Ilie Năstase este îndrăgostit până peste cap! Gestul impresionant făcut pentru iubita lui

Publicat: 27/10/2018 | 20:04

Ilie Năstase este îndrăgostit până peste cap! Iar ultimul gest pe care l-a făcut pentru noua lui iubită este… impresionant!

De două luni, Ilie Năstase trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Ioana Simion, o senzuală brunetă relativ cunoscută în showbiz-ul autohton. Din câte se pare, la scurt timp după ce Nasty a prezentat-o prietenilor pe noua sa cucerire, aceasta l-ar fi acaparat complet. Ioana Simion a pus stăpânire pe Ilie Năstase care a făcut un gest impresionant pentru a-i dovedi iubirea brunetei. (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A PUS STĂPÂNIRE PE ILIE NĂSTASE! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Fostul mare tenismen și-a schimbat poza de profil de pe contul său de Facebook. În fotografie apare alături de iubita lui și… cei doi sunt extrem de zâmbitori și radiază de fericire! Semn că Ilie Năstase a îngropat securea războiului dintre el și Brigitte Sfăt și fiecare își reface viața alături de altcineva.

Ilie Năstase și Ioana

Ioana Simion, răsfățată la maximum de Ilie Năstase

Ilie Năstase a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu ține cont de nimeni și de nimic atunci când iubește. Ioana Simion, bruneta care, de de două luni, a reușit să îl cucerească pe fostul mare jucător de tenis, este tratată mai ceva ca o prințesă. De când se iubește cu celebrul sportiv, pe mâna brunetei a apărut o adevărată bijuterie, un ceas Rolex care costă o mică avere. (NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE E ÎNDRĂGOSTIT PÂNĂ PESTE CAP DE IUBITA LUI)

Cum, la începutul verii, poliția l-a lăsat fără permis pe fostul lider mondial în clasamentul ATP, se pare că acesta a dat dovadă de ingeniozitate și a găsit destul de repede o soluție salvatoare. Așa se face că noua sa iubită, Ioana Simion a devenit… șoferul de lux al lui Ilie Năstase. De ceva vreme, bruneta a început să conducă bolidul de lux pe care-l deține fostul mare jucător de tenis. Recent, cei doi au fost și într-o vacanță în Italia și s-au întors încărcați cu cadouri scumpe.