Haos în Vama Veche! Morți de beți, au adormit printre sticle, pe plajă

Publicat: 08/07/2020 | 11:57
Haos în Vama Veche! Morți de beți, au adormit printre sticle, pe plajă

Vama Veche este tradiționala stațiune de pe litoral unde se poate face orice. Cel puțin asta a rămas în mințile oamenilor care au ”gustat-o” imediat după Revoluția. Weekend-ul trecut tinerii au făcut mega-petrecere, care s-a încheiat cu un mare haos.

CITEȘTE ȘI: CUM A APĂRUT INNA PE PLAJA DIN VAMA VECHE. ȘI-A PUS UN COSTUM DE BAIE ALB ȘI…

Mult alcool a curs pe plaja din Vama Veche, iar tinerii, chiar din Constanța sau de prin alte orașe veniți să savureze clipe de ”libertate”, s-au îmbătat și au dat să tragă puiul de somn fix la locul petrecerii, pe nisip. Trei bărbați „obosiți” după o noapte plină și adormiți în poziții care mai de care mai amuzante și mai inconfortabile au atras atenția, scrie replicaonline.ro.

„Nici nu știu cât este ceasul… ce s-a întâmplat? Am cam petrecut azi noapte cu niște prieteni, am băut și noi puțin și am zis să mă odihnesc un pic… acum… plec acasă!”, a reușit să spună un tânăr care tocmai se trezise, după o noapte udată din plin cu alcool. Imaginile sunt grăitoare!

Haos în Vama Veche! Nu au respectat nici distanțarea

A fost haos pe litoral în weekend. Imagini cu turiștii din Vama Veche care nu au respectat distanțarea au ajuns în spațiul public. Duminică noaptea, sute de oameni au dansat în fața unei terase din Vama Veche, unde un DJ a pus muzică și a îndreptat boxele spre aleea pietonală. Locul s-a umplut până la refuz, iar turiștii au petrecut fără nicio grijă.

Deși un echipaj de poliție a ajuns în zonă, nu a fost dată nicio amendă, iar oamenii legii au plecat în aplauzele petrecăreților. Totuși, luni, administratorii terasei au fost sancționați cu 2.000 de lei. Imaginile cu turiștii care se distrau fără a respecta regulile de distanțare în prezența poliției au fost postate pe o rețea socială chiar de un angajat al terasei, iar sute de oameni le-au redistribuit.

NU RATA: S-AU REDESCHIS PLAJELE ÎN VAMA VECHE. CÂT COSTĂ UN ȘEZLONG, FAȚĂ DE ANUL TRECUT, ȘI CÂȚI OAMENI POT STA LA SOARE

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a spus că aceste imagini nu sunt o excepţie, ci o regulă pe litoral. „Vedem astfel de imagini de vreo 4 săptămâni. Am făcut şi facem apel la respectarea unor măsuri de distanţare fizică şi la respectarea unor precauţii. Partea medicală, pe care sistemul medical, tot ce înseamnă comitetul naţional pentru situaţii de urgenţă, o putea să o desfăşoare ne-a fost îngrădită, chiar limitată de hotărârea Curţii Constituţionale”, a spus ministrul.