Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 martie 2019. Balanțele caută distracția și aventura

Publicat: 02/03/2019 | 19:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 martie 2019. Balanțele caută distracția și aventura

Horoscopul zilei de 3 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor fi înclinați către distracție și aventură.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de surprize neașteptate, dar plăcute din partea prietenilor. Nativii pot fi invitați la evenimente, în excursii, pot primi cadouri (nu neapărat scumpe, cât cu valoare sentimentală). Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să-și facă planuri de viitor cu cei din anturaj. Posibil să se bazeze pe un prieten pentru găsirea unui loc de muncă sau să stabilească o călătorie în grup.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor afla într-o ipostază benefică imaginii lor personale și profesionale. Nativii se vor bucura de aprecierile celor din jur, vor primi laude și chiar premii onorifice. Cei care susțin discursuri în public sau vorbesc în fața unei mase de oameni, chiar și neoficial, vor avea parte de susținere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a fi puși în fața unei situații cu un oarecare grad de risc, astfel încât să ia rapid o decizie. Sunt sfătuiți să se bazeze strict pe intuiție.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se dedică studiului și cercetării unor noi domenii de interes. Nativii au idei creative, ingenioase, pline de fantezie și ușor iluzorii și pot fi mai atrași de partea spirituală a vieții, de religie și filosofie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă curaj și să se exprime deschis, în voie, fără să se teamă de ceea ce vor spune cei din jur. Moment de afirmare artistică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot primi mici atenții, cadouri și chiar sume de bani de la persoanele apropiate. Din punct de vedere financiar traversează o etapă favorabilă și nu este exclus să apara oportunități neașteptate de îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce beneficii materiale inclusiv din moșteniri și partaje, uneori posibil rămase doar la stadiul de negociere, de discuție.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu au șansa de a cădea la pace, de a se împăca cu o persoană din trecutul lor cu care au fost în conflict. Moment bun pentru a lămuri niște situații și ipostaze mai vechi legate de partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute soluții la problemele cu care se confruntă și să nu se teamă să le pună în aplicare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară își fac planuri de lungă durată în legătură zu sectorul profesional. Unii se gândesc chiar să-și schimbe locul de muncă, în timp ce alții sunt dispuși să facă niște compromisuri pentru a-și atinge niște scopuri, posibil preluarea unei funcții. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să vindece o problemă de sănătate mai vechi. Nu este exclus să descopere un tratament revoluționar.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să se distreze mai mult, să iasă din convențional, să depășească niște bariere impuse de societate. Nativii pot avea parte de momente inedite, de evenimente neașteptate și de întâlniri surprinzătoare care să îi binedispună. Se conturează o înclinație către aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu exagereze pentru că s-au putea dezechilibra psihic și emoțional și apoi pot fi neîmpăcați cu ei înșiși.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor reuși să finalizeze niște situații care vizează locuința. Unii pot termina renovarea casei, în timp ce alții pot găsi un imobil pe placul lor pe care să-l cumpere sau să-l închirieze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la problemele celor din familie, în special ale părinților. Este posibil să aibă de-a face cu situații neprevăzute legate de rudele apropiate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot pleca într-o deplasare, plimbare, excursie, minivacanță în care să aibă parte de evenimente ciudate, neprevăzute, întâlniri cu persoane diferite prin modul de gândire, prin viziune. Tot acest context îi poate zgudui emoțional și pot începe să-și pună întrebări, chiar să fie confuzi în legătură cu niște credințe personale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează schimbarea unor principii, dizolvarea unor prejudecăți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn traversează o etapă favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii vor face niște calcule, niște plăți importante și vor fi mulțumiți de rezultat. Este posibil să intre în posesia unei sume de bani nesperate pentru o muncă depusă în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie echilibrați în cheltuieli, cel puțin până vor reuși să-și facă niște economii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o etapă bună în relația de cuplu. Nativii au parte de momente frumoase și surprize din partea persoanei iubite, sunt energici, veseli și adoptă o viziune optimistă asupra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a ieși în evidență într-un context public, de a se face remarcați prin dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-un tumult interior greu de înțeles. Nativii se pot ciocni de gânduri ciudate, filosofii de viață noi, confuzii din trecut reînviate. Este un moment bun pentru a-și cunoaște mai bine emoțiile și pentru a descoperi ce-și doresc de la ei înșiși și de la viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să încerce să-și mențină echilibrul psihic și să nu dea înapoi, să nu renunțe la planurile făcute.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Citește și...