Giorgos Katsikas a scos-o la cafenea pe sosia Mădălinei Ghenea!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 27/11/2018 | 23:24

Dinamo nu-și revine nici după venirea lui Mircea Rednic și are mari șanse să rateze, și anul acesta, play-off-ul. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Jucătorii sunt oarecum debusolați, după anunțurile repetate ale ”Puriului”, care și-a întocmit o listă cu plecări, chiar din această iarnă. Grecul Katsikas nu ar fi chiar pe placul tehnicianului, dar nu-i bai, pare a spune din expresia feței! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a găsit pe fundaș vesel nevoie mare, alături de o frumoasă brunetă, leită Mădălina Ghenea, și ea numai zâmbet.

Grecul Giorgos Katsikas a venit la Dinamo în iulie anul trecut și părea una dintre cele mai bune achiziții în compartimentul defensiv. Cu cei 1,88 metri înălțime, fotbalistul era deja văzut ca un ”Superman” în careul roș-albilor, doar că nu a fost chiar așa. Și nici coechipierii nu l-au ajutat pe fundașul central venit de la echipa daneză Esbjerg fB.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) ”Câinii” au ratat play-off-ul, fiind luați peste picior de toți microbiștii atunci când, la finalul sezonului, erau câștigătorii play-out-ului! Viața merge înainte! Și pentru grecul Katsikas.

(CITEȘTE ȘI: BIZONUL GNOHERE L-A CORUPT PE DINAMOVISTUL MEZAGUE)

Și-a făcut timp pentru o ieșire

Un nou campionat, se pare, o nouă decepție… Dar, ca pentru orice jucător, bucuriile extrasportive sunt de ”neprețuit”. Giorgos și-a făcut timp pentru o ieșire la celebrul club Nuba, din Capitală, alături de o frumoasă brunetă, care seamănă izbitor cu Mădălina Ghenea. Au ajuns la masă și, dintr-o dată, s-au simțit în largul lor. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) 

Fotbalistul a rezemat genunchiul de masă, și-a pus mâinile pe el și a început dialogul cu prietena lui. A zâmbit, printre altele, la fel și ea. Au aruncat un ochi pe meniu, Giorgos pare că i-a recomandat ceva de acolo. Ea a dat ochii peste cap, apoi a râs larg. Comanda a venit, la scurt timp, iar cei doi s-au bucurat, în tihnă, de momentele petrecute împreună. Apoi au plecat din local și, probabil, și-au făcut planurile pentru o nouă ieșire.

(NU RATA: BOKILA, SALOMAO, NASCIMENTO & ”HAITA VESELĂ” AU COMIS-O)

Katsikas s-a vopsit blond

Giorgos Katsikas a făcut, în urmă cu o săptămână, o schimbare radicală în viața lui! De look… (Cum câștigi bani rapid) Fotbalistul s-a vopsit blond și, la scurt timp, a postat fotografia atât pe Instagram, cât pe Facebook. A primit aprecieri, dar și numeroase critici.

(CITEȘTE ȘI: ȘEFUL UNEI CAMPIOANE DIN LIGA I A ORGANIZAT O ORGIE, IAR PROSTITUATELE I-AU FĂCUT PLÂNGERE)

Katsikas s-a vopsit blond, în urmă cu o săptămână

”Frumos look, Giorgos”, ”Eminem or Aguero?”, ”Așa de nebun!!”, ”Este OK”, ” Ce ți-ai făcut, mă, la păr?”, ”Vreau să arăt și eu așa urât ca tine”, sunt câteva dintre comentariile la poza blondă pe care Katsikas a postat-o.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)