Acasă » Trending » Horoscop zilnic 11 august 2021. Gemenii ies dintr-un impas major

Horoscop zilnic 11 august 2021. Gemenii ies dintr-un impas major

De: Madalina Manole 11/08/2021 | 05:00

Horoscopul zilei de 11 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni ies dintr-un impas major.

După opoziția dintre Venus și Neptun de ieri, care poate aduce deziluzii sentimentale, iată că astăzi se formează o nouă opoziție pe cer, de această dată între Mercur, planeta comunicării și rațiunii, aflată la ieșirea din zodia Leu și planeta excesului, Jupiter, aflată în retrogradare în Vărsător. Aspectul ne cere să găsim un echilibru între gândirea rațională și cea intuitivă și să nu ne pierdem în detalii nesemnificative, dar nici să observăm doar imaginea de ansamblu.

Contextul astrologic al zilei ne cere să avem grijă la cuvintele pe care le rostim pentru că din mândrie și orgoliu, din dorința de a domina, de a avea ultimul cuvânt, putem comite erori de raționament. Și noi putem fi, la rândul nostru, victimele unor atacuri verbale nedrepte. În schimb, aspectul ne îndeamnă să ne luptăm pentru dreptatea noastră, să ne susținem punctul de vedere până în pânzele albe dacă știm că avem dreptate. În schimb, reversul medaliei este să credem că deținem adevărul absolut și să exagerăm. Nu este o zi bună pentru decizii importante pentru că putem comite erori de judecată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt plini de idei creative și curajoase și tot ce trebuie să facă este să le implementeze în proiectele lor, fără a asculta neapărat de cei care încearcă să-i demotiveze. S-ar putea ca nativii să-și dorească în mod deosebit să facă parte dintr-un proiect, iar acum să își ceară drepturile. Horoscopul de azi îi sfătuiește să nu se  grăbească să ia o decizie sentimentală.

Horoscop Taur

Taurii pot lupta până în pânzele albe pentru a-și exprima punctul de vedere în familie, mai ales dacă nativii știu și simt că au dreptate. P de altă parte, s-ar putea simți copleșiți de niște sarcini profesionale și ar putea claca, ar putea exploda nervos și chiar renunța la unele activități sau aspirații avute.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să ia niște decizii în plan personal, să facă o schimbare de direcție, să iasă dintr-un impas, însă pot oscila mult între a lua decizia și a o pune în practică. Horoscopul zilei le cere să fie mai atenți la modul în care comunică pentru c pot deveni prea impunători și s-ar putea să nu accepte punctul de vedere al altora.

Horoscop Rac

Racii ar trebui să aibă grijă la deciziile financiare pentru că s-ar putea să nu vadă prea clar o situație și să cheltuie în exces. Atenție la cheltuieli din banii altora sau în contul unei sume pe care o așteaptă de la alții. Unii nativi luptă pentru a se remarca prin talentele lor și caută aprecierea celor din jur.

Horoscop Leu

Leii au idei mărețe astăzi, au idei de progres, de expansiune, însă și tendința de a se entuziasma prea tare, așa că orice idee le trece prin minte ar trebui analizată cu atenție și văzut dacă are bază reală de desfășurare. Cei care vor să cucerească pe cineva sau să obțină un contract, trebuie să știe că vor reuși doar dacă dau dovadă de înțelepciune și sinceritate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se luptă din nou cu gândurile lor, doar că de data aceasta mintea le este acaparată de o multitudine de idei, care mai de care mai revoluționare, iar nativii nu vor ști pe care să o aleagă, de aceea nici nu ar trebui să ia deocamdată decizii. Mâine va intra Mercur în zodia lor și totul va începe să se clarifice. Horoscopul zilei le cere să apeleze a meditație și yoga pentru a-și calma mintea și a se putea odihni.

Horoscop Balanță

Balanțele ar putea fi mai radicale astăzi cu persoanele din anturaj, mai ales dacă știu că au dreptate. Posibil să fie o zi cu multe discuții în grupul de prieteni și multe planuri de viitor și ceea ce trebuie nativii să facă este să asculte și ce au ceilalți de zis. Posibil, pe de altă parte, să se bucure de roadele unor proiecte la care au muncit din greu.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte radicali și tranșanți astăzi și cu greu vor reveni asupra unui context care deja s-a încheiat. Este o zi care poate aduce certuri cu superiorii și demisii, însă ar fi de preferat să nu fie luate astfel de decizii, mai ales că este și foarte mult dramatism în exprimare. Atațamentele emoționale sunt foarte puternice și în numele lor se pot porni certuri.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii s-ar putea să aibă probleme cu legea, cu moralitatea și normele, cu anumite principii, convingeri pe care le au și care acum pot fi puse la încercare și trecute printr-un filtru de raționament nou. Cine are dreptate, va fi foarte greu de stabilit. Nu este o zi bună pentru semnat acte și contracte.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă nevoie și de ajutorul, de resursele altora pentru a reuși într-o situație și să le fie destul de greu să obțină. Poate fi vorba de o sumă de bani, de o aprobare. Pe de altă parte, este o zi în care pot pot purta discuții legate de viața sentimentală și intimă și este nevoie de multă înțelepciune și sinceritate pentru ca lucrurile să fie lămurite

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să facă eforturi majore pentru a se concentra pe ceea ce au de făcut. Nativii sunt destul de aroganți în comunicarea cu ceilalți și asta le poate aduce critici și acuze. Pe de altă parte, ideile pe care le au pot fi mult prea entuziaste și se pot izbi de lipsa de bază reală. Horoscopul zilei le cere să nu facă promisiuni mărețe și nici ei să nu creadă ce li se promite sau să nu-și acorde încrederea pre ușor celorlalți.

Horoscop Pești

Peștii pot relua ceva din trecut, fie o decizie, un dialog, o relație, un context profesional sau o promisiune făcută, oricum este un context care poate repune în funcțiune ceva ce la un moment dat a fost abandonat. Pe de altă parte, pot apărea critici din partea colegilor de muncă și ar fi de preferat ca nativii să nu le pună la suflet.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...