Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018. Vărsătorii pot avea o aventură

Publicat: 27/10/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot avea parte de o aventură.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor pleca în scurte deplasări, posibil în vizită la rude sau la prieteni. Pentru o serie de nativi va fi vorba de drumuri făcute din obligație, iar aceștia nu se vor simți în largul lor. Spontaneitatea de care dau dovadă astăzi îi poate ajuta să lege noi prietenii și să se exprime mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le le oferă ocazia să fie foarte convingători în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se dedică unor proiecte personale. În unele cazuri poate fi vorba de proiecte care le aduc bani, însă în alte cazuri este vorba doar de satisfacție personală. Nativii au tendința de a vorbi mult despre ei, fără a se văita, neapărat, dar simt să se scuze, să-și explice situația, să-și explice o alegere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de creativitate și inițiativă, două calități care-i pot ajuta să se bucure mai mult de propriul talent. Nativii sunt inventivi, veseli și își pun în aplicare cu ușurință ideile. Context favorabil distracțiilor și relaxării. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu fie prea idealiști, ci să rămână ancorați cu picioarele în pământ. Vor exista situații în care vor visa dincolo de limitele realului și nu vor fi prea entuziasmați de ceea ce vor găsi la trezire.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 OCTOMBRIE-4 NOIEMBRIE 2018. GEMENII SUNT MELANCOLICI

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a medita, de a intra în propriul suflet și a scoate la suprafață tot ce simt, însă fără a-și expune sentimentele în fața celorlalți. Etapă de introspecție care, administrată necorespunzător, poate aduce suferință nativilor. Gânduri, griji, situații duse la limită și amprentate de orgoliu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce regrete vizavi de propriile decizii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot primi niște vești interesante, îmbucurătoare din partea unor prieteni, cunoștințe sau rude îndepărtate. Context favorabil relaxării. Nativii vor evita conflictele, discuțiile în contradictoriu, chiar dacă se vor aborda aceleași subiecte pentru care altădată ar fi luptat vehement. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să facă scurte vizite sau să fie vizitați de cei dragi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică activităților de grup, care implică mase de oameni. Nativii pot vorbi în public sau își pot susține punctul de vedere în cadrul unei reuniuni. Posibile deplasări în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și mențină poziția și să se aștepte la critici din partea celorlalți, însă să le abordeze cu detașare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o conversație cu impact emoțional puternic cu o persoană mai în vârstă sau o persoană care pentru ei ocupă un loc special, poate fi vorba de un mentor spiritual. Dialogul va fi ca o alinare pentru nativi și le poate deschide noi orizonturi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe aceștia să vindece niște răni mai vechi pentru a putea evolua.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de partea financiară. Nativii fac calcule, socoteli și caută cea mai bună variantă pentru a intra în posesia unei sume de bani provenită dintr-o moștenire, partaj, indemnizație, poate dintr-o vânzare încă nepronunțată. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu facă investiții importante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi deranjați de un context care implică o sumă de bani sau de un partener de afaceri care încearcă să-i păcălească. Nativii trebuie să-și sculte intuiția și să nu se lase manipulați sub nicio formă. Risc de a pierde un contract din cauza dialogului deficitar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să amâne deciziile importante care au legătură cu partea financiară sau profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu au chef de socializare și evită dialogurile ample, elaborate, pe teme serioase sau care necesită prea multă concentrare. Starea generală a nativilor este de indiferență și nepăsare, de detașare față de tot ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu respingă totuși sfaturile, informațiile care vin spre ei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt senzuali, cuceritori și flirtează cu ușurință. Nativii sunt sfătuiți să nu se implice în aventuri dacă au o relație de lungă durată pe care-și doresc să o mențină. Contextul astral favorizează relațiile pasagere, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, analizându-și mai profund sentimentele.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au parte de dialoguri deranjante, iritante cu membrii familiei, în special cu persoanele mai în vârstă care vor să-și impună voința și punctul de vedere. O serie de nativi își fac griji cu privire la regimul unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase copleșiți de emoții și să nu ia decizii bazate pe ceea ce simt, cel puțin nu astăzi.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2018

Citește și...