I-au pus în coșciug o figurină din lemn și…

Autor: C. C.
Publicat: 16/01/2020 | 22:46

Îndrăgita jurnalistă Cristina Țopescu a fost condusă, joi, pe ultimul drum. Potrivit dorinței sale, trupul i-a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzeşti. În timpul ceremoniei funerare, familia prezentatoarei TV a făcut un gest de-a dreptul emoționant. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile răvășitoare. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN FAMILIA CRISTINEI ȚOPESCU?! MAMA S-A OPUS INIȚIAL SĂ-ȘI INCINEREZE FIICA!)

De duminică seară, atunci când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, familia prezentatoarei TV a trecut prin unele dintre cele mai grele momente din viață. Rodica Țopescu a venit  din Oradea pentru a-și plânge fiica.

Îmbrăcată în haine de doliu, mama Cristinei Țopescu a adus o coroană pe care a scris un mesaj sfâșietor, care îți face pielea de găină. (NU RATA: DE CE A SIGILAT POLIȚIA VILA PREZENTATOAREI TV?! OFICIAL, S-A ANUNȚAT CĂ E VORBA DE MOARTE NATURALĂ, DAR…)

În sicriu au fost puse și lesele câinilor

„Iubirea vieții mele. Mămica” este mesajul tulburător pe care l-a inscripționat mama Cristinei Țopescu pe coroana pe care a adus-o pentru a o depune la căpătâiul fiicei sale.

Mama jurnalistei a mai adus, în semn de ultim omagiu, un cadou pentru fiica ei, o figurină de lemn ce întruchipa un câine. Potrivit surselor noastre, pe lângă figurina de lemn, familia Cristinei Țopescu i-ar fi pus în sicriu și lesele câinilor care au fost găsiți fără suflare în vila din Otopeni. (NU RATA: RELAȚIA MEGA-SECRETĂ A CRISTINEI ȚOPESCU)

În semn de ultim omagiu, mama Cristinei Țopescu a pus o figurină în sicriul fiicei sale

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie. Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului.

Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla. (NU RATA:  DE CE A MURIT, DE FAPT, CRISTINA ȚOPESCU)

Gest emoționant al familiei prezentatoarei TV

Viața agitată a Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 – 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl său a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”. (NU RATA: FIICA EX-MINISTRULUI JUSTIȚIEI E ACUZATĂ DE FURTUL UNEI MAȘINI)

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată în 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

Ulterior, a revenit în televiziune. A lucrat pentru PRO TV, iar, mai apoi, a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras, temporar, din televiziune în 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...