Imagini colosale. Cunoscuta prezentatoare TV l-a scos la pețit în Herăstrău pe virginul Bursi

Publicat: 17/03/2019 | 00:07

În decembrie 2006, Adriana Bahmuțeanu organiza, cu mare fast, nunta bichonului său, eveniment pentru care a cheltuit, la vremea respectivă, 5.000 de euro! Bijou, patrupedul vedetei, a dispărut fără urmă și, pentru că a suferit prea mult după el, Adriana a primit o copie fidelă, însă cu la fel de mult ghinion în dragoste. (VEZI ȘI: ADRIANA BAHMUŢEANU, DECISĂ SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ DIN NOU: “MINUNILE SE ÎNTÂMPLĂ”)

Un eveniment pe care e greu să-l uiți vreodată, nunta unui cățel pentru care s-a cheltuit și o mică avere ca să fie totul cu ștaif. Se întâmpla în 2006, iar vedeta care și-a dorit acest moft a fost nimeni alta decât Adriana Bahmuțeanu. Avea la vremea respectivă un bichon în vârstă de trei ani, căruia îi oferea nu doar toată dragostea ei, ci și lucruri fără de care putea trăi, la o adică, la fel de liniștit.

Și-a dorit însă să-i găsească ”aleasa” și să-i facă o nuntă cu mare fast. Așa că l-a combinat cu Puffy, o fetiță bichon care aparținea stilistului Marian Dârță, mort în 2016. Așa că Adriana nu s-a uitat la bani și a scos la vremea respectivă 5.000 de euro din buzunar și i-a cheltuit pe marele eveniment.

Chiar dacă a fost căsătorit, Bijou nu a avut noroc în dragoste
Chiar dacă a fost căsătorit, Bijou nu a avut noroc în dragoste

Mireasa a avut o rochie plină de cristale Swarovski, iar mirele, un frac alb, ultimul răcnet printre căței. Inclusiv verighetele au fost comandate special pentru lăbuțele lor, fiind făcute din aur. La scurt timp, cățelușa Puffy și-a luat tălpășița, iar Bijou a rămas tot virgin și după noaptea nunții… Și până în 2016 de fapt, atunci când s-a întâmplat și marele necaz și a dispărut!

Bursi, copia lui Bijou

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Bijou a dispărut într-un parc, în 2016, în timp ce era plimbat de bona copiilor, iar vestea a provocat multă suferință în sânul familiei, ținând cont că trăia de 14 ani alături de Adriana. (NU RATA: ADRIANA BAHMUȚEANU, RECORD LA INTERVENȚIILE ESTETICE)

Văzând câte lacrimi și suspine au rămas în urma lui, un prieten foarte apropiat al vedetei, lăutarul Dan Bursuc s-a gândit să-i cumpere un alt câine, copie la indigo cu Bijou. Și bine a făcut! Adriana l-a botezat Bursi (după Dan Bursuc) și toată lumea s-a îndrăgostit de el, chiar dacă este o mică pacoste și îi roade tot prin casă.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a întâlnit-o pe Adriana Bahmuțeanu la o plimbare cu simpaticul patruped, pe care l-a dus în Parcul Herăstru cu SUV-ul ei scump, fără să-i pese că poate să îi dea ”daună totală” banchetei din spate.

Bursy primește tratament de rege de la stăpâna lui
Bursi primește tratament regesc de la stăpâna lui

Un alt aspect îl aseamănă pe Bursi cu Bijou, și-anume ghinionul în dragoste! Se pare că nici Bursi nu-și află perechea, iar Adriana face eforturi disperate să-i găsească o cățelușă pentru a deveni ”bărbat”. (VEZI ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU ȘI-A ÎNVĂȚAT LECȚIA! LA CE TESTE ÎȘI SUPUNE PARTENERUL CĂ SĂ AFLE DACĂ ESTE OMUL POTRIVIT PENTRU EA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...