Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018. Vărsătorii sunt ușor depresivi

Publicat: 10/11/2018 | 21:27

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot trece prin stări depresive și se pot confrunta cu neplăceri legate de starea de sănătate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de niște discuții în contradictoriu cu membrii familiei, cu privire la o schimbare pe care aceștia și-o doresc în carieră, însă nu și cei dragi. Nativii ar trebui să asculte sfaturile și argumentele acestora și să nu se încăpățâneze să ia decizii impulsive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să-și negocieze niște drepturi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur fac un mare efort pentru a se convinge că este momentul unei schimbări de direcție în viața lor. Nativii continuă să fie nemulțumiți de statutul socio-profesional, însă se vor desprinde cu greu de principiile și ideologiile avute, de statornicia unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să renunțe la tiparele și la persoanele care nu-i ajută în evoluția personală și ascensiunea profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de o situație financiară, context care le umbrește gândirea rațională și le aduce frământări și negativism. Nativii vor intra cu greu (sau deloc) în posesia unei sume de bani care li se cuvine și unele planuri vor trebui reanalizate și reprogramate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să petreacă mai mult timp în compania familiei și să caute să se detașeze de nemulțumirile aferente contextului.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 NOIEMBRIE 2018. PEȘTII DEVIN IMPULSIVI

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de situații conflictuale cu partenerul de viață. Nativii nu vor fi comunicativi și nici receptivi, nu vor ceda și multe dintre subiectele aduse în discuție nu vor face altceva decât să creeze tensiune, fără a primi și rezolvare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să coopereze cu partenerul dacă doresc să ajungă la o înțelegere..

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor și au parte de stări organice proaste de natură să le strice buna dispoziție și chiar să-i oblige să anuleze niște planuri. Nativii se pot confrunta cu dureri de oase, dureri articulare, dureri de cap, oboseală și chiar afecțiuni dermatologice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să elimine stresul și să se dedice activităților care le fac într-adevăr plăcere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară care trăiesc sub tensiune în relația de cuplu nu vor mai fi dispuși la compromisuri și în contextul unui conflict pot lua decizia radicală de a se despărți de partener. Nativii pot alege să se îndepărteze fizic de cei dragi cu care până acum nu au interacționat cum și-ar fi dorit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acelora care au copiii să renunțe la atitudinea rigidă și impunătoare de până acum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot evita comunicarea cu membrii familiei, cu atât mai mult cu cât în ultimul timp relațiile nu au fost chiar apropiate și calme. Nativii își dedică timpul activităților casnice, însă se vor dovedi stresante în contextul unor neînțelegeri cu cei cu care împart casa. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să iasă în oraș, să se plimbe în parc și să facă mai multă mișcare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion tind să-și anuleze o călătorie, o vizită la rude sau la niște prieteni cu care simt că nu pot comunica pe placul lor sau știu că urmează să fie trași la răspundere. Nativii care învață sau care trebuie să se concentreze pe finalizarea unui proiect, vor întâmpina obstacole de natură să-i facă să amâne planul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să facă eforturi și compromisuri dacă-și doresc să nu aibă remușcări ulterioare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător caută soluții pentru a redresa o situație financiară de ultim moment. Posibil ca nativii să fie nevoiți să se împrumute pentru a o rezolva sau să fie nevoiți să amâne o plată cu repercusiunile de rigoare, ceea ce poate însemna inclusiv plata unor penalități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să analizeze întocmai contextul și să ia decizia cu urmările cele mai favorabile pe termen lung.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu se află în cea mai bună formă fizică și psihică și au tendința de a se închide, de a se retreage din viața socială sau din dialogurile care-i deranjează sau suprasolicită. Nativii simt că nu găsesc sprijin în jurul lor și sunt dezamăgiți de persoanele dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi poate pune în fața unui eveniment major neplanificat și neașteptat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător analizează în amănunt lucrurile care nu funcționează cum trebuie în viața lor și evaluează niște evenimente al căror impact nu a fost cel dorit, în vederea redresării. Nativii nu vor fi foarte sociabili și comunicativi și vor evita să dea explicații pentru starea lor altor persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor posibile probleme de sănătate care se pot manifesta acum, disfuncții organice de natură să-i țină în casă sau să-i împiedice să-și desfășoare activitatea.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor fi dezamăgiți de niște prieteni, de niște persoane apropiate în care-și puseseră toată speranța pentru a rezolva o situație. Nativii vor avea tendința de „a trage de aceștia”, de a-i ruga, însă, posibil, totul să fie în zadar, în funcție de fiecare context în parte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se bazeze pe ajutorul celor din jur și să nu mai aibă așteptări pentru a nu mai avea parte de deziluzii.

Citește și...