”Il Luce”, fascinat de Simona Halep la aniversarea lui Ionuț Lupescu! Nr. 1 WTA, apariție surpriză lângă Generația de Aur! VIDEO

Publicat: 10/12/2018 | 13:41

sportMega-petrecere în lumea sportului românesc. Ionuț Lupescu a împlinit duminică 50 de ani și i-a invitat la ziua lui pe cei mai importanți oameni din fotbalul românesc și nu numai. De la gradiosul eveniment n-a lipsit nici Simona Halep care a fost atracția serii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini fabuloase de la grandiosul eveniment.(CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE I-A BĂGAT MÂNA ÎNTRE PICIOARE IUBITEI LUI GERARD DEPARDIEU, DE FAȚĂ CU ACESTA! CE S-A ÎNTAMPLAT DUPĂ…)

Ionuţ Lupescu a ales să-şi serbeze ziua de naştere într-un cadru elegant, alături de oamenii care i-au fost alături de-a lungul carierei, antrenori, foşti colegi, dar şi actuali mari sportivi ai României. Nu au lipsit de pe listă Mircea Lucescu, Gică Popescu, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Cornel Dinu şi nici Simona Halep.

Super Simo a fost atracţia petrecerii, iar toată lumea şi-a îndreptat atenţia către ea. La un moment dat, “Il Luce”, după  ce au discutat cordial timp de câteva minute cu sportiva din Constanța, nu a ezitat să o prezinte pe superba sa. Nelly și Simona s-au salutat cordial, după care s-a așezat liniștită la masa unde a petrecut alături de Cornel Dinu și Ioan Andone.(NU RATA, AICI: EL E NOUL PARTENER AL CUNOSCUTULUI EX-JURAT DE LA ”BRAVO, AI STIL!” ARE 23 DE ANI, A FOST OSPĂTAR ȘI…)

Fiecare dintre invitaţi a avut câte o urare specială pentru Lupescu. „La mulţi ani, multă sănătate, că de restul se ocupă dumnealui. Mă bucur foarte mult să fiu prezentă la petrecerea dânsului şi o să ne simţim bine cu siguranţă”, a declarat Simona Halep, pentru o televiziune de sport.

”Il Luce” fascinat de Simona Halep la aniversarea lui Ionuț Lupescu!

Ionuţ Lupescu  a evoluat de 74 de ori pentru echipa naţională

Fost component al „Generaţiei de Aut”, Ionuţ Lupescu  a evoluat de 74 de ori pentru echipa naţională și a marcat 6 goluri. “Kaiser-ul” a participat la două Campionate Mondiale (1990 şi 1994) şi la două Campionate Europene (1996 şi 2000). La nivel de club, Ionuţ Lupescu a jucat pentru Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor şi Al Hilal. Ca antrenor, „Kaiser-ul” le-a pregătit pe FCM Bacău şi pe FC Braşov.(CITEȘTE ȘI: E INCREDIBIL CE MAȘINĂ CONDUCE FLOOORIIIN CĂLINESCU!)

 Mircea Lucescu a făcut istorie la Şahtior

Nu mai puţin de 21 de trofee a cucerit Mircea Lucescu la cârma echipei Şahtior Doneţk, în cei 12 ani petrecuţi acolo şi în care a ajuns prieten cu patronul miliardar Ahmetov. Lucescu s-a duelat pentru titlu, de fiecare dată, cu Dinamo Kiev. A cucerit opt titluri de campion al Ucrainei, cinci Cupe ale Ucrainei, şapte Supercupe şi Cupa UEFA, în 2009.

A semnat cu Zenit St. Petersburg, unde a stat doar un sezon. În vara acestui an, Mircea Lucescu a preluat naţionala Turciei, o formaţie pe care vrea s-o scoată din conul de umbră. A ratat însă calificarea la CM, după înfrângerea în faţa Islandei, 2-3. A pierdut apoi, contra României, 0-2 pe Cluj Arena, şi contra Albaniei, acasă, 2-3, şi scaunul i s-a clătinat. Dar preşedintele Federaţiei din Turcia a dat asigurări că ”Il Luce” va rămâne.(CITEȘTE ȘI: AM PĂTRUNS ÎN PALATUL AURIT AL GHICITOAREI OANEI ZĂVORANU!)