Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2019. Vărsătorii intră în conflicte

Publicat: 16/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 februarie 2019. Vărsătorii intră în conflicte

Horoscopul zilei de 17 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o stare psihică foarte bună. Nativii au chef de distracție, de aventură, se dedică activităților sportive și sunt atrași de yoga, meditație și orice îi ajută să se relaxeze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poatea duce trăiri intense și pătimașe în sfera sentimentală.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur își dedică mai mult timp propriei persoane și activităților preferate. Nativii pot fi acuzați de egoism de membrii familiei, însă interesele personale și propriile plăceri vor prima în detrimentul activităților gospodărești sau altor activități uzuale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra unor conflicte care pot lua naștere în familie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința să-și impună punctul de vedere în fața celorlalți cu multă hotărâre. Nativii vor deveni justițiari, nu vor tolera greșelile celor din jur și nici nu vor fi dispuși la compromisuri. Moment al orgoliului personal care unora le va favoriza dorința de a se face remarcați cu orice preț. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să iasă în evidență în public, să se facă ascultați și înțeleși. Moment bun pentru a susține discursuri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt agitați din cauza unui context financiar care nu le este pe plac, nu le este avantajos. Nativii pot lupta în mod îndreptățit pentru obținerea unui avantaj material, pentru recuperarea unei sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia oportună de a cere să li se înapoieze o datorie mai veche.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi plini de energie, veseli, curajoși și determinați în atingerea scopurilor propuse, dar și ușor mai sensibili și mai îngăduitori cu cei din jur (și cu ei înșiși). Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se face remarcați în cadrul unui eveniment social de amploare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște evenimente, de niște situații de natură să-i oblige să ia o decizie, să ia atitudine și măsuri față de un context. Nativii pot fi destul de orgolioși și tentați să calce strâmb. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra stării de sănătate. Există posibilitatea să se confrunte cu afecțiuni de natură cardiovasculară, mai ales dacă este vorba de un fond cronic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o etapă în care au ocazia să se pună în valoare și să se facă remarcați într-un context personal sau (mai rar) profesional. În calea nativilor pot apărea persoană importante, cu funcție și statut, care să-i susțină într-o anume direcție de viață. În unele cazuri poate fi vorba de întâlnirea cu maeștri spirituali. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce șansa de a-și îndeplini un vis.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de o stare fizică și psihică foarte bună, stare care-i va ajuta să-și îndeplinească cu ușurință niște atribuții. Nativii se vor concentra pe prioritățile avute, iar în unele cazuri acestea pot reprezenta întocmai funcția, statutul și imaginea profesională și pot avea legătură cu cariera. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra unor conflicte cu cei din jur care pot lua naștere brusc, „pe nepusă masă”.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt nemulțumiți de traseul profesional pe care și l-au construit până acum. În majoritatea cazurilor nativii vor dori consolidare a statutului actual sau o schimbare de direcție, însă horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că au tendința de a-și face planuri nerealiste, incompatibile cu realitatea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de deziluzii și nemulțumiri legate de zona financiară. Nativii se vor simți păcăliți, mințiți, înșelați în privința unei sume de bani pe care trebuiau să o primească și care întârzie să le intre în conturi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute în profunzimea situației deoarece traseul poate fi blocat în mod intenționat de o persoană, de o instituție.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor și vor evita socializarea și distracțiile. Faptul că nativii nu se vor simți confortabil în anumite contexte, poate favoriza apariția unor conflicte destul de serioase cu cei din jur, mai ales dacă sunt forțați să participe la anumite evenimente. Moment al orgoliului personal. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că nu este un moment oportun să încerce o împăcare, să încerce să fie cuiva pe plac.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se pot suprasolicita într-un context care are legătură cu cariera, cu locul de muncă, posibil cu niște examene care urmează (de avansare profesională) și pentru care nativii se pregătesc și învață intens. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra sănătății, în special pe aceeia dintre ei care au probleme de natură cardiovasculară sau nervoasă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 FEBRUARIE 2019. TAURII SUNT ACTIVI ȘI PLINI DE ENERGIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Citește și...