Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018. Peștii au inițiativă și curaj

Publicat: 15/11/2018 | 20:45

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor da dovadă de inițiativă și curaj în toate acțiunile întreprinse.

Citește și: Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018. Peștii devin impulsivi

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, dar și planeta acțiunii și a războiului, în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o perioadă de puternică introspecție și meditație și vor căuta sensul unor întâmplări, unor evenimente care le-au marcat ultima perioadă din viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și mențină calmul și să aibă răbdare cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii sunt sfătuiți să nu intre în conflicte cu cei din jurul lor și să încerce să-și diminueze instinctele impulsive, dacă vor vrea să mențină o stare de pace cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea curs proiectelor care vin spre ei și să nu se retragă dintr-un context profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul profesional. Nativii sunt sfătuiți să nu intre în conflicte cu șefii, să evite discuțiile în contradictoriu cu colegii și să caute să se folosească de energia lui Marte în sens constructiv, prin punerea în evidență a calităților profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul călătoriilor și al cunoștințelor. Nativii Rac vor planifica o vacanță sau chiar vor pleca în această perioadă într-o excursie cu impact asupra principiilor de viață și asupra mentalității și valorilor cultivate de-a lungul timpului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se concentreze pe finalizarea unor cursuri sau să demareze niște cursuri de perfecționare profesională care să-i ajute în evoluția carierei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul financiar. Nativii vor întreprinde demersuri pentru a-și îmbunătăți situația materială și nu este excus să fie vorba de niște bani, foloase, bunuri obținute în urma unei moșteniri sau partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a primi un cadou sau o sumă de bani neașteptată.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul partenerial. Nativii vor dezvolta un interes aparte vizavi de relația cu persona iubită, dar și cu partenerii de afaceri. Atenție la încercările și provocările care vin din aceste zone. Nativii care sunt căsătoriți pot intra în conflicte cu partenerul de viață, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de energia lui Marte în sens constructiv pentru a-și consolida și îmbunătăți relația.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii sunt sfătuiți să evite conflictele cu șefii și colegii și să caute să-și evidențieze calitățile și să se facă apreciați prin munca depusă. Vor observa că vor rezolva cu mai mare ușurință sarcinile impuse. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu se suprasolicite deoarece pot avea parte de neplăceri legate de starea de sănătate, căreia, în această perioadă, este de preferat să-i acorde mai multă atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul sentimental și al relației cu copiii. Nativii sunt sfătuiți să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu și să facă tot ce le stă în putință pentru a nu se impune cu agresivitate în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a-și pune în evidență talentele artistice. Este momentul să aibă mai mult încredere în inspirația creativă pe care o au și unii o țin ascunsă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul familiei și al locuinței. Nativii sunt sfătuiți să evite conflictele cu membrii familiei, în special dacă locuiesc sub același acoperiș. Pe de altă parte, în funcție de context, pot avea ocazia să renoveze, să vândă, să cumpere sau să închirieze o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție și mai mult interes vizavi de dialogul cu cei din jur.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Gemenii pot începe o relație

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul comunicării și al informării. Nativii pot fi tentați să reia niște studii sau să se înscrie la niște cursuri. Este o perioadă favorabilă învățării și aprofundării cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să plece în scurte deplasări, posibil chiar în interes de serviciu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii se vor preocupa intens în perioada următoare să-și crească veniturile și nu este exclus să accepte niște sarcini suplimentare pentru un bonus. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu intre în conflicte cu șefii pe teme financiare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de energie, curaj, determinare și inițiativă în toate acțiunile pe care le întreprind în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra unor posibile conflicte cu partenerul de cuplu.

Citește și...