Ilie Năstase și soția lui, aniversare elegantă la LOFT. Au dansat îmbrățișați și…

Publicat: 21/07/2020 | 00:13

Ilie Năstase a aniversat împlinirea a 74 de ani în cel mai elegant mod cu putință, la LOFT Mamaia, alături de soția lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care contrastează perfect cu “meciul” din shaormerie, dintre Brigitte și Pastramă.

Într-un timp, Ilie Năstase și Brigitte păreau un cuplu indestructibil, dar totul s-a schimbat. Iar, după divorț, fiecare și-a refăcut viața. Dacă, în urmă cu câteva zile, ieșea la iveală un episod halucinant, în care Brigitte era agresată de actualul soț, acum apar imaginile care contrastează perfect cu scenele din shaormerie. (CITEȘTE AICI: ILIE NĂSTASE, MESAJ ULUITOR DE ZIUA SA DE NAȘTERE: ”CE-MI DORESC LA 74 DE ANI? SĂ TRĂIESC!”)

Atmosferă de vis

Ilie Năstase și Ioana, soția lui, sunt în culmea fericirii, pe ringul de dans, la malul mării. Fostul tenismen a descins în celebrul club LOFT din Mamaia, unde a sărbătorit așa cum numai el știe! A avut și un motiv serios: a bifat 74 de ani de viață!

Ilie Năstase, la masă cu soția Ioana, la ziua lui de naștere: a împlinit 74 de ani!

Atmosfera a fost de vis, după cum se poate vedea în imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă în exclusivitate. La un moment dat, lui Ilie îi vine cheful de dans și nu ezită. De altfel, intenția o avea și Ioana, care a fost numai zâmbete la masă.

Cei doi s-au ridicat și au dansat strâns, „la sentiment”. Ilie a mai povestit ceva, apoi cei doi s-au retras, din nou, la aceeași masă unde și-au urat, probabil, numai de bine în mariajul care a cunoscut și unele sincope.

Ilie Năstase și Ioana, soția lui, dans tandru chiar de ziua fostului mare campion

Brigitte, fosta soție, agresată de Pastramă!

Cu doar câteva zile mai devreme, ieșeau la iveală scene halucinante, petrecute în shaormeria lui Pastramă&Brigitte. Potrivit imaginilor sosite pe celebra adresă pont@cancan.ro, Pastramă s-a aruncat, efectiv, asupra lui Brigitte și a agresat-o.

A prins-o de cap, a împins-o, iar ea s-a așezat, șocată, într-un colț al camerei. „Atacul” verbal a continuat, iar, din când în când, mâinile își jucau rolul agresiv.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut mai bine anul trecut, când au fost concurenți la realityshow-ul ”Ferma”, de pe Pro TV. Fiecare avea partener de viață, dar scânteia a aprins focul, iar câteva luni mai târziu s-au ”luat”. Cu acte în regulă. A fost vis doar la început, pentru că, ulterior, între cei doi ar fi apărut unele discuții mai aprinse.

Brigitte e agresată chiar de soțul ei, Florin Pastramă

Ilie Năstase a renunțat la plete: ”Mă tund așa dinainte de pandemie!”

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Ilie Năstase în urmă cu mai bine de o săptămână în mall-ul din Constanța. Îmbrăcat lejer, tricou, blugi scurți, Nasty a venit în centrul comercial alături de soția lui, Ioana, care i-a înnebunit, pe holuri, pe oamenii aflați, să spunem, chiar la locul potrivit. Ea, îmbrăcată cu o rochiță albă, destul de scurtă, și-a etalat formele de invidiat.

Ilie Năstase și-a condus soția la una dintre firmele pe care Ioana le-a ochit

Ilie nu a intrat în magazin. A preferat doar să-i facă plăcerea celei care-i este soție. Ea, în schimb, nu a ratat. S-a plimbat printre mai multe ”firme”, a și probat, pentru că, deh, shoppingul a lipsit atât de mult în urma pandemiei. Ilie a așteptat-o, galant, la intrare. Tuns scurt, cum nu mai fusese văzut.

„Sunt tuns așa încă de acum cinci luni, nu e ceva deosebit. Încă dinainte de pandemie. Doar că nu am mai fost fotografiat în ultima perioadă. M-am tuns si eu, care e problema?”, a explicat, amuzat, Ilie Năstase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.