Gafa făcută de Mihai Dedu în timp ce vorbea despre Florin Busuioc la știri: „Colegul nostru…”

Publicat: 08/11/2018 | 10:15

Au fost momente grele pentru colegii și apropiații lui Florin Busuioc, care îl cunosc de aproape o viață! Busu a suferit marți seară (6 noiembrie) un infarct, iar medicii l-au operat de urgență. Pentru colegii lui de la știrile matinale de la Pro Tv a fost foarte greu să redea informații despre celebrul actor. Mihai Dedu a fost vizibil emoționat în timpul emisiunii, atunci când a fost nevoit să le spună telespectatorilor ce s-a întâmplat cu colegul său.

Mihai Dedu și Andreea Marinescu au fost transfigurați de durere în timpul știrilor matinale. Vizibil afectați, cei doi au fost nevoiți să vorbească despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Mihai Dedu a părut cel mai afectat. Prezentatorul s-a încurcat de mai multe ori când a vorbit despre colegul său.  (Vezi aici Mărturia cutremurătoare a unui angajat de la Filarmonica Oltenia, unde Florin Busuioc a susținut ultimul spectacol. “Am încercat să-i oferim aer, să-l…”)

„Colegul nostru și îndrăgitul prezentator al rubricii meteo, actorul Florin Busuioc, a fost adus la București ieri după-amiază la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu. A fost operat de urgență de o echipă de medici de la clinica de cardiologie din Craiova, iar astăzi un elicopter SMURD…de fapt, ieri…un elicopter SMURD l-a transferat în Capitală”, a spus Mihai Dedu în timpul știrilor matinale de la Pro Tv.

Florin Busuioc, înlocuit la Pro Tv

Telespectatorii s-au trezit cu un alt prezentator rubrica meteo din cadrul Știrilor Pro TV începând de ieri  dimineață! Și asta pentru că prezentatorii Andreea Marinescu și Mihai Dedu, care le aduc românilor cele mai noi știri din țară, dar și de peste hotare, i-au dat legătura unuia dintre colegii lor atunci când a sosit rubrica știrilor despre vreme și nu lui Florin Busuioc, așa cum se așteptau fanii acestuia. Cei mai mulți încă nu aflaseră despre problema gravă de sănătate pe care a suferit-o noaptea trecută și au început lungi discuții pe Internet.

Cel care a adus veștile despre vreme la Știrile dimineții de la Pro TV este Daniel Nițoiu. Prezentator al emisiunii “Ninja Warrior România”, alături de Raluca Aprodu şi Costi Mocanu, el i-a ținut locul lui Florin Busuioc, care a suferit noaptea trecută un infact. Colegii alături de care a performat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, dar și rudele sale s-au speriat când au aflat că acesta se simte foarte rău. Vă reamintim că, în trecut, Daniel Nițoiu a fost cel care l-a înlocuit și pe Victor Slav când acesta a plecat de la Pro TV.

 

Citește și...