Fratele Nadiei Comăneci, discuții uluitoare cu iubitul amantei lui: ”A rămas însărcinată cu tine, nu cu mine!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 12/07/2018 | 23:23

La 51 de ani, fratele Nadiei Comăneci a divorțat pentru o puștoaică de 26 de ani (VEZI DETALII AICI). CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia mesajelor absolut uluitoare pe care Adrian Comăneci le-a schimbat cu iubitul tinerei. (Console si accesorii gaming) Niciunul dintre ei nu și-a asumat că ar fi lăsat-o gravidă. 

După mai bine de două decenii de căsnicie, fratele Nadiei Comăneci a divorțat de Liliana, femeia care i-a oferit doi moștenitori. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații  de-a dreptul incredibile despre evenimentul trist care s-a petrecut în familia uriașei gimnaste. (Reduceri mari la jocuri PC)

Fata pentru care Adrian Comăneci a divorțat ar lucra, în prezent, pe un vas de croazieră. De cum a cunoscut-o pe frumoasa româncă, pe numele ei Raluca, Adrian a cumpărat mai multe bilete de vacanță în destinații exotice, acolo unde a răsfățat-o mai ceva ca pe o prințesă. Cu toate că era căsătorit, Adrian Comăneci nu a ezitat să se fotografieze alături de tânăra sa iubită. Cei doi s-au pozat împreună în mai multe locuri superbe. Povestea nu avea cum să rămână în umbră. (CITEȘTE ȘI: NADIA COMĂNECI, CAMELIA POTEC ŞI ALINA DUMITRU AU CUVÂNTUL)

A fost momentul în care între Adrian, fratele Nadiei Comăneci, și iubitul iubitei lui a izbucnit un adevărat scandal. Discuțiile dintre cei doi sunt de-a dreptul uluitoare. Cei doi aruncă vina unul pe altul. Subiectul? Cu cine a rămas puștoaica de 26 de ani gravidă. Nimeni nu a avut curajul să-și asume răspunderea. Iar ce a urmat este fabulos. Vă prezentăm, în premieră, discuțiile dintre cei implicați. Care s-au purtat în limba engleză.

În scenă intră Adrian, fratele Nadiei Comăneci, fiul acestuia și iubitul puștoaicei. (CITEȘTE ȘI: NADIA COMĂNECI, PRIMA DECLARAȚIE DESPRE „DIVORȚ”! )

Discuție între iubitul puștoaicei și fratele Nadiei Comăneci:

Iubitul puștoaicei: “S-a culcat cu tine. În mai. Când a fost în croazieră.”

Adrian: “Da!”

Iubitul puștoaicei: “Nu era însărcinată la momentul respectiv. A rămas gravidă în august. Cand s-a culcat cu mine, mi-a spus să fiu atent. Nu am lăsat-o însărcinată!”

Adrian: “A rămas însărcinată!”

Iubitul puștoaicei: “Când?”

Adrian: “Cu tine, nu cu mine!”

Iubitul puștoaicei: “Imposibil. Nu ar fi lăsat-o pe vas dacă era însărcinată!”

Discuție între fiul lui Adrian Comăneci și iubitul puștoaicei:

Iubitul puștoaicei: “De ce este cu tatăl tău? Ea are 26 de ani, iar tatăl tău 51. Știi de ce?”

Fiul lui Adrian: “Îi place de tatăl meu pentru bani!”

Iubitul puștoaicei: “Bani…”

Fiul lui Adrian: “Nu ai văzut asta?”

Discuție între Adrian Comăneci și iubitul puștoaicei:

Iubitul puștoaicei: “Adrian, încă nu crezi că te înșală?”

Adrian: “Știu!”

Iubitul puștoaicei: “Sunt supărat pentru că minte!”

Discuție între fiul lui Adrian, fratele Nadiei Comăneci, și iubitul puștoaicei:

Iubitul puștoaicei: “Oricum… Mi-am pus acea &^$# în minte și am făcut totul pentru ea. Vreau să o văd fără bani! Săraca!”

Fiul lui Adrian: “Vrei să știi un secret? Tatăl meu nu mai are așa mulți bani!”

La rândul ei, puștoaica și-a părăsit iubitul!

Datorită averii pe care o deține, dar și a faimei de care se bucură, Adrian Comăneci ar fi determinat-o  pe Raluca, românca de 26 de ani, să își părăsească iubitul și să înceapă cu el o frumoasă poveste de dragoste.

Liliana şi Adrian Comăneci au împreună doi băieţi. Fiul cel mare este student în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, unde locuieşte la celebra lui mătuşă. La rândul ei, Nadia a avut tot timpul o super-relaţie cu Liliana, pe care a considerat-o de fiecare dată ca pe sora ei mai mică. (NU RATA, AICI: STUDENTA DE LA ACTORIE I-A FĂCUT ”DENUNȚ AMOROS” CUMNATULUI BIANCĂI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...