“Fratele” lui Puya a fost înmormântat. Florin Salam a cântat melodii de jale înainte ca sicriul să fie băgat în groapă

Publicat: 14/06/2018 | 19:53

Răzvan Lucan, cunoscut ca fiind “fratele” lui Puya, a fost condus pe ultimul drum astăzi, după ce în urmă cu două zile CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat primele informații despre moartea suspectă a lui “Românu’”, cum îi spuneau apropiații. La înmormântarea lui, care a fost transmisă live pe o rețea de socializare, Florin Salam a cântat melodii de jale și dor. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Puya și Sișu, pe lista audiaților în cazul morții suspecte de la Brăila!

Gest emoționant în memoria “fratele” lui Puya în ziua în care a fost înmormântat

După cum puteți vedea în imaginile filmate în ziua înmormântării, toți cei care l-au condus la groapă pe “fratele” lui Puya purtau haine negre, așa cum cere tradiția, iar unii dintre ei aveau imprimată pe îmbrăcăminte o poză cu Răzvan Lucan. Alături de imagine era scris mesajul: “Vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, potrivit spynews.ro. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și: Reacția trupei “La Familia” după ce Răzvan Lucan, “fratele” lui Puya, a fost găsit mort într-o cameră de hotel

“Fratele” lui Puya își va dormi somnul de veci la cimitirul Berceni 2 din București. Vă reamintim că Răzvan Lucan a fost găsit fără suflare în cursul zilei de luni, 11 iunie, într-o cameră de hotel din Brăila.

Citește și: A chefuit cu Puya & Sișu și l-au găsit mort într-o cameră de hotel!

De-a lungul vieții, “Românu’” a avut probleme cu legea și nu numai. La începutul acestui an, Răzvan Lucan a fost înjunghiat de un temut interlop. Iar. În urmă cu aproximativ 10 ani, el a fost implicat într-un dosar din Italia, alături de alţi doi tineri, care s-au dat drept miliardari ruşi cu intenţii de a cumpăra cubul AS Roma. Fiind găsit de autorităţi, bărbatul avea asupra lui cărţi de credit furate, cu benzi magnetice contrafăcute, ce i-au fost confiscate ulterior.

Citește și...