Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2020. Scorpionii trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2020. Scorpionii trebuie să evite speculațiile financiare

De: Madalina ManoleMarie Călin 23/07/2020 | 20:25
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2020. Scorpionii trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 24 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot pierde bani prin investiții riscante și speculații financiare.

Citește și: Horoscop săptămânal 20 – 26 iulie 2020. Peștii au parte de noi începuturi în dragoste

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să nu ia decizii, să nu demareze noi activități și nici să nu ia inițiative, mai ales la locul de muncă pentru că se pot confrunta cu o mare incapacitate de a fi practici și rsponsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ăi atenționează că pot intra în conflicte cu colegii. Posibile stări de nervozitate, irascibilitate, lipsă de toleranță.

Horoscop zilnic Taur

Nu este o zi favorabilă în dragoste pentru cei născuți în zodia Taur, iar riscul de a exagera, de a duce lucrurile la extrem și a cădea în extrema opusă este foarte mare. Cei singuri sunt sfătuiți să evite flirturile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cumpărăturile și cheltuirea banilor pe distracții, cadouri pentru partener sau alte plăceri de moment.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt la un pas de a da naștere unui conflict greu de aplanat în familie și de aceea este bine să lase capriciile și bârfele deoparte. Posibil ca unele tensiuni să fie pricinuite de partener sau să aibă loc între partener și părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite cheltuielile pentru locuință pentru că pot fi tentați să cumpere lucruri, obiecte de care nu au, de fapt, nevoie.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de niște dialoguri cu cineva din trecut, însă acestea se vor duce la extrem și se pot transforma în adevărate scandaluri. Posibil să primească o sumă de bani neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce neplăceri legate de o deplasare, discuții în contradictoriu, poate chiar o amânare a unui drum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de niște neplăceri financiare, ceva le poate da peste cap un plan făcut cu prietenii sau un proiect profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite cheltuielile pentru că au tendința de a exagera. Posibile tensiuni în anturaj, în special cu colegii de muncă, șefii, autoritățile.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, în aspecte tensionate cu Venus, cei născuți în zodia Fecioară ar fi bine să evite tensiunile cu persoana iubită, mai ales pe teme financiare sau reproșurile rezultate dintr-o stimă de sine scăzută. Totodată, atenție la dialogul cu șefii și autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cheltuielile pe cât posibil.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de sănătate, în special cea psihică pentru că nativii pot fi copleșiți de frământări, gânduri, temeri. Atenție la tulburările gastrointestinale! Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să se gândească la trecut și să se implice, chiar forțat, dacă este nevoie, în activități relaxante, care să-i distragă de la amintiri.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi destul de tensionați în relația cu partenerul de viață sau cu prietenii. De asemenea, posibil ca niște planuri, mai ales cu implicare financiară, să nu le iasă așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile financiare, investițiile riscante.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi destul de tensionați în sectorul profesional, poate din cauza unor contracte, asocieri nefavorabile sau chiar din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Unii nativi pot pierde o funcție, un parteneriat, o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă mare grijă la imagine și la modul în care se prezintă într-un context profesional.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie forțați de un context să facă niște schimbări la locul de muncă. Posibil ca nativii să primească unele reproșuri de la colegi sau ideile lor să nu fie pe placul celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă grijă la sănătate, la alimentație, în special. De evitat excesele!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi foarte tentați să cheltuie bani pe distracții, pe petrecei, pentru a face un lucru pe care-l așteaptă de multă vreme, poate să-și satisfacă o pasiune costisitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate tensiuni într-o relație intimă, de cuplu sau aventură. Risc de a călca strâmb, de a înșela.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de unele tensiuni în familie, posibil chiar cu partenerul de viață din cauza părinților sau invers. Nativii pot trece printr-un tumult interior cauzat de o problemă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie foarte atenți la o situație ce vizează o negociere, un contract.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii interesante!
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Vedeta PRO TV e în al nouălea cer! A anunțat că e gravidă: „Cel mai frumos dar”
Vedeta PRO TV e în al nouălea cer! A anunțat că e gravidă: „Cel mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”. Cu ce bunătăți a așteptat-o Cristina Spătar
Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani: „E mai frumos decât mă așteptăm”....
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau spre Israel
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau...
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce relație au avut cei doi
Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Oppo lansează în România un nou smartphone de buget. Specificații Reno11 F 5G
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Cutremur pentru Cioacă! Mama ELODIEI a recunoscut: A procedat bine
Cutremur pentru Cioacă! Mama ELODIEI a recunoscut: A procedat bine
Adevărul despre moartea lui Costel Corduneanu. Ce l-a „terminat”, de fapt
Adevărul despre moartea lui Costel Corduneanu. Ce l-a „terminat”, de fapt
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt la modă”
Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru felul în care se îmbracă: ”Nu mai sunt...
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe internet: „Am divorțat!”
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe...
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția gigant s-a ridicat la 320 de milioane de euro
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția...
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare
Zodiile care vor avea o săptămână norocoasă. Vești bune pentru Berbeci, Tauri și Fecioare