Hannelore de la “Insula Iubirii” a fost deja înlocuită de fostul ei soț?! Bogdan Ionescu, alături de o femeie misterioasă

Publicat: 13/01/2019 | 13:55

Surpriză după surpriză în familia mare de la “Temptation Island – Insula Iubirii”! La scurt timp după ce Hannelore Ulrich a confirmat divorțul de Bogdan Ionescu, fostul concurent de la “Insula Iubirii” s-a pozat într-o ipostază apropiată alături de o femeie misterioasă. Imaginea cu cei doi “a scăpat” pe Internet, unde a stârnit un val de reacții.

Citește și: Primele declarații ale lui Bogdan de la “Insula Iubirii”, după ce Hannelore a anunțat că au divorțat!

Hannelore de la “Insula Iubirii” a fost deja înlocuită de fostul ei soț?!

Bogdan Ionescu a format alături de Hannelore Ulrich unul dintre cele mai controversate cupluri care și-au testat dragostea în Thailanda. În urmă cu câteva ore, fostul concurent de la “Insula Iubirii” a postat pe Instagram Stories o poză în care apare peste picioarele lui unul de femeie. Mai mult, în imagine se vede mâna lui, dar și cea a unei domnișoare misterioase, iar în prim plan: cănile cu ceai – pe cea din stânga aflându-se o inimă roz. În plus, este trecută și o oră care are o importanță foarte mare pentru îndrăgostiți, respectiv: 00:01 – care înseamnă pentru cei mai mulți un sincer “Te iubesc”.

Dacă și-a refăcut deja viața amoroasă sau nu, fostul soț al lui Hanne de la “Insula Iubirii” va vorbi atunci când va fi pregătit, așa cum a făcut ieri primele dezvăluiri despre divorțul de aceasta.

Citește și...