Home » Stiri » Horoscop săptămânal 21 – 27 iunie 2021. Balanțele fac pași în carieră

Horoscop săptămânal 21 – 27 iunie 2021. Balanțele fac pași în carieră

De: Madalina Manole 21/06/2021 | 08:42
Horoscop săptămânal 21 – 27 iunie 2021. Balanțele fac pași în carieră
Horoscop săptămânal 21 – 27 iunie 2021. Balanțele fac pași în carieră

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 iunie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 21 – 27 iunie 2021 se numără și cea a Balanțelor, care fac pași în direcția profesională dorită.

Săptămâna 21 – 27 iunie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte astrologice importante și impactante. Încă din prima zi, Soarele intră în zodia Rac și se petrece solstițiul de vară, adică ne bucurăm de cea mai lungă zi din an. Odată cu acest tranzit, trecem de la energia jucăușă a Gemenilor la nevoia de siguranță emoțională a Racului și devenim mai sensibili și mai atenți la nevoile personale. Tot acum, Venus, planeta iubirii, din Rac va forma un trigon cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești, aspect care vorbește despre senzualitate, visare, imaginație, romantism, atașament emoțional și, din nou, despre sensibilitate.

Pe data de 23 iunie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Gemeni și ne oferă posibilitatea de a vedea mult mai clar situațiile cu care ne-am confruntat în ultimele 3 săptămâni. Vom observa că se va îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și vom reuși să luăm decizii mai ușor, deși țineți cont că încă nu am scăpat definitiv de confuzii pentru că Mercur va reface careul cu Neptun la începutul lunii viitoare.

Totodată, Soarele va face un trigon cu Jupiter retrograd din Pești, context care ne va ajuta să facem pași în evoluția spirituală, să vedem mai clar ce este de făcut pentru a crește pe interior. Este un aspect care ne aduce imaginație, iertare, acceptare și ne cere mai multă încredere în noi înșine.

Pe data de 24 iunie avem parte de o Lună Plină în Capricorn, moment care se remarcă printr-o mai mare nevoie de singurătate, de retragere, dar ne oferă și ocazia de a culege niște roade și a încheia o etapă din viața noastră. Odată cu acest aspect, pe cer avem și o opoziție între Venus și Pluto, planeta transformărilor profunde, care poate aduce multă intensitate în relațiile noastre. Se pot manifesta gelozii, posesivități, obsesii, manipulări, putem descoperi situații sentimentale dure, care să ne rănească. Relațiile bazate pe interese, dar și cele superficiale se pot încheia acum.

Săptămâna 21 – 27 iunie 2021 se încheie cu alte două aspecte majore. Primul este intrarea în retrogradare a lui Neptun în zodia Pești, moment care, alături de retrogradarea lui Jupiter aici, va marca o perioadă de reîntoarcere la credință și spiritualitate, o perioadă de detașare și vindecare a trecutului. Al doilea aspect, dar care se va manifesta cu precădere săptămâna viitoare, este intrarea lui Venus în zodia Leu, ipostază din care ne înflăcărează viața sentimentală, ne aduce bucurie, fericire și o mare dorință de iubire și distracție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți săptămâna aceasta să facă un efort pentru a menține echilibrul între carieră și familie, să încerce să aloce timp suficient ambelor domenii din viața lor, pentru că în caz contrar s-ar putea simți frustrați, tensionați și nemulțumiți. Pentru unii nativi, Luna Plină poate aduce o încheiere a unei etape profesionale sau culegerea roadelor muncii lor din ultimul an. Pe de altă parte, Mercur va ieși din retrogradare și-i va susține în comunicare, negocieri și vor avea un raționament mult mai limpede. Aspectele pe care le face Venus, guvernatoarea relațiilor lor, pot aduce multă intensitate în viața sentimentală și ar fi de preferat să nu facă insinuări în cuplu și nici să devină prea autoritari. Cu cât au acum răbdare și nu devin conflictuali, cu atât se vor bucura ulterior de pasiune și distracție în doi. În familie, Berbecii trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere și toleranță.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 iunie 2021

Săptămâna aceasta poate aduce multe tensiuni, nemulțumiri, dialoguri în contradictoriu pentru cei născuți în zodia Taur, în special în preajma Lunii Pline din Capricorn. Lunația le cere totodată să lase în spate niște prejudecăți avute și să mai asculte și ceea ce au alții de zis. Oricum, cu Soarele în Rac, nativii vor fi dornici de comunicare și exprimare, însă trebuie să aibă grijă deocamdată să nu rănească prin cuvintele lor și nici ei să nu se lase răniți, la rândul lor. Mercur intră în mers direct în sectorul financiar și nativii au ocazia să vadă mult mai clar un context legat de bani, de modul în care-i câștigă și îi administrează. Atenție pentru că pe moment tendința de a scoate bani din buzunar este destul de mare. De preferat ar fi ca acum nativii să se folosească de abilitățile lor pentru a-și rotunji veniturile, să-și monetizeze talentele.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au motive de bucurie săptămâna aceasta dat fiind că Mercur își încheie retrogradarea prin zodia lor și îi susține să vadă mult mai clar situațiile cu care se confruntă. Nativii încep să comunice mai bine, să gândească mai limpede, să facă analize, să ia decizii, însă ar fi de preferat ca și aspectele care le vizează viața personală să intre sub lupa lor pentru că pot găsi soluții bune acum. Soarele va intra în Rac și va lumina sectorul financiar, însă aspectele de săptămâna aceasta pot fi frustrante și limitative pentru mulți nativi, însă pot stimula și la găsirea de noi surse de venit sau pot stimula evidențierea unor talente personale care aduc beneficii financiare. Atenție în preajma Lunii Plină la pierderi financiare. Dacă nativii vor dori să facă o investiție acum, aceea va trebui să fie în propria lor persoană. Metaforic, ei sunt cei care trebuie să-și acorde credit lor și nu să facă un credit pentru nevoile pe care le au. În cuplu pot căuta validarea și aprecierea partenerului și se pot focusa pe oficializarea unei relații.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Rac au toate motivele de bucurie săptămâna aceasta deoarece, încă din prima zi, Soarele va intra în zodia lor și le va aduce, timp de o lună de zile, energie și vitalitate. Trigonul Venus-Neptun poate spori senzualitatea și grija pe care și-o poartă față de propria persoană, față de fericirea lor. Pe de altă parte, Luna Plină din Capricorn se petrece în sectorul relațiilor lor și poate aduce destul de multă agitație și tensiune, mai ales că Venus este și ea în opoziție cu Pluto, aflat aici. Ei bine, nu este deloc exclus să apară momente conflictuale, derapaje, gelozii și fel și fel de drame și victimizări. În cazurile majore se pot încheia relații, iar aspectul poate viza și zona profesională, dacă nativii nu vor mai putea face față presiunii și autorității unui colaborator. Deși Mercur va reintra în mers direct în Gemeni, sectorul în care se află nu este cel mai favorabil nativilor, astfel că frământările despre trecut pot continua și în plus pot apărea și situații care dau peste cap unele planuri. Stresul, agitația mentală pot da în continuare bătăi de cap nativilor, iar nevoia de interiorizare este mare. Recomandarea mea este odihna, relaxarea, meditația și reevaluarea unor idealuri și aspirații pe care le au.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 iunie 2021

Va mai dura puțin până ce Leii se vor bucura de intrarea lui Venus în zodia lor, așa că până atunci pot avea parte de unele fluctuații ale stării de spirit, de unele frământări sentimentale și reîntoarceri în trecut. Ancorele, însă vor fi zguduite de opoziția Venus-Pluto și amintirile toxice se pot dizolva acum, mai ales că Soarele în Rac le va aduce, din poziția de guvernator, sprijin și lumină interioară. Luna Plină le cere o schimbare în stilul de viață, renunțarea la anumite rutine nefavorabile și, în alte cazuri, poate reprezenta apogeul unui proiect profesional, culegerea unor roade la locul de muncă, însă nativii trebuie să țină cont că stesul nu le va lipsi, de aceea trebuie să abordeze totul cu răbdare și diplomație.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au și ei motive de bucurie săptămâna aceasta dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, își încheie retrogradarea în sectorul carierei. Astfel, nativii văd mai clar o situație profesională, își îmbunătățesc comunicarea cu superiorii și sunt mai determinați să-și atingă niște obiective, mai ales că au înțeles ce strategie trebuie să aplice. Pot primi ajutor de la ceilalți, fie că le sunt prieteni, asociați, colegi. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate aduce o nevoie mai mare de a face schimbări în viața sentimentală sau în relația cu copiii. Posibil ca poveștile care nu au bază, care nu sunt de lungă durată sau nu sunt construite pe fundamente comune, pe convingeri comune să se încheie. Nativii nu vor accepta superficialitatea unor relații și vor căuta profunzimea, însă detaliile pot veni și cu un soi de respingere față de ceilalți, de răceală de moment.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Balanță devin mult mai interesați de statutul lor profesional, de funcția și imaginea lor, odată cu intrarea Soarelui în Rac. Nativii vor avea șanse de afirmare în perioada următoare, mai ales că acolo se află și Venus, guvernatoarea lor. Va fi o perioadă în care nativii vor avea mai mult de muncă ca de obicei, iar Luna Plină din Capricorn poate veni cu un moment de conștientizare care le atrage atenția cât este de important echilibrul între carieră și familie. Posibil ca în preajma lunației să apară conflicte cu părinții, tensiuni cu superiorii și este important să-și mențină diplomația. Mercur își revine în mers direct și poate susține nativii care vor să plece într-o călătorie sau care vor să obțină o diplomă, să practice ceva ce au învățat. O serie de convingeri, teorii și credințe se pot clarifica acum.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 iunie 2021

Cu Soarele în Rac, cei născuți în zodia Scorpion intră într-o etapă a redescoperirii de sine și pot fi foarte interesați de zona de cunoaștere, de explorarea unor noi contexte de viață. Pe de altă parte, se pot confrunta cu fel și fel de probleme cu actele, pot apărea neînțelegeri cu cei din jur, mai ales în preajma Lunii Pline, când de altfel sunt sfătuiți să fie și mai atenți a deplasări. Pe de altă parte, pot apărea rezolvări acolo unde au fost obstacole în obținerea unui credit sau în plata acestuia, da fiind că Mercur își revine în mers direct. Însă, deocamdată nu se întrevăd câștiguri financiare mari. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a negocia acele aspecte care au devenit frustrante în viața lor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au motive să se mai liniștească, dat fiind că Mercur își încheie retrogradarea în sectorul relațiilor și le aduce ocazia de a vedea mai clar situația în viața de cuplu sau, în alte cazuri, o asociere profesională care are miză financiară. Nativii pot profita acum pentru a vorbi cu partenerul despre problemele apărute în cuplu, mai ales dacă sunt de natură sexuală sau financiară, pentru că acesta va fi sectorul activat de intrarea Soarelui în Rac. Cei singuri vor prefera aventura romantică și mai puțin legarea unei relații de lungă durată deocamdată. Luna Plină poate aduce nemulțumiri legate de bani, de venituri, senzația că nu sunt plătiți suficient pentru munca depusă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o Lună Plină în semnul lor și de intrarea Soarelui în sectorul relațiilor. S-ar putea să fie mai agitați, să aibă senzația că ceilalți nu-i înțeleg și să caute să se retragă din tumultul vieții. Echilibrul între ei și ceilalți este de cheia succesului. Este un moment bun să încheie ceva din viața lor care nu mai funcționează. Opoziția dintre Venus și Pluto, dincolo de pasiune și intensitate le poate aduce și gelozii, suspiciuni și tendințe de manipulare a celorlalți. Cei singuri se pot îndrăgosti pe acest tranzit al Soarelui prin Rac, pot fi mai declarativi cu sentimentele lor. Pe de altă parte, Mercur își încheie retrogradarea în sectorul muncii și poate aduce o clarificare a unei situații profesionale sau o lămurire cu colegii. Totuși, până atunci, stresul de la job va fi resimțit din plin.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător pot începe ușor, ușor să se bucure de faptul că Mercur își încheie retrogradarea în sectorul iubirii lor pentru că astfel pot vedea mai clar o situație legată de viața sentimentală. Se pot clarifica aspecte, mai ales că vor comunica mai ușor. Nativii care se află în relații de lungă durată pot deveni mai domestici, odată cu intrarea Soarelui în Rac. Tot acest tranzit le va aduce și mai multă energie la locul de muncă, dar și mai mult stres profesional, stres care le poate afecta starea de sănătate. O reorganizare a programului și a activităților curente poate fi de bun augur acum, mai ales că Luna Plină se petrece în sectorul sănătății și îi poate agita peste măsură, până la dureri de cap și insomnie. Totodată, lunația îi poate atenționa asupra unor probleme mai vechi, amânate și netratate, pe care a venit momentul să le rezolve.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 iunie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii lor pentru că le aduce mai multă poftă de flirt, dar și poftă de viață și ocazia de a face ceea ce le place, ceea ce le aduce bucurie și fericire. Nativii sunt în căutarea iubirii absolute acum, însă atenție și la o tentație care vine din cercul de prieteni sau de pe rețelele de socializare și care poate să nu fie deloc cea mai bună variantă. Odată cu Luna Plină din Capricorn, emoțiile pot fi mai intense și nativii se pot bucura mai mult de compania prietenilor, însă vor fi și Pești care vor exclude din anturaj acele persoane cu care nu rezonează la nivel de principii. Mercur reintră în mers direct în sectorul familiei și al locuinței și poate contribui semnificativ la îmbunătățirea relației cu părinții, cu cei dragi sau la rezolvarea unor chestiuni ce țin de casă, bunuri patrimoniale.

Sursă foto: pixabay.com

Parteneri
Bomba zilei! Brigitte și Pastrama, ridicați de MASCATI! Acuzații GRAVE! Se întoarce bruneta la ÎNCHISOARE?!?
Bomba zilei! Brigitte și Pastrama, ridicați de MASCATI! Acuzații GRAVE! Se întoarce bruneta la ÎNCHISOARE?!?
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Răzvan Simion a intrat în pământ de ruşine. Ce a putut să spună un invitat despre el şi Lidia Buble. Daliana o să înnebunească
Răzvan Simion a intrat în pământ de ruşine. Ce a putut să spună un invitat...
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă de o prințesă | FOTO&VIDEO
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
A murit fostul patron al echipei Rapid. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp
A murit fostul patron al echipei Rapid. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin...
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
Cristi Borcea se pregateste de al 10-lea copil! Chiar Valentina Pelinel a dat vestea: Cand vine pe lume
Cristi Borcea se pregateste de al 10-lea copil! Chiar Valentina Pelinel a dat vestea: Cand...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Anunț tulburător: Campania de vaccinare a fost un eşec. Cei vaccinaţi îşi pot pierde..
Anunț tulburător: Campania de vaccinare a fost un eşec. Cei vaccinaţi îşi pot pierde..
EXPLOZIV. Harry nu este fiul prințului Charles.  Informații BOMBĂ din interiorul Casei Regale
EXPLOZIV. Harry nu este fiul prințului Charles. Informații BOMBĂ din interiorul Casei Regale
Liviu Vârcu, veste GENIALĂ pentru fani. Trupa L.A. s-a reunit: 'E o nebunie'
Liviu Vârcu, veste GENIALĂ pentru fani. Trupa L.A. s-a reunit: 'E o nebunie'
Doi ciobani au fost atacaţi de urs în Harghita. Unul dintre ei este căutat, după ce a fugit spre pădure cu animalul după el
Doi ciobani au fost atacaţi de urs în Harghita. Unul dintre ei este căutat, după...
Veronica Stegaru, momente dificile! A ajuns din nou la poligraf. Viorel nu este tatăl celui de-al doilea copil?
Veronica Stegaru, momente dificile! A ajuns din nou la poligraf. Viorel nu este tatăl celui...
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici nu-l mai recunoști
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici...
VIRUSUL CUMPLIT care amenință milioane de români! Mergi imediat la medic dacă simţi asta
VIRUSUL CUMPLIT care amenință milioane de români! Mergi imediat la medic dacă simţi asta
RAED ARAFAT, anunț cumplit de ultimă oră: Tragedia care a șocat toată România
RAED ARAFAT, anunț cumplit de ultimă oră: Tragedia care a șocat toată România
Exploziv! Putin vrea să rupă România. Rusia vrea să anexeze un teritoriu important al țării noastre
Exploziv! Putin vrea să rupă România. Rusia vrea să anexeze un teritoriu important al țării...
Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE! DECIZIE BOMBĂ privind Vaccinul anti-COVID în EUROPA
Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE! DECIZIE BOMBĂ privind Vaccinul anti-COVID în EUROPA
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se...
ŞOCANT ce a ajuns să facă Anamaria Prodan ca să uite de suferinţă. Nimeni nu a mai vazut-o aşa
ŞOCANT ce a ajuns să facă Anamaria Prodan ca să uite de suferinţă. Nimeni nu...
Continua lupta culturală din Ungaria. Comunitatea LGBT anunţă o paradă cu zeci de mii de persoane
Continua lupta culturală din Ungaria. Comunitatea LGBT anunţă o paradă cu zeci de mii de...
Percheziții azi la Brigitte și Florin Pastramă! Din ce-au ajuns să facă bani în pandemie
Percheziții azi la Brigitte și Florin Pastramă! Din ce-au ajuns să facă bani în pandemie
Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”?
Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”?
FOTO. Bianca Drăgușanu, într-un costum minuscul pentru trupul ei `tunat`. S-a văzut tot la plaja din Turcia
FOTO. Bianca Drăgușanu, într-un costum minuscul pentru trupul ei `tunat`. S-a văzut tot la plaja...
Soția lui Messi, apariție de infarct pe străzile din Miami. A purtat cei mai sexy pantaloni scurți, iar toți ochii au fost ațintiți spre ea
Soția lui Messi, apariție de infarct pe străzile din Miami. A purtat cei mai sexy...
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de pe Valea Prahovei. Preţurile sunt aproape cu jumătate mai mici decât la cazările din Sinaia sau Predeal
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
"Mami, de ce nu trăim ca o familie?" Răspunsul halucinant al Biancăi către fetița ei
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
S-au bătut în direct, la TV! A fost nevoie de intervenția medicilor
S-au bătut în direct, la TV! A fost nevoie de intervenția medicilor
Culoarea care a dispărut din configuratorul Dacia. Nu mai poți comanda un Logan în această nuanță
Culoarea care a dispărut din configuratorul Dacia. Nu mai poți comanda un Logan în această...