Fratele Nadiei Comăneci (51 de ani) a divorțat pentru o puștoaică (26 ani)!

Publicat: 11/07/2018 | 22:59

Situație fără precedent în familia Nadiei Comăneci. Fratele fostei gimnaste a divorțat pentru o puștoaică de 26 de ani.(Console si accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, primele imagini cu Adrian Comâneci și femeia pentru care a pus capăt mariajului de 26 de ani.(CITEȘTE ȘI: SEXY-ȘTIRISTA ÎL HĂRȚUIA NOAPTEA CU MESAJE PE CĂTĂLIN CAZACU: ”ERA ÎN PAT CU LOGODNICA, CÂND…”)

În urmă cu câteva luni, după mai bine de două decenii de căsnicie, fratele Nadiei Comăneci a divorțat de Liliana, femeia care i-a oferit doi moștenitori. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații  de-a dreptul uluitoare despre evenimentul trist care s-a petrecut în familia uriașei gimnaste.(Reduceri mari la jocuri PC)

O sursă bine informată ne-a mărturisit că Adrian Comăneci și-a lăsat familia pentru o puștoaică cu 25 de ani mai tânără. Fata  ar lucra, în prezent, pe un vas de croazieră. De cum a cunoscut-o pe frumoasa româncă, pe numele ei Raluca, Adrian a cumpărat mai multe bilete de vacanță în destinații exotice, acolo unde a răsfățat-o mai ceva ca pe o prințesă, mai spune sursa citată. Cu toate că era căsătorit, Adrian Comăneci nu a ezitat să se fotografieze alături de tânăra sa iubită. Cei doi s-au pozat împreună în mai multe locuri superbe.(NU RATA, AICI: STUDENTA DE LA ACTORIE I-A FĂCUT ”DENUNȚ AMOROS” CUMNATULUI BIANCĂI: ”NE-AM SĂRUTAT ȘI…”)

Mai mult decât, atât se pare că fratele Nadiei a ajutat-o pe Raluca, iubita mai tânără cu 25 de ani, să achiziționeze o franciză și să demareze o mică afacere în București.(CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII I-AU ”CONFISCAT” VILA LUI DAN DIACONESCU!)

Fratele Nadiei Comăneci și iubita sa mai tânără cu 25 de ani

La rândul ei, puștoaica și-a părăsit iubitul

Potrivit sursei citate, datorită averii pe care o deține, dar și a faimei de care se bucură, Adrian Comăneci a determinat-o  pe Raluca, românca de 26 de ani, să își părăsească iubitul și să înceapă cu el o frumoasă poveste de dragoste.(CITEȘTE ȘI: NADIA COMĂNECI, PRIMA DECLARAȚIE DESPRE „DIVORȚ”! )

 

Adrian și Liliana Comăneci pe vremea când formau un cuplu fericit

Liliana şi Adrian Comăneci au împreună doi băieţi. Fiul cel mare este student în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, unde locuieşte la celebra lui mătuşă. La rândul ei, Nadia a avut tot timpul o super-relaţie cu Liliana, pe care a considerat-o de fiecare dată ca pe sora ei mai mică. (CITEȘTE ȘI: NADIA COMĂNECI, CAMELIA POTEC ŞI ALINA DUMITRU AU CUVÂNTUL: SELECŢII PENTRU GIMNASTICĂ, ÎNOT ŞI JUDO LA STEJARII COUNTRY CLUB!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...