Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018. Săgetătorii comunică excepțional cu cei din jur

Publicat: 30/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018. Săgetătorii comunică excepțional cu cei din jur

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor comunica excepțional cu cei din jur și vor obține rezultate în favoarea lor.

Citește și: Horoscop săptămânal 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Gemenii sunt melancolici

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur prin casa călătoriilor și a străinătății, prin urmare, în următoarea perioadă, nativii vor fi mult mai deschiși la plimările peste hotare, indiferent că este vorba de vacanțe sau deplasări în interes de serviciu. Nativii pot primi vești din afara țării și chiar propuneri de joburi din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce oportunitatea de a se înscrie la un curs de limbi străine sau de a vorbi o limbă străină.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați de tranzitul lui Mercur prin Săgetător să se preocupe de o situație financiară. Nativii pot avea parte în următoarea perioadă de dialoguri pe tema banilor și a avantajelor materiale ce pot decurge dintr-un proiect și vor simți nevoia să facă totul ca la carte, legal și juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie ami atenți la niște bunuri, terenuri, bani ce pot decurge dintr-o moștenire.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur prin Săgetător în zona partenerială. Nativii vor dori în perioada următoare să rezolve un litigiu, o problemă ce ține strict de afacerile pe care le au și vor iniția negocieri la sânge. O serie de nativi vor căuta să se împace cu partenerii de afaceri și să ajungă la un consens astfel încât lucrurile să meargă bine. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor posobile conflicte cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor beneficia de tranzitul lui Mercur prin Săgetător pentru a-și pune în practică ideile revoluționare și îndrăznețe la locul de muncă. Nativii vor fi stăpâniți de o dorință puternică de muncă și se vor implica în cât mai multe proiecte pentru a-și cuceri șefii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și susțină cu argumente ideile pe care le au și să nu se teamă să și le expună.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cu Luna în semnul lor, aspect amplificat de tranzitul lui Mercur prin Săgetător, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de energie și voioșie pe care le vor canaliza către partenerul de cuplu. Astfel, vor încerca să rezolve o problemă mai veche și să stabilească în ce etapă a relației se află. Este momentul să ducă relația la alt nivel sau nu? Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să fie sinceri în dialog, onești și să renunțe la trufie dacă vor să aibă parte de răspunsuri sincere sau nu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stimulați de tranzitul lui Mercur prin Săgetător să lămurească o situație legată de acte. Chiar dacă nu neapărat va fi în beneficiul lor, nativii își vor dori să legalizeze un context juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai atenți, mai reținutți în dialogul cu prietenii, în special dacă este vorba de un proiect, o afacere comună.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot fi stimulați de tranzitul lui Mercur prin Săgetător pentru a se dedica învățării unei limbi străine, unei materii, unui domeniu nou de cunoaștere. Este posibil ca în timpul unei deplasări în interes de serviciu să descopere o latură personală neexploatată suficient și să se dedice acesteia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să se preocupe de tot ceea ce înseamnă acte, legalizări și semnări de documente amțnate până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi stimulați de tranzitul lui Mercur prin semnul Săgetător să rezolve niște probleme financiare care au legătură cu actele sau cu niște investiții făcute. Nativii trebuie ca în perioada următoare să detecteze erorile făcute pentru a le îndrepta, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să abordeze și să se bazeze doar pe acele variante legale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de tranzitul lui Mercur întocmai în semnul lor, aspect care îi înzestrează cu o comunicare excepțională și o mai mare încredere în propriile forțe. Nativii vor fi mai deschiși la tot ceea ce este nou și vor îndrăzni să facă pași mari în evoluția profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi îndeamnă să negocieze cu curaj și stăpânire de sine un contract la locul de muncă sau o condiție impusă de partenerul de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt stimulați de tranzitul lui Mercur prin semnul Săgetătorului să pună mai mult accent pe zona profesională. Cu alte cuvinte, nativii ar trebui să se arate mai interesați și mai preocupați de rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă, să-și asume cu încredere responsabilități și să se implice în proiectele de grup. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o evaluare în favoarea lor și îi sfătuiește să profite de acest moment.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt stimulați de tranzitul lui Mercur prin semnul Săgetătorului să se concentreze pe rezolvarea unei situații care privește în mod direct sau are legătură cu un contract, o colaborare. Nativii ar trebui să ia în seamă și părerea partenerului de viață, mai ales dacă acest context îl privește și pe el. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu se lase induși în eroarea de sfatul sau intervenția unui prieten în acest context.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt favorizați de tranzitul lui Mercur prin semnul Săgetătorului să se preocupe mai mult de propria imagine, de propriul statut pe care-l au sau pe care-și doresc să-l câștige la locul de muncă. Nativii vor avea succes și timp de aproximativ o lună este indicat să-și concentreze atenția pe carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care sunt pe cale să izbucnească ca urmare a stresului și suprasolicitării.