Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2019. Berbecii au parte de tensiuni la muncă

Publicat: 03/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 martie 2019. Berbecii au parte de tensiuni la muncă

Horoscopul zilei de 4 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tensiuni și nemulțumiri la locul de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de nemulțumiri la locul de muncă, în special în relația cu superiorii, care poate fi tensionată. Nativii pot descoperi totuși noi oportunități de a se face remarcați și de a-și consolida statutul. Nu este exclus să caute să-și schimbe locul de muncă sau s se implice în alte proiecte extra. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să întâlnească o persoană importantă care să le schimbe percepția asupra carierei și poate chiar să-i ajute să obțină o funcție, un job.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de o situație care vizează locul de muncă. Unii nativi semnează un contract, în timp ce alții reușesc să finalizeze un proiect important. Moment favorabil obținerii aprobărilor, ia horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe cei care vor să-și (re)negocieze salariul sau alte condiții contractuale, să o facă cu încredere deoarece șansele de a obține ceea ce-și doresc sunt destul de mari.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de o situație ce are legătură cu membrii familiei. Nativilor li se va solicta ajutorul și vor fi nevoiți să se implice în contexte care nu le vor face nici cea mai mică plăcere. Moment de recompensare a unor favoruri și obligații. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra tendinței de a cheltui peste măsură. Nu este recomandat să dea bani cu împrumut sau să facă un credit.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor fi dezamăgiți și chiar ușor deprimați în urma aflării unor vești, uneori în urma dezvăluirii unor secrete. Moment de îndoială și confuzie în care nativii pot începe un proces de reanalizare a sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute să se relaxeze, să de dedice hobby-urilor și să se detașeze mai mult de situațiile din viața de zi cu zi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție unei probleme de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme și pe care, dacă nu o vor trata, vor risca să devină cronică. La locul de muncă se vor fi simți asupriți, constrânși să se dedice unor activități care nu le plac și care nu fac parte din fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și păstreze calmul pe cât posibil și să abordeze cu mai mult umor evenimentele care se petrec în jurul lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară nu vor reuși să-și ducă la bun final ceea ce și-au propus astăzi și vor simți că sunt solicitați din toate direcțiile. Unele planuri pot fi date peste cap de un eveniment neașteptat și nativii vor simți un real disconfort, devenind morocănoși și irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și refacă programul și să nu-i ocupe întreg timpul liber din agendă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea senzația că nimic nu le merge cum trebuie și că cineva din umbră încearcă să le pună piedici în evoluție. Nativii vor deveni indiferenți la cei din jur și vor aborda foarte distant dialogul cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu ducă totul la extrem și să facă tot posibilul să nu-i dezamăgească pe cei care chiar vor să-i ajute, care le sunt alături și le vor binele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia să se dedice mai mult relației de cuplu și să petreacă timp cu persoana iubită. Nativii vor fi sinceri în dialog, vor face declarații de dragoste și chiar promisiuni surprinzătoare. Moment de emotivitate și sensibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să acorde interes și zonei profesionale, unde pot semna un parteneriat avantajos.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot demara niște proceduri pentru a intra în posesia unei sume de bani sau, în unele cazuri, pentru a prelua o funcție care, implicit, le va îmbunătăți situația financiară. Nativii își vor arăta pe deplin devotamentul față de cauza existentă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie diplomați și atenți la dialog, dar mai ales la negocieri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot resimți un oarecare disconfort organic, dureri de mușchi, de oase și articulații și sunt sfătuiți să nu se suprasolicite din punct de vedere fizic. Nativii care au probleme cronice ar trebui să le acorde mai multă atenție, poate chiar să facă un set amănunțit de investigații. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la deplasările efectuate în interes de serviciu, unde pot interveni nemulțumiri și obstacole în buna desfășurare a călătoriei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Lunii întocmai în semnul lor, iar nativii vor fi energici, optimiști, entuziaști și vor avea chef mai mult de socializare, de plimbare și distracție. Moment bun pentru apropierea de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a fi mai comunicativi și astfel, cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul pentru o idilă de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de situația financiară și pot căuta noi surse de câștig. În unele cazuri pot discuta despre primirea unei prime, unei bonificații pentru o sarcină îndeplinită, sau pot încerca o renegociere a condițiilor salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai prezenți în relația de cuplu și să acorde mai mult interes nevoilor partenerului de viață.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Citește și...