Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Săgetătorii resimt nevoia de a călători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Săgetătorii resimt nevoia de a călători

De: Madalina Manole 03/12/2020 | 21:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020. Săgetătorii resimt nevoia de a călători

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător resimt puternic nevoia și dorința de a călători.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. SĂGETĂTORII AU PARTE DE SURPRIZE ÎN RELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec încep ziua cu frământări legate de program, însă pe parcurs, de îndată ce Luna le va activa casa iubirii și a distracțiilor, își vor schimba complet starea de spirit. Nativii vor fi dornici de ieșit din casă, de a-și dedica timpul micilor bucurii ale vieții și propriilor lor pasiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente romantice în cuplu și activități plăcute cu copiii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi nevoiți să se preocupe de niște activități casnice pe care le-au tot amânat în ultima vreme. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai răbdători cu cei dragi pentru că horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția asupra unor posibile conflicte cu părinții, mai ales din cauza viziunilor diferite. Este vorba de acele conflicte de generații greu de stăpânit.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt mai autoritari astăzi în dialog și acest aspect îi poate ajuta în negocieri, dar și în discuțiile profesionale. Posibil ca un contract să fie discutat pe toate părține în încercarea de a fi adus mai aproape de nevoile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce către seară ocazia unor declarații de dragoste siropoase cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă foarte mult de situația financiară. În prima parte a zilei sunt frustrări legate de un contract profesional care se manifestă și determină nativii să ia atitudine și să renegocieze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot fi mai cheltuitori către seară, când se relaxează și se pregătesc de weekend.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de tranzzitul Lunii prin zodia lor începând cu a doua parte a zilei, când de altfel le va crește și energia, entuziasmul, optimismul și pofta de viață. Vor da dovadă de mai multă determinare, vitalitate, încredere în ei înșiși și putere mentală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că în prima parte din zi pot fi mai morocănoși și mai apatici.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec prin stări de interiorizare, lipsă de chef de socializare, însă contextul zilei îi va susține foartet mult în dialogul interior, cu ei înșiși. Acest context le poate aduce conștientizări importante. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce pe de altă parte ocazia de a lămuri un context mai vechi legat de familie, poate au un dialog cu părinții revelator și înțeleg ceva din trecutul lor.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță resimt din plin nevoia de socializare, de stat alături de prieteni la povești, însă cum restricțiile sociale sunt de natură să le impună astfel de limite, nativii vor activa mai mult în mediul online. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi, care se vor dovedi importante în viața nativilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să fie mai autoritari în toate chestiunile ce țin de cariera lor, de profesie și imagine și vor fi capabili să găsească rezolvări rapide la problemele profesionale, mai ales dacă dețin o funcție de conducere ce le cere asta. Nativii vor fi foarte impunători atunci când vine vorba de negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și evidenția astfel talentele și a primi aprecieri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt dornici de călătorii, însă prea puțini vor fi aceea care vor îndrăzni să facă pasul și să cumpere biletul de avion. Cel mai probabil pentru majoritatea nativilor va fi vorba de călătorii virtuale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o mai mare nevoie de cunoaștere, de dezvoltare personală, de explorare a unor noi domenii de interes.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se stresează în prima parte a zilei din cauza unor contexte financiare, cel maai probabil care vizează un contract. Negocierile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii vor fi mai anevoioase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce în schimb o seară plină de pasiune și viața intimă se poate anima.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să cunoască persoane importante prin funcție, rang, statut sau persoane care pentru nativi reprezintă un ideal. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce, din a doua parte a zilei, o mai mare nevoie de a sta cu partenerul de viață și a se bucura de momente intime pasionale, romantism, de a-și face declarații.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt tentați ca astăzi să stea peste program și să uite că este vineri. Nativii se dedică unor sarcini ce vor neapărat să fie acum încheiate sau, alți nativi, pot fi preocupați peste măsură de un proiect personal. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se relaxeze mai mult și să profite de zilele libere pentru a se dedica micilor bucurii ale vieții.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...