Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 august 2019. Capricornii trebuie să-și asculte intuiția

Publicat: 17/08/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn ar trebui să-și asculte intuiția.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul și nu este exclus să ajungă la fundul sacului și să fie nevoiți să anuleze un plan, posibil chiar un plan de călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite investițiile și tranzacțiile. Posibilitatea returnării unei datorii este minimă.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 august 2019. Fecioarele își recapătă energia

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Este o zi favorabilă pentru restabilirea unei relații de prietenie sau chiar de iubire. Cei născuți în zodia Taur sunt foarte intuitivi astăzi și asta îi va ajuta în luarea celor mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține comunicarea și le cere mai mult interes față de poblemele celor dragi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de vizite sau ei înșiși pleacă în vizite la rude, la prieteni. Se cere prudență în activități deoarece există posibilitatea petrecerii unor evenimenete care să le răstoarne niște planuri făcute. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să apeleze la instinct și intuiție în abordările și situațiile cu care se confruntă.

Vezi și aici: Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 august 2019

În continure rămâne valabil îndemnul ca cei născuți în zodia Rac să evite cheltuielile. Un prieten, rudă, coleg le poate cere ajutorul într-o situație, însă este de preferat ca totul să se reducă la sfaturi sau orice fel de ajutor, mai puțin material. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite să dea bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei născuți în zodia Leu pot să-și pună în evidență un nou talent, poate o pasiune pe care au inhibat-o de-a lungul timpului și acum au curaj să o manifeste. Momente intense în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce întâlniri cu vechi prieteni, foști colegi și cunoștințe de care au fost cândva foarte atașați.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei din zodia Fecioară au parte de scurte deplasări, călătorii în interes personal sau pentru distracție. Se conturează momente frumoase în cuplu, înțelegere și sprijin din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un program organizat și să-l urmeze. Sunt susținute inclusiv planurile de viitor.

Nu rata: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot primi vești bune de la rude, prieteni, persoane apropiate. Pe de altă parte, nu este exclus ca o persoană din anturajul profesional să-i bârfească, să încerce să le pună bețe în roate într-un proiect, într-o activitate comună. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot vorbi mai mult decât trebuie și pot dezvălui amănunte pe care ar trebui să le țină pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Pentru nativii din zodia Scorpion care au legătură cu domeniul artistic este o zi favorabilă afirmării și succesului, iar aceștia ar trebui să profite din plin de contextul astrologic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie, poate fi vorba de un dialog privind o călătorie în interes profesional sau de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Este o zi favorabilă planurilor de viitor care privesc familia. Cei născuți în zodia Săgetător vor simți nevoia să petreacă timp alături de cei dragi și-și vor manifesta cu mult entuziasm sentimentele și emoțiile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător aduce momente plăcute, energice, distractive. Atenție la deciziile luate! De preferat să fie decizii la comun cu ceilalți.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Dacă au de luat decizii importante, cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. De preferat să nu facă investiții majore pentru că partea financiară este dezechilibrată și din acest motiv își pot strica buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține și încurajează planurile pe termen lung care vizează un proiect profesional sau o afacere personală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător petrec ziua în compania prietenilor și șansele ca în urma unei discuții amicale să ia naștere un proiect de viitor sunt foarte mari. Nativii au idei revoluționare, ingenioase și ar trebui să le ia în seamă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a planifica o călătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești este o zi în care intuiția va funcționa la maxim și chiar pot lua decizii bazate pe vocea interioară. În plan sentimental se pot izbi de o dezamăgire, o neconcordanță între ceea ce ei au visat și realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu fie impulsivi și să asculte și varianta, argumenetele celeilalte persoane.

 

 

 

 

Citește și...