Iancu de la Puterea Dragostei, sărutat de o brunetă în camera de hotel! Cine este, de fapt, femeia

Publicat: 08/11/2019 | 15:43

“Iancu Sterp, unul dintre concurenții de la «Puterea Dragostei», are o relație în afara concursului de la Kanal D?” – este primul gând pe care l-au avut fanii emisiunii după ce au văzut imaginile în care tânărul este sărutat de o brunetă focoasă într-o cameră de hotel. Ei bine, după ore bune de suspans, s-a aflat identitatea femeii.

Citește și: Nu ai fi zis că asta e suma! Câți bani câștigă, de fapt, concurenții de la Puterea Dragostei, emisiune prezentată de Andreea Mantea

Iancu de la “Puterea Dragostei”, pupat de o brunetă în camera de hotel

Filmările în care o brunetă sexy cu ochelari îl strânge cu patos în brațe pe Iancu Sterp și-l sărută pe obraz au făcut senzație pe rețelele de socializare. Și asta pentru că mulți s-au gândit că participantul de la “Puterea Dragostei” ar avea o relație în afara show-ului de la Kanal D. Adevărul este că acesta este singur, iar frumoasa femeie se numește Raluca și este sora lui Coteanu, noul concurent al emisiunii prezentată de Andreea Mantea, conform wowbiz.ro. Tânăra a venit în Istanbul și se afla în camera fratelui său, pentru că era ziua de naștere a acestuia. Iancu, Ricardo și alți băieți de la “Puterea Dragostei”, dar și sora lui Coteanu, au ieșit în seara respectivă într-un club unde au sărbătorit fericitul eveniment.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei a confirmat relația cu artistul Culiță Sterp. Motivul pentru care cântărețul nu și-a asumat public totul

Iancu de la “Puterea Dragostei” o place pe Ella

Iancu Sterp a revenit în casa de la “Puterea Dragostei” în sezonul doi. În prezent, fratele celebrului artist Culiță Sterp este în tatonări cu Ella, despre care a mărturisit că o place, însă tânăra pare ancorată încă în fosta ei relație, cu Jador, pe care a tot spus că l-a iubit și că a făcut-o să sufere enorm.

Citește și...