Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018.  Berbecii flirtează și cuceresc

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018.  Berbecii flirtează și cuceresc

De: Cancan 03/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018.  Berbecii flirtează și cuceresc
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018.  Berbecii flirtează și cuceresc

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi înclinați către aventură și flirt. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018)

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de acțiune în plan sentimental, în special cei singuri, care nu au o relație. Nativii vor fi tentați să se aventureze în relații clandestine, vor flirta mai mult și vor cuceri, însă tendința este da a se distra și nu neapărat de a lega relații de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce acestora un context astral favorabil competițiilor sportive. Nativii vor da dovadă de rezistență fizică. (Vezi aici Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de o bună capacitate de concentrare, memorare și învățare, aspect favorabil celor care au de susținut examene și teste. Pe de alta parte, discuțiile în familie pe teme controversate, subiecte dificile, greu de digerat, nu vor lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să se impună, însă să o facă fără a intra în conflicte. Să vorbească cu calm și diplomație.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de momente de glorie, în special cei care vorbesc în fața unui public și care, printr-o comunicare excelentă și o bună intuiție, vor reuși să-și atingă scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să aplice aceleași metode și în relația de cuplu, unde partenerul s-ar putea dovedi nemulțumit de anumite aspecte legate de cariera nativilor, poate de timpul prea mare petrecut la muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor trăi nemulțumiri și dezamăgiri în plan sentimental. Nativii pot deveni melancolici, triști, pot rememora amintiri dintr-o fostă relație și pot fi foarte ușor răniți. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Rac le crează un context financiar defavorabil, cu blocaje în primirea unor sume de bani, iar negocierile pot fi anevoioase și se pot pierde sume de bani.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor deveni mai categorici, mai energici și mai motivați să ducă la bun final o sarcina sau un proiect. Se vor impune în fața partenerilor de afaceri cu curaj și vor reuși să obțină ceea ce-și doresc. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce confruntări directe cu partenerul de cuplu, care pot lua naștere din nimicuri, însă care pot conduce la despărțiri, dacă nu sunt administrate corect.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de o ambiție ieșită din comun și se impun cu simț de răspundere în fața superiorilor pentru a obține ceea ce-și doresc. Nativii sunt axați pe progres, pe avansare profesională, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi va susține în demersurile lor, dar le atrage atenția să nu depășească limitele și să fie conștienți de atuurile și calitățile lor într-o măsură reală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea ocazia să-și exprime, chiar să-și impună, punctul de vedere în fața unui public. Nativii se vor folosi sau vor fi obligați să se folosească de propria imagine pentru a-și îndeplini un scop. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce acțiune pe plan sentimental, discuții, replici dure și pot lua decizii de moment vizavi de partener, nu neapărat favorabile lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot trece prin contexte care să le pună la îndoială statutul, imaginea, autoritatea sau, din contră, să le ceară să-și exercite funcția cu mai multă responsabilitate. Pe de ală parte, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă puterea necesară pentru a face față, pentru a răzbi în fața celorlalți. Nu este exclus să întâmpine piedici din partea membrilor familiei într-un context în care ar trebui să fie sprijiniți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt nemulțumiți de actualul stil de viață, indiferent că în această categorie includ și cariera sau doar traiul de zi cu zi. Nativi se simt trași în jos sau, în cele mai bune situații, se simt ținuți pe loc, însă nu de persoane sau de contexte, ci de propria persoană, de modul de a gândi și a acționa care, în majoritatea cazurilor, este bazat pe principii învechite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să caute să schimbe ceea ce nu-i (mai) reprezintă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se reîntorc în trecutul apropiat pentru a soluționa o situație peste care atunci au trecut cu prea mare ușurință. Se poate să fie vorba de un context financiar, de o decizie luată la locul de muncă sau care are legătură cu cariera, însă nu este exclus să fie vorba de acte, litigii, procese legate de o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să lase deoparte inhibițiile și gândirea excesiv de tradiționalistă în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de lupte pentru putere, pentru autoritate care privesc locul de muncă, în special relația cu anumiți colegi care nu pot accepta evoluția nativilor. Context defavorabil negocierilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să fie diplomați și să nu se lase intimidați ori manipulați, iar dacă va fi nevoie să se folosească de toate armele din dotare pentru a ieși învingători.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să aibă mai multă încredere în calitățile și capacitățile profesionale și să preia inițiativa la locul de muncă. Contextul astral le oferă ocazia de a se afirma, de a avea succes într-un proiect. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să fie mai atenți la sănătate, în special cei care au probleme cardiovasculare și de tensiune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea