FOTO +18 | Andreea Antonescu a încins atmosfera la piscină! Vedeta s-a fotografiat cu ”rușinica” la vedere!

Publicat: 19/08/2019 | 13:46

Andreea Antonescu și-a înnebunit fanii din mediul virtual! Jumătatea trupei ”Andre” a reușit să arate mai mult decât a trebuit. Vedeta a ales să poarte un costum de baie cu două numere mai mici și a rămas cu ”rușinica” la vedere. Antenție, imagini nerecomandate cardiacilor!(CITEȘTE ȘI: CUM I-A “FURAT” PAPI SOȚIA MENTORULUI SĂU)

Weekendul trecut, Andreea Antonescu s-a lăsat fotografiată la piscină, acolo unde a ales să relaxeze alături de câțiva prieteni. Din câte se pare cântăreața a reușit să le arate fanilor mai mult decât ar fi trebuit.

Andreea Antonescu a optat pentru un costum de baie extrem de sexy ce i-a pus în evidență formele apetisante pe care le deține. De când a decis să pună capăt mariajului și să devină o femeie liberă, Andreea Antonescu pare că s-a transformat într-o veritabilă nonconformistă. Vedeta nu ezită se să pozeze provocator ori de câti ori are ocazia.(NU RATA, AICI: AVEM PRIMELE DECLARAȚII ÎN SCANDALUL PENAL DINTRE CĂLIN GEAMBAȘU & LOGODNICĂ: ”ANGELICA DUCE LUCRURILE LA EXTREM! A MĂRTURISIT ȘI LA PSIHOLOG CĂ…”)

Ipostaza incediară în care s-a lăsat fotografiată Andreea Antonescu a stârnit atenția fanilor din mediul virtual, care n-au ezitat și au asaltat postarea cu și comentarii. ”Ți-au ieșit silicoanele pe afara” / ”Perfectă”, au scris fanii cântăreței la fotografia cu pricina.(NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU I-A CERUT DIVORȚUL LA NOTAR SOȚULUI MILIONAR!)

Andreea Antonescu a încins atmosfera la piscină!

Declarațiile care anunțau divorțul!

”Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț.(…) De mai mult de 20 de ani, muzica este pentru mine pe primul loc și de aproximativ opt ani, Sienna își împarte primul loc alături de muzică. Orice altceva este pe un alt loc. (…) În câteva zile pleacă Siena și până la momentul acesta nu știu dacă mama are procură pentru a scoate copilul din țară. Așa că este posibil ca în următoarele două zile să ajung la notar. Sienna pleacă la tati în America. A intrat în vacanța de vară și toate verile și le petrece acolo. Dacă voi avea câteva zile libere este posibil să fug și eu, dar dacă nu am timp o să o aștept aici cu tot sufletul”, declara Andreea Antonescu, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

 

 

Citește și...