Gigi Becali, îndurerat lângă sicriul lui Cristian Ţopescu. Declarații sfâșietoare: „Așa ceva nu se mai naște”

Publicat: 17/05/2018 | 21:06

Au mai rămas câteva ore până când Cristian Țopescu va fi condus pe ultimul drum. În această seară, printre numeroasele persoane importante din lumea sportului au venit să-și ia rămas bun de la regretatul comentator s-a numărat și Gigi Becali. Patronul de la FCSB a fost surprins răvășit la câteva momente după ce a mers și i-a aprins o lumânare la căpătâi lui Cristian Țopescu.

Citește și: Comentariile celebre ale lui Cristian Țopescu! Nadia, prima notă de 10 din istoria gimnasticii

Când a plecat de la studiourile Televiziunii Române, Gigi Becali a făcut mărturisiri emoționante despre Cristian Țopescu.

Citește și: Nora lui Cristian Țopescu a transmis un mesaj sfâșietor: ”Câteva ore prea târziu ca să … ”

„Era om prea bun și atunci toți oamenii vin să-l ducă pe ultimul drum. Vizavi de el, de Nea Cristi, eu care nu eram așa un mare microbist și n-am fost un fanatic de fotbal, dar el avea un har de la Dumnezeu. În momentul când marca golul sau trăiai mai mult emoția lui decât golul sau decât reușita. Îmi aduc aminte că tata pupa televizorul și se uita pentru că știa că o să comenteze Cristian Țopescu. Așa ceva nu se mai naște” , a declarat Gigi Becali la Antena Stars.

Citește și: Cristian Țopescu va fi înmormântat cu onoruri militare! Când au loc funeraliile

Cristian Țopescu a încetat din viață în urmă cu două zile

Cristian Țopescu este cel mai cunoscut comentator sportiv român. El a murit la vârsta de 81 ani, pe 15 mai.

„Domnul Cristian George Țopescu în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat dr. Negoiță Silvius, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, la scurt timp de la decesul marelui comentator.

Citește și...