Ginerele ”Uluitorului” și-a părăsit soția pentru Malvina!

Publicat: 20/07/2018 | 08:01

Malvina Cservenschi a intrat într-un con de umbră de când a renunțat la televiziune, concentrându-se asupra afacerii sale cu bijuterii și decorațiuni. (Reduceri mari la jocuri PC) Iată, însă, că, acum, a revenit în forță! S-a combinat cu ginerele unuia dintre magnații secreți ai României, în vila căruia a și înnoptat după ce au băut și au dansat provocator până la 4 dimineața într-un restaurant din Herăstrău. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unei mega-telenovele din lumea bună.

UPDATE: Această poveste este de departe una dintre cele mai suculente telenovele din ultimii ani. Intriga și răsturnările de situație sunt de-a dreptul superbe. Revenim în câteva ore cu continuarea, cu fabuloasa continuare!!! O să iasă tămbălău mare, mare! ::))

Pentru a fi alături de Malvina Cservenschi, “Ginerică” și-a părăsit soția, gest care ar fi stârnit mânia socrului său, supranumit “Uluitorul”. Acesta din urmă este unul dintre magnații secreți ai României, care deține o avere de peste un miliard de euro și este prieten cu fiul lui Donald Trump, cu care se și vizitează. “Uluitorul” este un bogătaș discret, influent, cu afaceri în industria farmaceutică. Relația dintre “Ginerică” și ex-prezentatoarea de la TVR este, însă, mai veche. (Promotiile zilei la monitoare

Legătura a devenit de curând publică, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. I-am întâlnit pe “Ginerică” și Malvina la deschiderea unui restaurant de lux din Herăstrău, unde au ajuns în jurul orei 22:00. Însoțiți de alt cuplu, cei doi s-au așezat la masa pe care au rezervat-o. Și au început să comande vinuri fine. Îmbrăcată cu o rochie albă, fosta prezentatoare a arătat o formă de invidiat. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. CULISELE UNEI „RUPTURI” MULT MEDIATIZATE ÎN ULTIMA VREME)

A petrecut foarte puțin timp la masă, preferând să se întrețină cu cei din jur și să danseze. După ce „încălzirea” a fost făcută, “Ginerică” s-a alăturat, la rândul lui, distracției. A fumat și a băut cot la cot cu iubita sa, cu care s-a retras într-un loc ferit din restaurant. Unde s-au îmbrățișat și și-au șoptit vorbe dulci la ureche. Cei doi au băut și au dansat provocator până la 4 dimineața, când au lăsat impresia că încep să se clatine. A fost momentul în care au realizat că este cazul să părăsească localul.

Malvina a ieșit prima din restaurant, urmată la câteva secunde de “Ginerică”. Frumoasa brunetă a plecat cu un Uber, în timp ce partenerul ei a ales, până la urmă, motorul. Ex-prezentatoarea a luat ceva de acasă, după care a ieșit, din nou, în stradă. A preluat-o o mașină, care a dus-o la vila tânărului cu care se distrat la maximum în restaurant. La vilă, de altfel, a și înnoptat, după mai multe ore epuizante. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A PĂRĂSIT BĂRBATUL CHIAR ÎN NOAPTEA NUNȚII! LIDIA FICIORU A AFLAT CĂ SOȚUL EI ȘI-A LĂSAT AMANTA ÎNSĂRCINATĂ)

Povestea din spatele relației socru-ginere

“Ginerică” a demonstrat, astfel, că joacă tare. Chiar dacă socrul său, “Uluitorul”, este foc și pară pe el. Nu doar pentru că doar i-a părăsit fiica, ci și pentru că dispariția lui a creat necazuri în firmele pe care le conduce miliardarul.

Unii zic că ”Uluitorul” nu l-a plăcut niciodată, altii, că n-a plecat cu mâna goală și că știe multe secrete din mega-afacerile acestuia. Relația dintre socru și ginere pare, astfel, o poveste mult mai complicată decât la suprafață. (NU RATA: FINUL CELEBRU AL LUI TRAIAN BĂSESCU, FILMAT CU ”AMANTA” LA UN HOTEL DIN BUCUREȘTI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...