Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018. Taurii sunt creativi

Publicat: 17/04/2018 | 20:54

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 aprilie 2018 spune că Taurii pot profita de latura lor creativă în această zi. 

Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilei de 18 aprilie 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Dacă o atitudine sau o vorbă a partenerului de viață te-a supărat, nu te enerva, ci caută să înțelegi care este raționamentul sau emoția din spatele acelui lucru. În același timp, pune în balanță și tot ceea ce este minunat la relația voastră înainte de a face un gest necugetat. Conjuncția Soare – Uranus din semnul tău predispune la o mai mare dorință de libertate, independență și nonconformism!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Astăzi ești foarte creativ și dacă îți lași mintea să zboare liberă, ai putea așterne pe hârtie niște idei sau soluții ingenioase la situațiile ce se cer depășite. Totodată, conjuncția planetei ce te guvernează, Venus, cu Luna, îți conferă acel grad de empatie și sensibilitate de care ai nevoie pentru a face echipă cu cei din jur, pentru a relaționa afectiv și pentru a pune suflet în ceea ce faci!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Este posibil ca astăzi să porți o discuție cu o persoană care se află în altă țară, iar informațiile sau veștile pe care le primești să îți schimbe planurile, așteptările și dorințele. Ține cont de ceea ce ți se spune și nu te opune schimbărilor ce survin, ele te vor conduce într-o direcție mult mai bună decât te așteptai. Fii cu băgare de seamă la anturaj, relația cu un prieten se poate transforma într-un mod total neașteptat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Deși de dimineață te trezești hotărât să rezolvi multe lucruri, este posibil ca pe parcursul zilei să te demotivezi, iar asta datorită situațiilor neclare sau limită cu care te confrunți. Dacă ești pus în fața a două opțiuni și nu știi ce să alegi, mai bine nu te grăbi, deoarece s-ar putea să apară și a treia, mult mai convenabilă decât primele! Prezența Lunii în casa 12 te îndeamnă să te încrezi cât mai mult în intuiție și în ceea ce îți dictează sufletul!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Este indicat ca indiferent de tipologia oamenilor cu care interacționezi și de natura situațiilor prin care treci, să păstrezi un dialog civilizat, diplomat și pașnic. Vorba și intențiile bune pot disipa ca prin minune energia negativă ce există într-un spațiu. Conjuncția planetei ce te guvernează, Soarele, cu Uranus, te impulsionează să te eliberezi de principii care nu își mai iau rostul, să te debarasezi de ego și să dobândești o viziune mult mai adaptată la timpurile moderne în care trăim!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Contrar firii tale, în această perioadă ești sub impulsul grabei, al impulsivității și al dorinței de a te arunca cu capul înainte, de a risca. Această înflăcărare te ajută să îți depășești temerile și limitele, să ieși din zona de confort și să privești către orizonturi mult mai îndepărtate, așa că îmbrățișeaz-o cu toată forța. Din punct de vedere relațional, a venit timpul să exprimi mult mai clar ceea ce te deranjează sau nu te face fericit.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Gândurile îți zboară astăzi departe, la vechi amintiri și la persoane cu care nu ai mai relaționat de multă vreme. Devenind melancolic, ai ocazia de a te privi pe tine în trecut – care era stilul tău de viață, principiile după care te ghidai, dorințele și așteptările pe care le aveai. Reîmprospătează ceea ce te făcea fericit și realiniază-te cu cine ești cu adevărat, lăsând la o parte orice mască pe care ai adăugat-o sufletului tău.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Fii mai blând cu tine însuți și nu te învinovăți dacă ceva nu îți iese așa cum ai dorit. Mai mult ca sigur există o motivație pentru asta, iar soluția se va arăta cât de curând. La locul de muncă, atmosfera se va destinde dacă vei fi mai flexibil în fața colegilor și deschis către socializare. Există cineva care urmează să îți destăinuie un secret!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Chiar dacă există tensiuni între tine și persoana iubită, încearcă să le rezolvi cu tact și diplomație, mai ales pentru că s-ar putea ca în următoarele zile să vezi totul cu alți ochi. O veste importantă vine de departe sau o persoană pe care nu ai vazut-o de mult timp îți face o vizită îmbucurătoare! Profită de timpul petrecut alături de ea pentru a-ți schimba starea de spirit!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

În următoarea perioadă este activ domeniul căsătoriei și al relațiilor, așa că ai toate șansele să te îndrăgostești. Dacă ești deja într-o relație, aceasta poate să se revigoreze, să îți aducă noi emoții și sentimente sau poate trece la un alt nivel, mult mai frumos. Romantism, planuri în doi și iubire sunt ingredientele pe care le experimentezi ! Nu neglija însă cariera, vești noi îți sedimentează proiecte la care lucrai de ceva timp!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Acțiune, energie, stare de bine și voință sunt cuvintele ce îți conturează ziua în curs și acțiunile. Folosește-te de ele pentru a duce la bun sfârșit orice fel de plan sau activitate pe care ți le-ai propus! Realizează o introspecție interioară și debarasează-te de toate lucrurile inutile din viața ta, făcând cât mai mult loc în jurul tău. Numai în acest fel vor putea ajunge la tine alte persoane sau obiectele necesare evoluției personale!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2018

Chiar dacă unele gânduri nu tocmai plăcute îți dau târcoale în ultima perioadă, iar emoțiile o iau razna foarte ușor, nu te pripi să tragi concluzii prea simpliste. Unii oameni se pot schimba radical, așa că oferă-le credit și ai răbdarea necesară pentru a o face! Demonstrează-le celor apropiați cât de mult ții la ei și fă-le o surpriză pe care și-o doresc. Atmosfera creată și bucuria de care vor avea parte îți va aduce și ție multă liniște în suflet și iubire!

Citește și:

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie 2018

Citește și...