Idei de activități de primăvară

Publicat: 11/03/2019 | 10:50
Idei de activități de primăvară

Primăvara este cel mai frumos anotimp pentru a ne bucura de plimbări în natură și activități de recreere. Toata lumea se dezmorțește după iarnă și este in căutare de activități noi și plăcute de petrecere a timpului liber. Ai mai jos câteva idei care te vor ajuta să profiți la maximum de timpul frumos de afară.

Mini–vacanțe în România

România este ideală pentru mini-vacanțe de primăvară.

Există foarte multe zone potrivite pentru o ieșire la aer curat. Printre cele mai căutate sunt zonele de munte, unde găsești sate ferite de agitația cotidiană, cu peisaje de vis, stațiuni pline de atmosferă de vacanță sau orașe de munte, cu un farmec aparte. De asemenea, Delta Dunării este o locație deosebită, unde te poți bucura de peisaje unice și de experiențe deosebite. Dacă nu dorești altceva decât să te relaxezi și să te bucuri de aer curat, poți încerca și zone mai puțin turistice, unde cu siguranță vei beneficia de experiențe frumoase la prețuri accesibile.

Avantajul unei astfel de escapade ȋl reprezintă costurile reduse, însă în funcție de ce cauți, este posibil ca bugetul pe care trebuie să îl aloci să crească. De aceea, poți apela oricȃnd la un credit de nevoi personale, pe care îl poți returna eșalonat, fără să simți astfel presiunea unui cost mare.

City Break-uri

Primăvara este perioada ideală pentru un City Break. Te poți plimba liniștit pe străzile orașului pe care ai ales să îl vizitezi, bucurându-te de vremea perfectă.
În plus, unele locuri sunt mai frumoase ca niciodată primăvara. Poți încerca Malta sau Grecia, precum Spania sau Italia, unde arhitectura stradală superbă, te ȋmbie la plimbari lungi în aer liber.

Dacă bugetul nu îți permite o astfel de vacanță, ia în calcul un credit de nevoie personale, pentru a nu renunța la aceste planuri.

Detinații frumoase lângă marile orașe

Dacă timpul și banii nu îți permit să pleci ȋntr-o mini-vacanță, poți evada doar ieșind din aglomerația urbană.

Lângă București, te poți bucura de o zi în aer curat de primăvară în locuri precum Snagov, Mogoșoaia sau Comana. Costurile sunt minime, nu este necesar mai mult de o zi, iar experiența te va relaxa cu siguranță și te va duce cu gândul la vacanță.

Dacă nu ești din București, cu siguranță vei găsi destinații similare lângă orașul tău, unde poți evada pentru o zi.

Despre Garanti Credite de Consum

Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața financiară din România, Garanti Credite de Consum (brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA) completează gama de produse și servicii a Grupului Garanti cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte: credite în magazine, credite de nevoi personale, asigurări atașate creditelor de consum (plan de protecție a veniturilor și/sau garanție extinsă pentru produsul cumpărat).

Parte a Grupului financiar-bancar Garanti România din anul 2010, Garanti Credite de Consum și-a dezvoltat în timp un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența la nivel național, având actualmente 56 de agenții.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați: https://www.garanticreditedeconsum.ro/

Citește și...