Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2019. Fecioarele își recapătă energia

Publicat: 15/08/2019 | 13:26

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 august 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 19 – 25 august 2019 se numără și zodia Fecioară care va fi gazda cuplului Soare – Venus.

Săptămâna 19 – 25 august 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a banilor, care pe data de 21 august va intra în zodia Fecioară, acolo unde, la doar două zile distanță, pe data de 23 august, va intra și Soarele. Prin urmare, acest context astrologic se concentrează pe rațiune mai mult decât pe simțire. Iubirea și sentimentele trec prin filtrul logicii, ne administrăm mult mai responsabil finanțele, devenim mai practici și mai conștiincioși, mai atenți la detalii, dar și mai critici.

La modul general, horoscopul pentru săptămâna 19 – 25 august 2019 ne va determina să avem așteptări mult prea mari, atât de la noi înșine, cât și de la ceilalți, însă trebuie să fim atenți să nu exagerăm și să cădem în extreme.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2019

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 august 2019

Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Berbec vor face tot ce le stă în putință pentru a-și schimba locul de muncă sau pentru a-și îmbunătăți situația la job. Nu este exclus ca unii nativi să-și dorească să plece în străinătate și să aplice pentru un post dincolo de granițe. Situația financiară îi va nemulțumi pe nativi, însă există și șanse de a primi sume de bani care provin din datorii returnate, din partaje, din moșteniri, credite sau procese. În weekend se conturează o atmosferă veselă și Berbecii pot ieși în oraș, pot participa la o petrecere, vor socializa cu poftă și vor avea chef de viață. Atenție mai multă la sănătate și la activități care pot provoca accidente.

Nu rata: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2019

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 august 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor prin sectorul sentimental. Șansele ca nativii singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste sunt foarte mari, iar cei care deja se află în relații de lungă durată pot deveni părinți. Nu este exclus ca unii nativi să aibă parte de aventuri romantice, mai ales că distracția și cheful de viață sunt la cote înalte. În plan profesional, șansele de a semna noi contracte, de a-și schimba cariera vor exista și este recomandat ac Taurii să profite de ele. Sunt puternic susținuți cei care dau examene și participă la interviuri de angajare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 august 2019

Nativii născuți în zodia Gemeni vor fi foarte determinați în această săptămână să rezolve un conflict de familie, să lămurească o situație cu părinții și nu este exclus să fie vorba de o moștenire, poate chiar de o schimbare de domiciliu, de achiziționarea, renovarea unei locuințe. La locul de muncă se întrevăd unele nemulțumiri și situații tensionate, însă totul se va dizolva până în weekend, când nativii vor fi dornici de ieșit în lume și socializat. Nu este exclus ca Gemenii să plece în scurte și plăcute călătorii. Se cere mai multă atenție la sănătate care poate pune unele obstacole în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților zilnice.

Vezi și aici: Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 august 2019

Se conturează aspecte benefice în zona profesională, iar cei născuți în zodia Rac ar trebui să profite de acestea pentru a face o schimbare de perspectivă. Nu este exclus ca cineva să le propună un nou loc de muncă sau o avansare în funcție, iar cei care au afaceri personale pot semna noi contracte de colaborare, de asociere, pot primi o sponsorizare. De asemenea, sunt susținute negocierile, investițiile și tranzacțiile. În plan sentimental se întrevăd conflicte cu persoana iubită, însă se bazează mai mult pe neîncredere și critici decât pe lipsa de comunicare sau de sentimente.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 august 2019

Este o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Leu. Venus și Soarele în tranzit prin casa banilor pot aduce oportunități neașteptate de câștig, inclusiv un loc de  muncă mai bine plătit sau o nouă colaborare remunerată avantajos. Pentru unii nativi care-și doresc să facă acest pas se pot contura șanse de a pleca în străinătate. În plan sentimental, șansele ca nativii singuri să se îndrăgostească cresc foarte mult și se pot materializa în special în weekend, când se întrevăd ieșiri cu grupul de prieteni sau poate fi vorba de participarea la o petrecere, un eveniment, poate un concert.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt fără îndoială vedetele săptămânii, având în vedere că Soarele și Venus le devin aliați. Nativii vor avea parte de energie, bună dispoziție, optimism și entuziasm în desfășurarea activităților. În plus, va fi o perioadă bună pentru vindecare, de împăcare cu ei înșiși și cu deciziile lor. Fecioarele vor dori mai mult de la ele și vor face tot ce trebuie pentru a-și atinge obiectivele, inclusiv se vor înscrie la noi cursuri, vor participa la seminarii de dezvoltare personală sau profesională. Perioadă de mobilizare fizică și mentală. În plan sentimental pot oficializa o relație sau pot discuta cu partenerul despre posibilitatea de a duce povestea de dragoste la alt nivel, ceea ce poate aduce un dialog despre copii și eventualitatea de a deveni părinți.

Vezi și aici: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Balanță începe o perioadă de căutări, de întrebări, de frământări psihice. Nativii vor dori să știe care este scopul lor pe pământ și în acest sens pot fi atrași de fel și fel de domenii noi de studiu. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea lor, va activa casa bolilor lungi și cronice, care este, totodată, și casa trecutului, prin urmare nativii se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi, dar și cu situații din trecut care revin acum, dar care au șanse foarte mari să fie vindecate, depășite. În plan finaciar există șanse mari ca Balanțele să-și redreseze situația, însă trebuie să fie mai atente la oprtunitățile care se ivesc în jurul lor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 august 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă favorabilă la locul de muncă, mai corect spus, în plan profesional, ceea ce poate însemna, pentru nativii care-și caută un job, șanse mari de angajare, iar cei care dezvoltă afaceri personale se pot bucura de succes. Atenție la problemele de sănătate care se pot manifesta pe fondul oboselii și extenuării. Când Venus va intra și va activa sectorul prietenilor, șansele de a începe o relație cu cineva din antraj sau cunoscut prin intermediul unui amic, vor crește considerabil. În weekend, nativii sunt sfătuiți să dea distracția pe odihnă și reîncărcarea bateriilor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 august 2019

Nativii din zodia Săgetător pot traversa o perioadă benefică ascensiunii profesionale, însă va fi nevoie să-și dea interesul în acest sens și nu să aștepte minuni. Vor fi puternic susținuți cei care-și doresc schimbarea locului de muncă, care aspiră la o funcție mai înaltă și dau examene, participă la cursuri. În plan sentimental lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine și nu este exclus ca nativii să se mute împreună cu persoana iubită sau să-și derschidfă o afacrere împreună. Atenție la excese de orice fel! Există riscvul ca Săgetătorii să aibă probleme de sănătate din această cauză.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 august 2019

Este o săptămână care implică multe deplasări, călătorii, poate în interes de serviciu, poate în interes personal, însă pentru a elibera, a rezolva niște probleme cu actele. Cei născuți în zodia Capricorn se implică foarte mult în familie, în relația de dragoste și nu este exclus să aducă în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă studiului, învățării unei limbi străine. Nativii pot primi vești foarte bune din străinătate, legate de un job sau de continuarea unor studii dincolo de hotare. În weekend Capricornii pot primi o recompensă financiară.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitele momentului pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu ceilalți. Astfel, nativii pot primi sume de bani, moșteniri, bunuri materiale și șansele de a-și îmbunătăți situația materială vor crește considerabil. Nu este exclus ca Vărsătorilor să li se ceară ajutorul, poate un prieten să apeleze la ei, însă, chiar dacă vor răspunde prezent la apel și afirmativ la cerere, nativii vor evita să-și asume responsabilitatea pentru ceilalți și să se implice prea mult în rezolvarea problemelor altora. În plan sentimental poate interveni o ruptură, o despărțire și chiar un divorț. În timp ce unii nativi își vor schimba domiciliul în perioada imediat următoare, alții vor fi atrași de renovarea și reamenajarea locuinței. Atenție, însă, la cheltuielile inutile!

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești urmează o perioadă în care atenția și interesul se va îndrepta către zona sentimentală. Vor fi nativi care vor dori să se căsătorească, care vor face cereri în căsătorie, dar și nativi care se vor îndrăgosti iremediabil și vor visa cu ochii deschiși. Relațiile care se vor încheia acum vor avea ca scop noi cuceriri și o redescoperire a iubirii de sine. Veștile sunt bune, pozitive, promițătoare și în plan profesional, unde implicarea de până acum începe să dea roade. Se cere, însă, mare atenție și mai ales prudență în legătură cu sănătatea. Pot apărea mici lovituri, dureri neașteptate și greu de elucidat, motiv pentru care nu ar strica o serie de investigații medicale, mai ales în cazul nativilor care se simt rău.

Citește și...