I-am făcut calculul! Câți bani face Ștefania, iubita lui Speak, din YouTube

Publicat: 23/04/2020 | 15:04

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie ce venituri obține Ștefania, iubita lui Speak, din YouTube! Frumoasa cântăreață are o mulțime de susținători pe rețelele de socializare, iar pe cea mai mare platform de streaming video din lume, aproape 500.000 de subscriberi. Și, după un calcul atent, am obținut suma de bani pe care logodnica lui Speak o încasează doar din contul oficial de YouTube.

Citește și: Scandalos! Speak și Ștefania, reacție subliminală după ce au pierdut Asia Express. Ce s-a întamplat, de fapt, la show-ul de la Antena 1

Câți bani face Ștefania din contul oficial de YouTube

Conform informațiilor oficiale oferite în timp real de site-ul socialblade.com pentru Ștefania, artista primește lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari. Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video din pe mapamond în urmă cu aproape trei ani, iar aici își publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog. Această din urmă pasiune a apărut încă de pe vremea când avea vârsta buletinului, însă, “a oficializat” relația, fâcându-și cont oficial de YouTube, în vara lui 2017. Săptămâna aceasta, Ștefania a lansat piesa “Petalele”, care ocupă, momentan, locul 4 în trending pe YouTube.

Află și: Speak și Ștefania au bătut recordul pe Instagram! Poza cu cele mai multe like-uri din România: peste 300.000

Date oficiale privind banii obținuți de Ștefania din canalul său de YouTube © socialblade.com
Date oficiale privind banii obținuți de Ștefania din canalul său de YouTube © socialblade.com

Nu rata: Iubita lui Speak a pozat goală! Ștefania are un corp perfect

Noua piesă lansată de Ștefania, pe locul 4 în trending pe YouTube

În urmă cu trei zile, frumoasa artistă a lansat melodia “Petalele”, iar, în prezent, aceasta se află pe locul 4 în trending pe YouTube.

“Vreau doar să te felicit. Pentru tot ceea ce ești, pentru tot ceea ce faci. Pentru că esti. Pur și simplu. Există puține persoane în lume care reușesc prin simpla lor prezență să bucure inimile celor din preajmă. Și tu reușești acest lucru. Uită-te în jur. Fără prea multă muncă și mult efort, ai reușit să intri în fiecare suflet care te-a urmărit la un moment dat fie la «Asia Express», fie într-un simplu vlog. Și comentariile de la această melodie sunt toate pozitive; am citit destule și nu am văzut nici măcar unul singur negativ rătăcit. Și mă bucur mult. Meriți tot ceea ce ai. Te rog doar un lucru: rămâi alături de Speak și nu te schimba vreodată. Ești perfectă așa cum ești. Mult succes în continuare. Și felicitări pentru logodnă. Sunteți o pereche minunată.🤗”, “Prea tare piesa! Mi-a ajuns la suflet! 💗💕🌺”, “Vai, ai o voce minunată!! Speak, să ai grijă de ea! Casă de piatră!❤❤🐣🥵”,  “Ai niște piese efectiv geniale!! Și, mai presus de asta, ai si o voce de înger! ❤😍😍❤😊💖”, “Felicitări pentru evoluția în «Asia Express» și pentru tot ce faci” sunt cinci dintre miile de comentarii strânse de noua piesă a cântăreței pe canalul ei de YouTube.

Află și: Cum arată inelul de logodnă primit de Ștefania de la Speak: “Nu vreți să știți câtă grijă am avut”

Citește și: Speak, despre nunta cu Ștefania: “O las pe ea să organizeze! Să treacă pandemia și…”

Ștefania – biografie

Ștefania, pe numele din buletin Cristina Ștefania Codreanu, s-a născut pe 25 decembrie 1996 în Galați. Este cântăreață de muzică pop, dansatoare, model, personalitate TV si vlogger.

Sunt un artist care are trecutul unui dansator, așa se descrie Ștefania, devenită celebră odată cu apariția în videoclipul lui Speak, ‘Libelula’, și lansarea în muzică.

Pasiunea pentru vlogging a apărut în viața Ștefaniei pe când avea doar 14 ani, dar abia la 21, a “oficializat” relația, fâcându-și cont de YouTube. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care frumoasa vedetă a putut vorbi despre orice.

“Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, a povestit cântăreața, care și-a descris copilăria într-un interviu drept o perioadă extrem de frumoasă, relatează revista VIVA!.

În vacanțele de vară, Ștefania avea o singură destinație: casa bunicilor, unde îi era permis să facă orice. În 2015, frumoasa artistă s-a mutat în București – fiind ghidată de dorința de nou și de marea sa pasiunea pentru dans – ca să poată lucra cu cei mai buni coregrafi și dansatori. La un an distanță de la acest pas important, ea și-a început cariera de dansatoare și a colaborat cu numeroși artiști printre care se numără: Elena Gheorghe, Inna, Smiley, Fly Project, Randi – a apărut în unele dintre clipurile lor. What’s UP a fost primul artist cu care Ștefania a acceptat să meargă în concerte, urmat de Speak. Apariția lui în viața ei a ajutat-o să își redescopere o iubire mai veche…. muzica!

Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool, a mărturisit Ștefania despre începutul carierei în muzică.

Ulterior, au urmat ore de canto pentru perfecționare, sesiuni de studio, și melodii care s-au bucurat de un real succes. “Drinking about you”, “Solo un momento”, “Prea târziu” și “Esentele”, lansată alături de Nicole Cherry. Ulterior, Ștefania a mai lansat: “Aleg să iert” și colaborarea “Timpul”, împreună cu Speak.