Puya și Sișu, pe lista audiaților în cazul morții suspecte de la Brăila!

Publicat: 13/06/2018 | 23:27

După ce, ieri, vă dezvăluiam, în exclusivitate, amănunte șocante despre împrejurările în care a murit ”fratele” lui Puya (VEZI DETALII AICI), astăzi ies la iveală noi detalii în acest caz. (Console si accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră despre moartea suspectă a lui Răzvan Lucan, zis ”Românu’”. 

În cursul zilei de luni, autoritățile din Brăila au fost alertate, după ce în camera unui hotel din localitate a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, despre care vă dezvăluiam că este nimeni altul decât Răzvan Lucan, cel pe care Puya, unul dintre membrii trupei ”La Familia”, îl considera ca un frate. (NU RATA, AICI: IRI ÎȘI DUCE IUBITA CU BENTLEY-UL LA ȘCOALĂ)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră legate de moartea suspectă a celui cunoscut drept ”Românu’”.

”În cursul zilei de 11 iunie, într-un hotel din Brăila a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta a fost găsit de un prieten care venise să-l ducă în București. Bărbatul a fost cazat timp de două zile împreună cu soția și câțiva prieteni în locația respectivă, doar că aceștia au decis să plece mai devreme din localitate.  În acest caz s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă. În urma cercetărilor la fața locului, în camera unde a fost găsit cadavrul nu s-au găsit urmele unor violențe. Se așteaptă rezultatul autopsiei pentru a se stabili cu exactitate motivul decesului”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, purtătorul de cuvânt al Poliției din Brăila. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Potrivit unor surse judiciare, cei doi membri ai trupei ”La Familia”, Sișu și Puya, ar putea fi audiați de autorități. Cel mai probabil, cei doi cântăreți vor fi citați ca martori în dosarul penal care s-a deschis după decesul  lui Răzvan Lucan, doar dacă, în urma examinării toxicologice, se constată că „Românu'” a ingerat anumite substanțe interzise.

În plus, conform surselor citate, cei doi artiști se numără printre puținele persoane care l-au văzut pentru ultima dată în viață pe cel supranumit ”Românu’”. Răzvan Lucan era căsătorit și avea trei copii. (NU RATA, AICI: COMBINATORUL ”FUCKY”, BLOCAT ÎN TRAFIC DE POLIȚIA RUTIERĂ! MOTIVUL…)

Puya alături de ”Românu”, (îmbrăcat în negru)

”Românu’” a fost găsit mort într-un hotel de lux din Brăila

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia primelor imagini cu camera de hotel în care a decedat în condiții suspecte Răzvan Lucan. Potrivit surselor DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), membrii formației ”La Familia”, dar și Răzvan Lucan au ales să se cazeze într-un hotel de trei stele, situat pe malul Dunării. Un hotel ce pune la dispoziția clienților servicii de cea mai bună calitate, printre care se numără si plimbările pe Dunăre cu iahturi de lux. (NU RATA, AICI: RENATA S-A POZAT PROVOCATOR LA PISCINĂ! IMAGINI DEMENȚIALE CU EX-IUBITA LUI LEO DE LA STREHAIA!)

Camera de hotel în care a fost găsit trupul lui Răzvan Lucan

Trupul „Românului”, adus în Capitală

În cursul zilei de miercuri, rudele bărbatului decedat în Brăila au ridicat trupul neînsuflețit de la morga Spitalului din Brăila și l-au adus în Capitală. Răzvan Lucan a fost depus la o capelă din Capitală, acolo unde toți cei care l-au cunoscut s-au strâns ca să-i aducă un ultim omagiu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  a obținut imagini exclusive de la priveghiul „fratelui” lui Puya.

Prietenii celui cunoscut drept ”Românu’” au ținut  să-l comemoreze într-un mod inedit. Așa că mai mulți bărbați au încins grătarul chiar în fața capelei unde este depus trupul lui Răzvan Lucan, iar cei care au venit să-și ia rămas bun s-au înfruptat din bucatele pregătite de aceștia.

Prietenii lui Răzvan Lucan au încins grătarul la priveghiul acestuia

Răzvan Lucan avea antecedente penale

În urmă cu 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-un dosar fabulos. „Fratele” lui Puya și alți doi tineri pretindeau că sunt miliardari ruși care intenționau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal.

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul.

Ceea ce i-a ajutat pe carabinieri să descopere identitatea infractorilor români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio, potrivit jurnalul ro. Carabinierii le-au confiscat acestora patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute. (CITEȘTE ȘI: SOCRUL RENATEI, FIOROSUL KALU, L-A ÎNJUNGHIAT PE ”FRATELE” LUI PUYA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...