE PARTAJ IN GERMANIA, DUPA CE A DIVORTAT DE SOTIA SA!)

În 2012, neamțul care a extins rețeaua de magazine Profi și OBI în România a divorțat de soția sa, un reputat medic oftalmolog. Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de la separarea celor doi, Werner Gunter Grieb nu și-a încheiat socotelile cu fosta nevastă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  în urmă cu câteva zile, fosta soție a neamțului, care a dezvoltat celebrele magazine la noi în țară, a deschis o nouă acțiune în instanță. Alexandra s-a adresat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde a cerut emiterea unei ordonațe președințiale.(NU RATA: ANNA MANECHINA DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! NU EA L-A DIVORȚAT PE MILIARDAR, CI… „O ALTĂ DOMNIȘOARĂ DIN MEDIUL MONDEN E IMPLICATĂ ÎN PRODUCEREA UNEI RUPTURI ÎN FAMILIA DOMNULUI” + CUM SE APĂRĂ PENTRU AVENTURA DIN MYKONOS: ”EU AM CUNOSCUT SUBIECTUL DE 3-4 SĂPTĂMÂNI”)

Werner Gunter Grieb este ”vânat” de soția româncă

Reputatul medic oftalmolog ar fi susținut în fața magistraților faptul că fostul ei partener de viață, Werner Gunter, Grieb nu i-a plătit suma colosală pe care a obținut-o în urma procesului de partaj.

În urmă cu aproximativ patru ani, atunci când cei doi au disputant în instanță bunurile dovedite în timpul mariajului, fostul șef de la Profi și OBI a fost obligat de magistrați la plata sumei de 1.249.745,01 lei. Acum, fosta parteneră de viață a neamțului nu doar că a cerut suma câștigată în procesul de partaj, femeia a cerut magistraților ca fostului ei soț să i se aplice o dobândă, în cuantum de 241.459 de lei.(NU RATA: DE CE A DIVORȚAT DE FAPT ANCA ȚURCAȘIU. SOȚUL EI NU ȘI-AR MAI FI DORIT SĂ PRACTICE STOMATOLOGIA ȘI…)

Fostul șef de la Profi și OBI nu și-a încheiat socotelile cu soția nici la 10 ani de la divorț

Decizia instanței

Din câte se pare, fosta parteneră a lui Werner Gunter Grieb n-ar fi avut câștig de cauză. Și asta pentru că magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis să respingă cererea depusă de aceasta.(VEZI ȘI: EA ESTE MOTIVUL DIVORȚULUI LUI ALIN OPREA DE LA TALISMAN?!)

”Tip solutie: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge cererea pentru emiterea unei ordonanţe preşedinţiale formulată de reclamanta G. A. Alexandra în contradictoriu cu pârâtul Grieb Gunter Werner ca neîntemeiată. Respinge solicitarea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Soția fostului șef de la Profi și OBI a deschis un nou proces

Domeniul comerțului, neatractiv pentru fostul șef de la Profi și OBI 

În urma cu ceva vreme, atunci când neamțul a decis să se întoarcă în țara natală,  bărbatul a declarat în ziarele de specialitate că a decis să se ocupe de alte proiecte profesionale. Și asta pentru că domeniul comerțului nu mai era unul atractiv pentru el.

”Mă întorc în Germania pentru a mă ocupa mai mult de propriul business din domeniul imobiliar, totuși nu exclud întoarcerea în retailul românesc în viitor. În prezent însă comertul nu mai este un domeniu atractiv în România. Cred că vom vedea în următorii ani mai mult restructurări și preluări de companii în acest sector”, declara Gunter Grieb pentru un ziar economic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.