Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 7 – 13 decembrie 2020. Racii au parte de noi oportunități profesionale

Horoscop săptămânal 7 – 13 decembrie 2020. Racii au parte de noi oportunități profesionale

De: Madalina Manole 04/12/2020 | 23:08
Horoscop săptămânal 7 – 13 decembrie 2020. Racii au parte de noi oportunități profesionale
Horoscop săptămânal 7 – 13 decembrie 2020. Racii au parte de noi oportunități profesionale

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 decembrie 2020 se numără și cea a Racilor care au ocazia să acționeze cu curaj în direcția profesională.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 debutează cu un careu între Soarele din zodia Săgetător și planeta iluziilor, Neptun, din zodia Pești, proaspăt revenit în mers direct, aspect care va aduce ambiții nerealiste și viziuni amăgitoare, chiar confuze. Ne putem canaliza energia mai mult pentru a visa și mai puțin pentru a face ceva concret. Registrul, însă se schimbă destul de rapid și ne trezim din iluzionare, când Soarele va face aspect de susținere cu planeta acțiunii, Marte, din zodia Berbec, zodie în care este în domiciliu și, implicit, puternic. Astfel, vom avea toată susținerea astrologică pentru a demara acțiuni și a ne pune pe treabă în vederea atingerii celor mai înalte idealuri. Poate, în unele cazuri, punem chiar în practică visele conturate la începutul săptămânii.

Venus, planeta iubirii, încă aflată în tranzit prin Scorpion, se va afla într-un aspect armonios cu Pluto, aflat în zodia Capricorn, iar asta ne va aduce ocazia de a transforma și a regenera ceea ce nu funcționează în relațiile noastre. Este o perioadă în care pasiunea, erotismul pot fi trăite la cote înalte și, în plus, ne putem asculta intuiția financiară.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se încheie cu un careu între Mercur, planeta comunicării, din zodia Săgetător și același Neptun din zodia Pești. Cumva, ne putem întoarce la starea de visare de la începutul săptămânii și o putem duce la alt nivel, mai ales că imaginație va fi din plin. Recomandarea este ca acum să evităm deciziile radicale, importante, și concluziile pripite, mai ales că analiza în detaliu nu ne va fi atu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de o săptămână foarte bună, promițătoare. Nativii vor reuși să ducă la capăt tot ce și-au propus și vor avea mai multă energie ca oricând. Posibil să fie mai visători ca de obicei și destul de confuzi cu privire la anumite alegeri pe care trebuie să le facă, de aceea poate ar fi mai bine să le amâne. În cuplu pot apărera tensiuni financiare, însă și șansa de a le rezolva, poatet chiar prin schimbarea perspectivei.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de trăiri sentimentale intense, puternice. Nativii au șansa să trăiască iubirea la nivel erotic și să reaprindă pasiunea în cuplu și, cel mai important, să ajungă la viziuni comune cu partenerul, să se înțeleagă reciproc. Reluarea unor acțiuni din trecut, poate legate de zona financiară, a bunurilor materiale, a creditelor, taxelor, asigurărilor se poate rezolva acum cu succes. Mulți nativi vor simți nevoia de a evolua, personal sau profesional, de a mai învăța ceva.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, însă vor trebui să depună mai mult efort ca până acum pentru că viziunile pot fi diferite, idealurile de asemenea, iar autoritatea și impunerea unui punnct de vedere se poate dovedi problematică. Cei singuri pot fi tentați să dea naștere unor pasiuni cu persoane din cercul de prieteni. Pe de altă parte, nativii se pot asocia cu persoane importante într-un proiect personal, pot primi susținere din partea celorlalți și asta le va da încredere și curaj.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să deschidă noi porți, noi drumuri și noi direcții în zona profesională. Nativii vor prinde curaj pentru a acționa în vederea atingerii unor obiective și se pot bucura de succes. Au ocazia să se afirme, însă li se cere mai multă atenție la dialogurile cu superiorii care pot fi mai tensionaate din cauza viziunilor diferite. Veștile bune nu se termină aici. În plan sentimental, cei singuri au ocazia să cunoască persoane de care să fie atrași, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot reaprinde pasiunea și pot trăi momente intime intense.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână bună în plan sentimental. Nativii singuri își vor canaliza energia pentru a cuceri pe cineva, iar cei care sunt parte a unei relații fac planuri de viitor alături de persoana iubită și reușesc să se înțeleagă din priviri. În relația cu părinții, în schimb, pot apărea tensiuni și nemulțumiri cauzate de contexte financiare sau legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri, bunuri materiale deținute împreună.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să poarte dialoguri sincere cu persoana iubită și să-ți îmbunătățească relația, să se apropie de partener și să lămurească neînțelegeri. Este o săptămână bună să discute despre copii, despre creșterea și educația acestora, sau chiar despre posoibilitatea de a deveni părinți. Inclusiv relația nativilor cu copii se va îmbunătăți. În schimb, se întrevăd tensiuni cu colaboratorii și frustrări legate de un contract. Cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu, moștenirile, litigiile, pot fi susținuți acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să-și evidențieze mai mult talentele personale și să se folosească de abilitățile pe care le dețin pentru a semna noi parteneriate, noi asocieri. Relațiile cu colaboratorii se îmbunătățesc în urma unor dialoguri, iar nativii care sunt nemulțumiți de salariazare, comision pot căuta ceva mai bun. Unele Balanțe pot ajunge la înțelegeri financiare cu familia, pot primi sprijin de la părinți sau pot obține bani din vânzarea unor bunuri de patrimoniu, din valorificarea unor moșteniri. Posibile vești neplăcute despre starea lor de sănătate sau a cuiva drag.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de multă profunzime în dialog și asta îi poate ajuta în reapropierea de persoana iubită, mai ales că pasiunea se reaprinde în viața lor. Posibil să fie mai geloși sau mai impunători atunci când vine vorba de valori personale sau, pe de altă parte, să ceară mai multă apreciere. Profesional, nativii pot cere o renegociere salarială sau a unui comision primit în urma unei munci depuse. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător iau atitudine în plan sentimental și reușesc să se apropie de persoana iubită sau de persoana care le place. Nativii pot trăi pasional o poveste amoroasă ascunsă. Pe de altă parte, își vor canaliza foarte mult atenția asupra copiilor și asupra activităților distractive, asupra propriilor lor hobby-uri, cărora, în sfârșit, le vor da fru liber. Profesional, creativitatea, imaginația și simțul artistic vor fi la cote înalte.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie atrași de o persoană din anturaj, să dea frâu liber unei tentații, unei pasiuni cu cineva din cercul de prieteni sau cunoscut prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, sunt contexte care vizează familia care pot fi mai tensionate, mai agitate și mai greu realizează nativii care este cauza. În unele cazuri, trecutul le dă târcozle și amintirile devin pregnante. Nu este exclus să reia dialogul cu cineva din trecut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite deciziile financiare majore, investițiile și să fie mai prudenți în cheltuieli. Pe de altă parte, sunt susținuți în dialog, pot lega noi relații de prietenie și pot cunoaște persoane care să-i ajute cu idei, sfaturi. Un proiect personal se poae bucura de succes, de promovare, mai ales dacă este vorba de mediul online. Este o perioadă bună de afirmare profesională.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au partede o săptămână mai dificilă în plan profesional, în special în relația cu superiorii, unde șansele să ajungă la o viziune comună sunt slabe. În schimb, sunt bine aspectate proiectele profesionale și pot primi ajutor din partea prietenilor și își pot face planuri împreună cu aceștia. Nativii vor prinde curaj și vor acționa în direcția financiară, poate vor renegocia salarizarea, un comision sau anumite atribuții primite.

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!