Gigi Becali se judecă de 7 ani pentru o sumă incredibilă. A dat cam tot atât pe o pereche de încălțări de la…

Publicat: 27/05/2020 | 23:56

Gigi Becali se judecă de șapte ani pentru o sumă incredibilă, de care, cu siguranță, se poate lipsi în orice moment. Antoaneta Dragomir este femeia care i-a redeschis proces, la mijloc fiind 8.600 de lei. O sumă apropiată a cheltuit-o latifundiarul în urmă cu un an, pe o pereche de adidași, “Bucuria piticului”. CANCAN.RO are toate detaliile unui litigiu care durează de șapte ani.

(VEZI AICI: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF! )

Gigi Becali a fost condamnat la plata unor despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, în favoarea unei rivale la alegerile din 2012. Problemele patronului de la FCSB au apărut în campania electorală, când a depăşit limitele dezbaterilor publice în duelul televizat cu Antoaneta Dragomir, candidatul Partidului Ecologist Român. Chiar dacă anii au trecut, lucrurile între cei doi nu s-au calmat.

Gigi Becali, în litigiu cu Antoaneta Dragomir pentru 8.600 de lei

CANCAN.RO a aflat că Gigi Becali a fost, recent, dat din nou în judecată de Antoaneta Dragomir pentru “fabuloasa” sumă de… 8.600 de lei! Procesul a fost înregistrat, iar pentru moment nu s-a stabilit un termen. Cert este că multimilionarul va ajunge iar în fața magistraților pentru o sumă modică, mai ales pentru el. Cel mai probabil, latifundiarul din Pipera are ambiție și nu vrea să mai cedeze nimic în fața celei cu care a fost rival la alegerile din 2012.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

Gigi Becali a ajuns, astfel, să se judece pentru o sumă incredibilă, dacă ținem cont că în urmă cu aproximativ un an a cheltuit o sumă apropiată, 1.200 de euro, pentru o pereche de adidași ”Bucuria piticului”, cunoscuți astfel deoarece au talpa foarte înaltă, de la Versace. Atunci, ca de altfel de fiecare dată, patronul FCSB-ului nu s-a uitat la bani. Însă “războiul” cu Antoaneta Dragomir este personal și probabil va fi unul de durată.

În urmă cu un an, Gigi Becali purta ”Bucuria piticului” de la Versace, pereche pe care a plătit 1.200 de euro

Cum a făcut Gigi Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii.

(VEZI AICI:SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...