Home » Horoscop » Horoscop zilnic 11 mai 2021. Lună Nouă în zodia Taur

Horoscop zilnic 11 mai 2021. Lună Nouă în zodia Taur

De: Madalina Manole 11/05/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 11 mai 2021. Lună Nouă în zodia Taur

Horoscopul zilei de 11 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur au parte de o Lună Nouă, puternic aspectată, în zodia lor.

Astăzi are loc Lună Nouă în zodia Taur, moment în care Soarele și Luna își dau mâna, anunțând astfel noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal. Tema principală a lunației este legată de bani, iubire, confort, valori materiale și resurse personale, deci aceste semințe le putem planta și noi acum, iar roadele se anunță bogate, însă trebuie să avem răbdare, căci Taurului nu-i place graba. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 MAI 2021. PEȘTII ÎȘI RECAPĂTĂ OPTIMISMUL ȘI ENTUZIASMUL)

Luna Nouă din Taur se petrece în aspecte armonioase cu Pluto din Capricorn, care-i oferă putere și profunzime, și cu Neptun din Pești, care-i oferă misticism și ne cere să ne ascultăm intuiția pentru că vine cu mesaje divine. Totodată, Luna Nouă este în conjuncție cu Luna Neagră din Taur, ceea ce poate accentua obsesia atașamentelor noastre, dependențele, dar și teama de a ne pierde stabilitatea financiară și emoțională. Cumva, întocmai aceste frici ne vor determina să luăm atitudine și să deschidem un nou capitol în viața noastră. Venus, guvernatoarea Lunii Noi, se află în zodia Gemeni, ipostază din care ne susține cu idei și soluții despre cum să de obținem stabilitatea și confortul pe care ni le dorim și ne cere să ne setăm intenții la nivel mental și cu ajutorul energiei Taurului să le punem în practică.

Luna Nouă din Taur aduce, deci, noi începuturi și noi oportunități în viața sentimentală și în plan financiar. Ne cere să ne folosim mai mult de resursele personale (talente, abilități, timp, sănătate, energie, cunoștințe, relații, etc…) pentru a obține ceea ce ne dorim. Lunația se petrece la ora 22:00 și activează axa sănătății, context care ne susține să începem un nou stil de viață, o dietă (atenție la Luna Neagră care poate veni cu tentații), ne susține să ne reorganizăm rutina zilnică și programul de muncă astfel încât să ne folosim resursele personale la valori optime și ne promite oportunități de vindecare a problemelor de sănătate. (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2021)

Luna Nouă din Taur se resimte intens în următoarele două săptămâni, dar impactul său se întinde pe jumătate de an de acum înainte, având ocazia să-i culegem roadele la Luna Plină din Taur din noiembrie 2021. Va fi puternic resimțită de cei născuți în jurul datei de 11, plus/minus 3 zile, în special de cei care sunt în zodia Taur, Leu, Scorpion, Vărsător sau au ascendentul aici (sau alte planete importante în astrograma natală).

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de Luna Nouă din Taur chiar în sectorul financiar și le promite oportunități de creștere și stabilizare a veniturilor. Este ocazia perfectă ca nativii să-și exprime talentele, să găsească o modalitate prin care să și le monetizeze, mai ales cei care lucrează pe cont propriu. Totodată, pentru cei care sunt angajați, susținerea lui Pluto din sectorul carierei poate veni cu noi oferte profesionale care să le aducă îmbunătățirea situației financiare. Berbecii trebuie să se folosească de resursele lor personale pentru a crește. Lunația promite, pe de altă parte, și echilibrarea vieții sentimentale. Atenție la lăcomie, care poate conduce în cealaltă extremă.

Horoscop Taur

Taurii sunt cei mai avantajați de această Lună Nouă care se petrece în zodia lor și care le aduce ocazia unor remarcabile noi începuturi în viața personală și relațională. Nativii se pun pe primul loc, își acordă valoare, se preocupă de fizicul lor, de sănătatea lor, de valorificarea tuturor resurselor pe care le dețin. Taurii își pot schimba complet atitudinea față de viață, de raportarea la ceea ce au trăit până acum, având o mare susținere în evoluția spirituală. Cu Luna Neagră în conjuncție cu Luna Nouă, pot încheia un ciclu karmic, însușindu-și lecțiile primite și trecând mai departe. Nativii care s-au aflat în relații toxice pot avea curajul acum de a se elibera de acestea.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își pot depăși fricile, pot să-și înțeleagă vulnerabilitățile, pot avea adevărate revelații și pot înțelege de ce anumite lucruri nu au funcționat în viața lor, de ce anumite evenimente s-au petrecut altfel decât și-ar fi dorit ei, mai ales din punct de vedere financiar, relațional sau creativ. Nativii pot încheia un ciclu karmic. Este o perioadă de cultivare a credinței, a spiritualității și este posibil să se simtă mai interiorizați, însă retragerea în sinea lor va fi cea care vine că răspunsuri și conștientizări. Este un moment foarte bun să se vindece de trecut, să amelioreze probleme de sănătate și să se odihnească ai mult, pentru că pot resimți sub forma insomniilor această lunație. Horoscopul zilei le poate aduce oportunități profesionale și beneficii financiare, azi dar și în perioada următoare.

Horoscop Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac această Lună Nouă din Taur vine cu oportunitatea de a intra în noi cercuri, în noi anturaje și noi proiecte de viitor. Nativii sunt susținuți în planurile pe care și le fac și pot cunoaște persoane importante care să contribuie remarcabil în atingerea celor mai înalte idealuri pe care le au. Pot decide acum să se pună în valoare prin aderarea la noi organizații, chiar și caritabile. Sunt și nativi care acum pot transforma o relație de prietenie într-una de iubire.

Horoscop Leu

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul carierei, iar pentru Lei poate veni cu oportunități remarcabile de creștere profesională, poate o avansare, poate o altă funcție care le permite să se pună mai mult în valoare, noi sarcini și responsabilități. Sunt nativi care-și pot atinge niște obiective profesionale mult visate și nativi care-și schimbă cariera. Sunt într-o poziție de autoritate, de putere și indiferent ce ar pierde acum, vor depăși momentul. Horoscopul de azi le poate aduce noi colaborări, azi, dar și în perioada următoare.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia odată cu această Lună Nouă din Tuar să-și dezvolte noi credințe și filozofii de viață care să-i ajute în evoluția personală și profesională. Poate fi vorba de noi proiecte prin care nativii transmit altora ceea ce au învățat și astfel se pun în valoare. Multe Fecioare decid acum că este momentul să mai învețe ceva și să obțină o diplomă. Pot rezolva situații ce țin de acte și pot scoate bani din călătorii sau relații cu companii străine.

Horoscop Balanță

Balanțele pot deschide noi capitole financiare la această Lună Nouă din Taur și este vorba de contexte, oportunități ce țin de banii altora, de credite, moșteniri, bunuri materiale, litigii, procese, taxe, impozite, asigurări, pensii, etc… Sunt nativi care pot deschide un cont de economii și nativi care pot face o investiție, însă mare atenție la tentațiile financiare pe care le aduce Luna Neagră pentru că se pot și pierde bani. Pe de altă parte, sunt Balanțe dispuse să piardă ceva, să renunțe la ceva pentru a câștiga ceva ce prețuiesc mai mult. Este o perioadă pasională, intensă din punct de vedere intim, sexual.

Horoscop Scorpion

Luna Nouă din Taur se petrece chiar în sectorul relațiilor, iar pentru cei născuți în zodia Scorpion este momentul unor noi începuturi, sentimentale sau profesionale. Sunt nativi care încep noi relații, nativi care aduc îmbunătățiri în relațiile actuale, mai ales prin comunicare, prin înțelegere și compasiune, sentimente pe care nativii sunt dispuși acum să le ofere. Însă, dacă există relații toxice, nativii sunt dispuși să le încheie și o fac cu tot curajul și bucuria, eliberându-se astfel și încheind un ciclu karmic. Pe de altă parte, pot veni noi colaborări, noi contracte profesionale, iar una din temele importante ale lunației este asumarea responsabilității și a obligațiilor pe care le au într-un parteneriat.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul muncii și al sănătății și este momentul cel mai bun pentru a vedea cât câștigă și cât pierd din munca lor. Cu alte cuvinte, merită munca lor pierderea sănătății? Se solicită prea mult și nu mai au timp de relaxare? La aceste întrebări trebuie să-și dea răspunsuri nativii. Această lunație, prin implicarea Lunii Negre, poate fi periculoasă pentru cei care se lăcomesc, pentru cei care sunt dependenți de munca lor, pentru că le poate evidenția probleme de sănătate. Este o perioadă foarte bună să-și schimbe stilul de viață, să aducă îmbunătățiri rutine zilnice, să-și vindece o problemă de sănătate și să-și eficientizeze munca, să fie mai practici în desfășurarea activităților, astfel încât să aibă timp și pentru relaxare. Totodată, Luna Nouă le poate aduce noi oportunități profesionale, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot anhaja acum.

Horoscop Capricorn

Capricornii au au parte de Luna Nouă din Taur în sectorul iubirii, al copiilor și creativității. Este o perioadă de mare inspirație în care nativii își pot pune în valoare simțul artistic și pot scoate bani grație creativității lor, iar pe de altă parte își pot descopri noi hobby-uri și pasiuni care să le aducă bucurie în viață. De asemenea, Luna Nouă din Taur le poate aduce celor singuri ocazia de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste intensă și pasională, iar ce care sunt parte a unui cuplu pot să-și reînvie, să-și regenereze povestea și chiar să discute despre posibilitatea de a deveni părinți. Pentru cei care au deja acest statut, lunația aduce ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii și de a se apropia mai mult de aceștia, cu căldură și blândețe.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în Vărsător au parte de noi începuturi aduse de Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Unii nativi pot să înțeleagă sensurile mai profunde ale existenței lor, pot descoperi că traume din copilărie stau la baza alegerilor actuale, pot descoperi și vindeca tipare vechi și pot avea parte de o putere emoțională, o putere interioară foarte mare care să-i ajute să se bazeze mai mult pe ei înșiși și mai puțin pe alții. Relațiile cu părinții se îmbunătățesc, iar unii nativi se pot preocupa acum de o schimbare în locuință, poate chiar o schimbare de domiciliu sau pot simți nevoia de a-și construi un cămin, o familie, o casă. Horoscopul zilei de 11 mai le cere să profite de energia lunației și să facă unele redecorări în locuință astfel încât să aibă mai mult confort, mai ales cei care lucrează de acasă.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Peștii au parte de Luna Nouă din Taur în sectorul comunicării, iar lunația, grație aspectelor sale benefice, îi poate stimula foarte mult în dialog, în exprimarea sentimentelor și se pot împăca cu o persoană dragă, pot ierta și pot lega noi conexiuni. Totodată, Luna Nouă le aduce ocazia să învețe ceva practic, ceva ce pot folosi la locul de muncă, ceva din care să scoată bani, poate chiar o nouă meserie. Pot rezolva contexte ce țin de acte, pot negocia în favoarea lor, pot obține aprobări, iar unii nativi pot da interviuri sau pot susține examene în vederea obținerii unei calificări.

Parteneri
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu m-a părăsit pentru O …”
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
BOMBĂ! Cine e iubitul Andreei Mantea, de fapt. S-a aflat numele lui real VIDEO
BOMBĂ! Cine e iubitul Andreei Mantea, de fapt. S-a aflat numele lui real VIDEO
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de provocator pozează
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Şocul serii! Una dintre cele mai indragite prezentatoare a anuntat ca are cancer. Face chimioterapie
Şocul serii! Una dintre cele mai indragite prezentatoare a anuntat ca are cancer. Face chimioterapie
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de...
Marele adevăr despre PFIZER! Experții aruncă bomba. Ce efecte au fost descoperite
Marele adevăr despre PFIZER! Experții aruncă bomba. Ce efecte au fost descoperite
Tragedie în televiziune! O celebră prezentatoare are cancer. Chiar ea a făcut anunțul
Tragedie în televiziune! O celebră prezentatoare are cancer. Chiar ea a făcut anunțul
Plante care aduc sărăcie în casă. Scapă de ele imediat! ATENŢIE MARE!
Plante care aduc sărăcie în casă. Scapă de ele imediat! ATENŢIE MARE!
Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa unui bărbat din Galaţi, care a murit singur. Prietenii spun că avea o fată dintr-o legătură extraconjugală
Moştenitorul fără chip. O avere de 200.000 de lei a fost găsită ascunsă în casa...
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa l-a privit neputincioasă. Ce spunea femeia în tot acest timp
Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa l-a privit neputincioasă. Ce spunea femeia...
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați
Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor...
Doliu uriaș în sport! O mare legendă a făcut infarct. S-a prăbușit pe teren. Corpul său nu a mai rezistat
Doliu uriaș în sport! O mare legendă a făcut infarct. S-a prăbușit pe teren. Corpul...
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”
Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo:...
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii au apus de mult timp
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii...
Ella de la Puterea dragostei, despre adevăratul motivul al despărțirii de Jador: „M-a făcut de râs de multe ori...”
Ella de la Puterea dragostei, despre adevăratul motivul al despărțirii de Jador: „M-a făcut de...
Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile
Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
A fost înghițit de balena, dar a supraviețuit miraculos! Dezvăluirile lui fac acum înconjurul lumii: cum s-a salvat
A fost înghițit de balena, dar a supraviețuit miraculos! Dezvăluirile lui fac acum înconjurul lumii:...
Antonia, fotografiată alături de un bărbat controversat! Nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună: „Ce se întâmplă, frate? Acum și-a dat seama
Antonia, fotografiată alături de un bărbat controversat! Nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună: „Ce...
EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?
EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit...
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună. Nu este IT
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de...
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui. El a creat obiectul care ar putea ajuta milioane de oameni care suferă de această problemă
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui....
Au crezut că nu văd bine când și-a făcut apariția! Da, da, e chiar Carmen de la Sălciua
Au crezut că nu văd bine când și-a făcut apariția! Da, da, e chiar Carmen...
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Relația care a divizat TikTok-ul. El are 23 de ani, ea 60. Cum arată Cheryl: „Unii o critică, dar eu o iubesc”
Relația care a divizat TikTok-ul. El are 23 de ani, ea 60. Cum arată Cheryl:...
Dacia Duster III va semăna cu Bigster și cu Land Rover Defender, spun francezii. Prima randare a viitorului model
Dacia Duster III va semăna cu Bigster și cu Land Rover Defender, spun francezii. Prima...