Iri își duce iubita cu Bentley-ul la școală!

Publicat: 13/06/2018 | 16:01

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar de acest lucru pare că s-a convins și miliardarul de la Izvorani. Irinel Columbeanu (61 de ani) și Oana Cojocaru (21 de ani) o poveste frumoasă de dragoste. (Console si accesorii gaming) Celebrul om de afaceri îi face tinerei sale iubite toate poftele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă noi imagini exclusive care probează gesturile super-galante pe care le face miliardarul pentru Oana. (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI IRI A „ÎNFIAT-O” PE IRINUCA!)

Irinel Columbeanu face tot ce-i stă în putință ca să o răsfețe la maximum pe tânăra de 21 de ani. Cu toate că între cei doi este o diferență de vârstă de aproximativ 40 de ani, fotomodelul originar din Bacău spune că nu-i pasă de acest aspect, pentru că îl iubește pe miliardarul de la Izvorani. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu alături de tânăra lui iubită. Mai exact, celebrul om de afaceri a dus-o pe aceasta la facultate. Și nu oricum, ci cu Bentleyul de 150.000 de euro pe care îl conduce.

Dând dovadă de discreție, Irinel a lăsat-o pe tânăra iubită la câțiva metri de intrarea în instituția de învățământ. Îmbrăcată lejer, dar cu bun gust, cu o mapă și o sticlă de suc natural în mână, Oana a coborât rapid din mașina miliardarului și s-a îndreptat grăbită spre facultate, acolo unde a fost întâmpinată cu mare entuziasm de colegi. (CITEȘTE ȘI: IRI A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU PUȘTOAICA, IAR NOI AVEM DOVADA VIDEO!)

Irinel Columbeanu și-a condus iubita la facultate cu Bentley-ul

La ce a renunțat Oana pentru Irinel

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru formează cel mai recent cuplu din showbiz. În vârstă de 21 de ani, bruneta a renunțat la iubit și la locul de muncă pentru a forma un cuplu cu miliardarul de la Izvorani. Înainte să-l întâlnească pe fostul soț al Monicăi Gabor, tânăra a avut o relație cu un membru din ”aripa tânără” a unui partid liberal. (TOATĂ POVESTEA AICI) Relația nu pare a fi, însă, pe placul lui Gheorghiță Cojocaru, tatăl manechinului.

Milionarul de la Izvorani și-a dus iubita la facultate cu bolidul de zeci de mii de euro

Bărbatul ar fi întrerupt orice legătură cu fiica sa, după ce aceasta s-a “combinat” cu Irinel Columbeanu. Mai mult, „socrul” miliardarului de la Izvorani ar amenința că-și „dezmoștenește” fiica, refuzând să accepte o astfel de relație. Cei doi au mai fost certați și în trecut, când Oana a renunțat la prima facultate pentru a se concentra asupra carierei de manechin. După ce tânăra și-a reluat studiile, tatăl a iertat-o, însă acum pare mai decis ca oricând să rupă relațiile cu fiica sa. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

Irinel Columbeanu a divorțat în 2011

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au despărțit după doar cinci ani de căsnicie. În 2011, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat, iar fiica lor, Irina, acum în vârstă de 11 ani și jumătate, a rămas în grija tatălui. Între timp, Monica s-a cuplat cu Mr. Pink, alături de care locuiește în SUA, iar Irinel Columbeanu a început, recent, o relație cu Oana Cojocaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...