Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018. Gemenii sunt plini de energie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018. Gemenii sunt plini de energie

De: Cancan 30/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018.  Gemenii sunt plini de energie
Horoscop 1 octombrie 2018 gemeni (2)

Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea energie și vor fi bine dispuși.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o capacitate de comunicare excepțională și au șansa să se împace cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum. Vor lua naștere discuții utile, constructive între nativi și frați, surori, vecini și pot pune la cale planuri interesante de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a cunoaște  cu o persoană care să le deschidă noi orizonturi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de discuții pe teme bănești, fie la locul de muncă, unde pot primi o sarcină în plus remunerată separat de salariu, fie cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Nativii pot primi astăzi un sfat important cu puternic impact financiar și ar fi recomandat să-l ia în considerare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a rezolva o situație mai veche care are legătură, posibil, cu o instituție a statului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni sunt veseli, energici, comunicativi și puși pe treabă. Nativii se implică în activități diverse și reușesc să ducă la bun final tot ceea ce și-și propun. Cei care s-au confruntat până acum cu stări de disconfort organic sau probleme de sănătate vor observa că se vor simți mult mai bine. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a prelua inițiativa și de a se face astfel remarcați.

Citește și: Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018. Scorpionii trec printr-o criză de personalitate

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac trec printr-o stare de confuzie, de meditație și chiar de ușoară neliniște. Nativii se frământă cu privire la niște decizii luate de curând care s-ar putea să le influențeze viitorul sau analizează un pas pe care trebuie să-l facă și nu se simt pregătiți, nici fizic și nici psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți la informațiile care vin spre ei deoarece ar putea primi ajutor sau răspuns la ceea ce-i tulbură.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Configurația astrală de astăzi le aduce celor născuți în zodia Leu stări de extaz, exaltare, bucurie, chiar beatitudine și nativii vor avea ocazia să fie invidiați pentru felul lor de a se manifesta. Este momentul să se întâlnească cu prietenii, să petreacă și să se distreze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se entuziasmeze prea mult de o propunere venită spre ei, deoarece poate fi vorba doar de un ambalaj frumos și atât.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să iasă în față și să se impună într-o chestiune ce privește locul de muncă sau o instituție a statului. În unele cazuri, nativii pot sări în apărarea celorlalți, colegi sau prieteni, și, dacă este vorba de un context juridic, pot depune mărturie în favoarea cuiva. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce succes în ceea ce fac, prin urmare intervenția lor într-o astfel de situație poate fi salvatoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se află într-o formă extraordinară, atât fizică, cât și psihică și se dedică activităților care le fac plăcere. Context astral favorabil artiștilor. Nativii dau dovadă de o gândire rațională și discernământul lor îi poate salva dintr-o situație complicată în care au intrat cu sau fără voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să ia decizii înțelepte și să-și manifeste diplomația în relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de partea financiară și ar putea fi puși în ipostaza de a face un compromis nedorit pentru a intra în posesia unei sume de bani. Neînțelegeri cauzate de un refuz sau de un orgoliu dus la extrem pot fi resimțite și în relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la cheltuieli și să nu dea bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Dezordinea de la locul de muncă îi poate stresa și dezechilibra pe cei născuți în zodia Săgetător. Context mai puțin favorabil pentru preluarea responsabilităților și pentru ducerea la bun sfârșit a unui proiect. Rezistența le va fi mult pusă la încercare, iar cei a căror meserie presupune muncă fizică ar trebui să nu se suprasolicite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să discute pe o temă personală legată de viitorul familiei, însă fără să obțină răspunsuri sau să clarifice situația.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot primi oferte de muncă și propuneri de asocieri și colaborări mult prea îndrăznețe pentru capacitatea lor de tolerare. Nativii vor fi uimiți de întorsătura unei situații profesionale, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să analizeze oportunitățile și să nu le respingă fără a cunoaște în profunzime despre ceea ce este vorba, indiferent cât de neobișnuite și bizare ar putea fi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați să se arunce cu capul înainte într-un context amoros, doar pentru a-și satisface curiozitatea. Nerăbdarea unora de a trăi o experiență sexuală le poate aduce neplăceri mai târziu, mai exact nemulțumiri și reproșuri față de propria persoană și de decizia luată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează activitățile artistice și de creație. Context astral care îndeamnă la explorare și cunoaștere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de o situație care vizează locuința sau bunurile de patrimoniu. Contextul astral poate aduce ocazia unor discuții constructive în ceea ce privește posibilitatea de a cumpăra, vinde, închiria o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să nu se stresesze și nici să nu depună prea mult efort fizic, deoarece s-ar putea confrunta cu stări de epuizare, dureri de cap și disconfort gastrointestinal.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...