E semn clar că divorțează! Și-a șters tatuajul cu numele cunoscutului fotbalist

Publicat: 13/04/2018 | 23:42

La patru luni de la nuntă, Cristian Daminuță și Iasmina au decis să pună punct mariajului, informație, publicată, în exclusivitate, AICI, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. După separarea lor, veste care a căzut ca un trăsnet peste întreg showbiz-ul, frumoasa timișoreancă îl ”șterge” din viața ei pe fostul jucător legitimat la Internazionale Milano.  

Iasmina Halas, frumoasa timișoreancă de care Cristian Daminuță s-a îndrăgostit orbește, a simțit pe pielea ei ce înseamnă gesturile pripite. După ce, vara trecută, Iasmina și-a declarat dragostea într-un mod inedit, tatuându-și numele lui Cristi Daminuță pe mână, acum blondina pare să regrete gestul făcut. (VEZI ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST RECUNOAȘTE: ”NE-AM DESPĂRȚIT! PUR ȘI SIMPLU…”)

După despărțire, Iasmina s-a hotărât să-l șteargă definitiv din viața ei pe fostul soț. Așa că, pentru a scăpa de numele de pe mână, tânăra timișoreancă a apelat la un specialist. În urmă cu câteva zile, Iasmina a mers la un salon de tatuaje și și-a acoperit numele fostului cu o fundă, după cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

”Acoperim greșelile”, a fost mesajul blondinei, transmis după ce a luat hotărărea de ”a scăpa” de numele lui Cristi Daminuță de pe mână. (NU RATA, AICI:  DAMINUȚĂ ȘI-A DAT PE SPATE SOȚIA CU UN CADOU CÂT SALARIUL LUI ALIBEC)

Iasmina s-a hotărât să scape de Daminuță

Fostul internațional, urmărit de ghinion

Tânărul fotbalist Cristian Daminuță pare urmărit de ghinion. În urmă cu aproximativ patru ani, ex-mijlocașul de la Inter Milano divorța de Anemona, după ce și-a văzut soția de la acea vreme la braț cu un alt bărbat, informație prezentată, în exclusivitate, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (VEZI ȘI: PRIMA IMAGINE CU DAMINUȚĂ ȘI FLORIN COSTEA ÎN IRAK!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...