Grupul „Vouă” revenire de senzație, la… fermă. „Băieții erau nemulțumiți de…”

Publicat: 15/09/2020 | 19:08

De mai mult timp, unul dintre cele mai vechi grupuri de umor din România, grupul „Vouă”, poate fi urmărit la postul de televiziune Național TV. Din păcate pentru simpaticii actori, aceștia se pare că nu mai erau plătiți de ceva vreme, pentru că ceea ce văd telespectatorii sunt reluări ale unor emisiuni înregistrate cu ani buni în urmă. CANCAN.RO a aflat detalii de ultimă oră despre un nou proiect în care va fi implicată celebra trupă.

(VEZI ȘI: UN ACTOR CELEBRU DIN ROMÂNIA A RAMAS ȘOCAT DE JIGNIRILE ADUSE DE ELEVII LUI: “M-AU FĂCUT BOU ȘI NEAM PROST!”)

„Situația le convenea patronilor, dar nu era pe placul membrilor grupului. Cel care se pare că a decis că trebuie să se facă o schimbare a fost unul dintre liderii trupei, Victor Yila. O parte din grupul «Vouă» se va muta din toamnă la noul post Tele7ABC – post care se pregătește acum și care se va lansa în curând. Băieții erau nemulțumiți de contractul lor cu Național TV.

O parte din grupul „Vouă” revine pe sticlă cu un nou serial, la Tele7abc

De fapt, pe sticlă se redifuzează de câțiva ani fostele lor show-uri, ei nemaiprimind de ceva timp salariu. Băieții vor face la noul post TV un nou serial în genul «Las Fierbinți», decorul însă fiind o fermă”, ne-a dezvăluit o persoană din echipa „Vouă”.

Un show inedit

Coincidența face ca, în acest an, și altă televiziune să aibă un show, dar un reality-show, la o fermă. Este vorba, bineînțeles, de PROTV, unde concurenți celebri, printre care Anda Adam, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Alina Pușcău, Anisia Gafton, Anna Lesko, George Burcea se bat pentru un premiu de 50.000 de euro. (VEZI AICI: PREMIERĂ ABSOLUTĂ. GÂNDUL.RO ȘI ”COMPANIA TEATRALĂ VOUĂ” VĂ INVITĂ SĂ VIZIONAȚI ONLINE SPUMOASA COMEDIE ”STĂPÂNUL CIOLANULUI”)

Alături de „Divertis”, „Vouă” este unul dintre cel mai vechi grupuri de umor din România, ei fiind pe piață încă de acum 38 de ani. În 2017, „Vouă” au sărbătorit 35 de ani de activitate. De-a lungul anilor, unii dintre membrii care s-au lansat la „Vouă” au plecat în alte proiecte de comedie sau muzică precum: Gheorghe Ifrim (care acum este primarul din „Las Fierbinți”), Marius Florea Vizante sau Maria Buză.

Cine este Victor Yila

Vedeta cu origini congoleze Victor Yila a venit în România în 1983. Actorul a fost „școlit”, între alții de regretații Ștefan Iordache și Iurie Darie, cu care a fost, de altfel, și bun prieten.

Victor Yila, una dintre vedetele grupului „Vouă”

În anul 2007, Victor Yila și Morar Ioana Sorina au spus „Da” în fața ofițerului stării civile și a nașilor Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu.

Imediat după cununia civilă, a urmat cea religioasă, unde Oana a purtat o rochie lungă albă. Ceremonia a avut loc la Biserica Amzei. Petrecerea a avut loc într-un local din centrul Capitalei unde a luat parte toată spumă artistică din București, printre care Iurie Darie și Anca Pandrea. (NU RATA: IMAGINI TULBURATOARE DIN CEA MAI GREA ZI A ANCĂI PANDREA! TOT CE NU S-A VĂZUT LA TV DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI IURIE DARIE)

„A fost o zi mare! Foarte mare”, a spus Victor la Antena 1. „Cel mai mult am avut de muncit cu socrul meu. M-a acceptat cu greu și din cauza culorii mele. Până la urmă s-a dovedit a fi un om minunat, este în stare să facă orice pentru mine”, a mai spus acesta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.