Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018. Taurii încheie o relație

Publicat: 23/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018. Taurii încheie o relație

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor încheia o relație sau vor face o schimbare majoră în viața sentimentală. (Vezi aici Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur)

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a încheia un proiect și de a culege roadele. Nativii pot primi o sumă de bani sau pot primi o ofertă de îmbunătățire a veniturilor sosită prin intermediul unei colaborări, care poate fi de scurtă sau lungă durată. Contextul astral le aduce în cea de-a doua parte a zilei ocazia de a fi puși în fața unor evenimente deosebite, neașteptate, cu impact financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a primi o sumă de bani cu titlu filantropic sau, din contră, le poate cere returnarea unei datorii mai vechi. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi întocmai în semnul lor, le aduce celor născuți în zodia Taur mai multă stabilitate, seriozitate în gândire și echilibru interior, un echilibru după care nativii tânjesc și ar face bine să-și pună în ordine acele aspecte de viață care-i deranjează. Se activează axa relațională, iar nativii au ocazia să încheie o relație și chiar să înceapă o alta. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi avertizează asupra atașamentului puternic care poată să apară față de o persoană sau de niște idei.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le activează casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Gemeni vo trece prin stări de interiorizare, de meditație și vor căuta sensul vieții. Nativii trebuie să aibă grijă deoarece o serie de secrete pot ieși la suprafață sau ei, la rândul lor, pot afla secrete. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi să aibă grijă la starea de sănătate, care poate suferi unele alterații cu impact pe două săptămâni începând de azi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Rac acțiune în cercul de cunoștințe, aspect care poate însemna atât o împăcare cu un prieten, cât și o distanțare, o ruptură de relație cu o persoană din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă acestora ocazia ca, începând de astăzi, timp de aproximativ două săptămâni, să demareze un proiect cu impact pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a se preocupa de sectorul socio-profesional. Nativii trebuie să aibă mai multă grijă la imagine deoarece se pot izbi de niște neplăceri, neconcordanțe venite din partea unor colaboratori sau parteneri de afaceri. Este momentul să încheie o etapă profesională, un proiect și să culeagă roadele. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite conflictele de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Fecioară un tumult interior accentuat de anumite principii și concepții de viață care le sunt răsturnate, fie în urma unor evenimente impactante, fie în urma unor discuții sau, pur și simplu, în urma unor gânduri pe care nativii le vor avea în această perioadă. Se intensifică încercarea de a se desprinde de acele principii morale care nu-i ajută în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce, timp de două săptămâni, ocazia de a călători și de a experimenta situații noi cu impact asupra ideilor și comcepțiilor de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Balanță situații cu impact puternic asupra zonei financiare, în special dacă este vorba de bani deținuți în comun cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii pot fi nemulțumiți de salarizare, de remunerația primită în urma unui proiect, însă poate fi vorba și despre sancțiuni și penalizări pe care le pot primi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să primească o sumă de bani dintr-o moștenire sau dintr-o vânzare comună.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Scorpion șansa de a încheia o relație care nu mai funcționează și vizează atât sectorul sentimental, cât și cel al parteneriatelor de afaceri. În cele mai fericite cazuri, nativii vor cunoaște o altă persoană cu care vor începe o relație sau vor conduce actuala relație la un nivel superior. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă încredere în propriile decizii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a încheia cu succes o etapă legată de locul de muncă. Nativii care au dat dovadă de responsabilitate pot trece la nivelul următor, pot fi avansați în funcție sau își pot schimba jobul cu unul mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere foarte multă atenție cu privire la starea de sănătate care se poate deteriora și anumite afecțiuni mai vechi pot reapărea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Capricorn o adevărată furtună în sectorul amoros și al relațiilor cu copiii. Nativii pot deveni geloși, posesivi, neîncrezători în partenerul de viață și vor pune la îndoială toate acțiunile acestuia. Cei care au copii pot deveni excesiv de autoritari cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să aștepte să treacă aceste aspecte pentru a lămuri o situație din viața sentimentală, ceea ce înseamnă că ar trebui să amâne dialogurile de amploare pe aceste teme cel puțin până la finele lunii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia contexte în care pot lămuri niște situații ce vizează o locuință sau relația cu menbrii familiei. Nativii se vor frământa în legătură cu o decizie și nu sunt excluse conflictele de amploare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să facă o schimbare de domiciliu, să se mute într-o casă nouă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2018

Luna Plină formată azi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a demara niște dialoguri pe care le-au evitat până acum. Comunicarea, sub toate formele ei, va fi stingheră, reticentă, iar nativii pot primi informații trunchiate, neconcludente sau chiar eronate. Dialogul cu persoana iubită poate fi dificil și nativii pot prefera să se retragă, să se interiorizeze. Pe de altă parte, nativii pot susține interviuri, teste și sunt sfătuiți să fie prudenți în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a schimba o traiectorie vizavi de relația cu rudele.