Gabriela Firea a făcut anunțul! S-a înființat o nouă linie de autobuz în Capitală. „Va asigura transportul cetățenilor din cartierele rezidențiale”

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 17:36

O nouă linie de autobuz a fost înființată în Capitală, în cartierul Apărătorii Patriei. Autobuzul va avea indicativul 241 și va circula între Șos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Măgurele.

Înființarea noii linii de autobuz a fost anunțată de către Gabriela Fire printr-o postare pe pagina de Facebook. Acesta lini are ca scop asigurarea transportului miilor de locuitori din cartierele rezidențiale, care până acum se bazau strict pe autoturismele personale. (CITEȘTE ȘI: BĂTĂLIA PENTRU TITLUL DE EDIL AL CAPITALEI, TOT MAI STRÂNSĂ. GABRIELA FIREA, ÎN TOPUL PREFERINELOR CETĂȚENILOR. TRAIAN BĂSESCU O AJUNGE DIN URMĂ)

 „Oamenii pe primul loc! Am înființat o nouă linie de autobuz în cartierul Apărătorii Patriei, din sectorul 4 al Capitalei! Va avea indicativul 241 și va asigura transportul cetățenilor din cartierele rezidențiale construite în zona cuprinsă între Șos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Măgurele.

Am discutat despre necesitatea înființării acestei noi linii de autobuz cu Daniel Băluță, primarul sectorului 4 al Capitalei. Amândoi suntem preocupați sa oferim condiții civilizate de transport public în comun și pentru locuitorii din cartierele noi.

Linia 241 va funcţiona de la Cartierul Apărătorii Patriei pe Şos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui, Str. Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Str. Poştalionului – Biserica „Sfinții Brâncoveni”, cu întoarcere pe Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni.”, a scris Gabriela Fire.

Fluidizarea traficului

Gabriela Firea a mai menționat că linia cea nouă are ca scop fluidizarea traficului. Aceasta oferă o alternativă locuitorilor din zonă, care până acum erau nevoiți să circule cu mașina personală. (VEZI ȘI: GABRIELA FIREA, ACUZAȚII DURE GUVERNULUI: „CINICII TRIMIT PACIENȚII ÎN ALTE ORAȘE, CA SĂ FIE PANICĂ”)

Prin dezvoltarea rețelei de transport către noile cartiere rezidențiale, mii de locuitori vor putea accesa mult mai ușor mijloacele de transport în comun, fără a mai fi nevoiți să se bazeze exclusiv pe autoturismul personal.

Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.