Gigi Becali, declarație șocantă în cazul Caracal: „Vă spun eu ce a făcut Gheorghe Dincă”

Publicat: 15/10/2019 | 11:06
Gigi Becali, declarație șocantă în cazul Caracal: „Vă spun eu ce a făcut Gheorghe Dincă”

Cazul ”Caracal” suscită, în continuare, un interes enorm, iar Gigi Becali a urmărit, la rândul său, evoluția acestei anchete complicate. Patronul FCSB a luat atitudine și a declarat că ar avea nevoie de… 3 ore în care să stea, față în față, cu Gheorghe Dincă pentru a scoate la lumină întregul adevăr.

Ieri, medici INML au fost audiați de procurori pentru a se stabili dacă expertizarea fragmentelor osoase descoperite în cuptorul improvizat de ”Monstrul din Caracal” s-a efectuat conform tuturor prevederilor legale. Gigi Becali consideră că Gheorghe Dincă nu a spus adevărul, până acum, însă a desacoperit soluția pentru ca acesta să povestească tot ce s-a întâmplat, cu adevărat, în ”Casa groazei” din Caracal.

„Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a spus patronul echipei FCSB la RTV.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: ”Cum au ajuns la acele concluzii…”

Avocatul familiei Melencu a precizat că dosarul în care sunt audiați specialiștii INML este cel privind crimele din Caracal, nu cel de pe rolul Parchetului General, deschis după o sesizare a lui Alexandru Cumpănașu care vizează expertiza ADN-ului Alexandrei Măceșanu.

„Vor fi mai multe audieri cu personalul INML – specialiști, experți pe mai multe domenii. Vor da niște explicații procurorilor, nouă, cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii. Vor da detalii. Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de Procedură Penală”, a anunțat Tonel Pop, conform Mediafax.

Citește și...