FOTO HOT! O divă din showbiz-ul românesc și-a etalat formele senzuale pe plajă!

Publicat: 16/06/2018 | 22:58

Aflată în vacanță, una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe de pe scena muzicală românească a reușit să pună pe jar întreaga suflare masculină cu formele ei bine definite.(Console si accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 Din ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate cele mai HOT imagini cu senzuala artistă.(CITEȘTE ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O LA PISCINĂ PE ”ZEIȚĂ”!)

Roxana Dobrițoiu, căci despre ea este vorba, una dintre cele mai spectaculoase personaje de pe scena showbiz-ului mioritic a dat fuga într-o vacanță în Spania, acolo unde s-a bucurat pe deplin de razele fierbinți ale soarelui.(Cele mai bune oferte laptopuri) Nepoata celebrului Adi de la Vâlcea a fost protagonista unei ședințe fotode-a dreptul incediare. Sexy-cântăreața și-a expus, în toată spledoarea, formele bine definite cu care a reușit să pună pe jar întreaga suflare masculină.(NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ! CELE MAI HOT MOMENTE ALE ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

Într-un costum de baie roșu ce-i punea în evidență formele senzuale, Roxana Dobrițoiu s-a lăsat fotografiată în în cele mai incitante poziții. Rezultatul ședinței foto organizate ad-hoc cu siguranță va fi pe deplin savurat de întreaga suflare a reprezentanților sexului tare.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU DUPĂ CE PREZENTATORUL TV I-A ”DESFIINȚAT” OPERAȚIILE ESTETICE. ”ARE BUZELE CA HAMBURGERII…”)

Citește și...