Gigi Becali a făcut ”calendarul nunților” în familia extinsă! Urmează ”cancelarul” Luțu, nepotul Lucian și abia apoi…

Autor:
Publicat: 14/10/2019 | 23:13

La mega-petrecerea Theodorei, Gigi Becali a făcut ”calendarul nunților” în familia extinsă! Urmează ”cancelarul” său, Ionuț Luțu, nepotul Lucian și abia apoi Alexandra, altă fiică a multimilionarului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații în exclusivitate națională.

Patronul FCSB-ului a profitat din plin de marele eveniment care a avut loc la Palatul Snagov. Fără să stea pe gânduri, milionarul din Pipera a stabilit deja viitoarele nunți din familia sa și nu numai. Potrivit unor surse demne de încredere, Gigi Becali vrea ca Ionuț Luțu, omul său de încredere, să se așeze cât mai rapid la casa lui.

(VEZI AICI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA MEGA-PARTY-UL FIICEI LUI GIGI BECALI)

Ex-fotbalistul are de mai mulți ani o relație cu Iulia Roșca, dar lucrurile între ei ar fi început să scârțâie în ultima perioadă. Însă latifundiarul din Pipera trage speranțe că, într-un final, protejatul lui va ajunge în fața altarului cu actuala iubită. De altfel, i-a și promis lui Ionuț Luțu că îi va fi naș de cununie.

“Eu voi plăti absolut tot!”

Următorul pe lista lui Gigi Becali este chiar nepotul său preferat, Lucian. La nunta Theodorei, tânărul om de afaceri s-a prezentat la braț cu o brunetă superbă, care a atras privirile tuturor. Îmbrăcat super-elegant, Lucian i-a prezentat-o unchiului său pe tânăra care l-a cucerit.

Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali i-ar fi transmis, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România: “Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”. Evenimentul ar urma să aibă loc anul viitor.

(NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI)

Alexandra, ultima pe listă

Dacă Theodora și-a găsit, deja, un soț, Gigi Becali ar fi nerăbdător să o vadă și pe Alexandra la brațul unui bărbat. Ea ar urma, conform planurilor patronului de la FCSB, să fie ultima de pe listă care ar urma să spună “Da!. Pentru moment, milionarul din Pipera nu are motive să se grăbească, din moment ce tocmai și-a măritat, în weekend-ul recent încheiat, o fiică.

(VEZI ȘI: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Cert este că Gigi Becali a prins gustul nunților din moment ce, la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, a “programat” încă trei evenimente.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)