Imagini în premieră cu super-academia lui Reghe. Nici ”Regele” Hagi nu are asemenea condiții…

Publicat: 28/11/2018 | 22:48

Părea inițial doar un vis frumos, povestit de Laurențiu Reghecamp într-un moment în care era liber de contract… Însă 2015 avea să devină anul în care celebrul antrenor punea bazele unei academii spectaculoase! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Și nu în România, ci la mii de kilometri! Temerarul tehnician a fost susținut, pas cu pas, de Anamaria Prodan, soția lui, care a îmbrățișat ideea și a dus-o de la vis la realitate! Academia de fotbal Laurențiu Reghecampf, din America, se extinde, acum. Iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat detaliile uluitorului proiect.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a făcut istorie la FCSB, cu două titluri câștigate consecutiv, a avut ideea de a ridica din temelii o academie de fotbal, precum a lui Gică Hagi, doar că pe tărâm american. (Cum câștigi bani rapid) Iar soția lui, Anamaria, a fost încântată de proiect și s-a implicat activ în demersul lui Reghe. Astfel, în 2015, cei doi au ”cimentat” primul stâlp al școlii de fotbal care urma să-i poarte numele fostului antrenor al FCSB-ului. Pe 7 iulie, tehnicianul și-a deschis firmă în statul Nevada: Reghecampf Soccer Academy, LLC. O companie cu domeniu de activitate exclusiv fotbalul.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, REACȚIE TRANȘANTĂ DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI)

„Avem foarte multă activitate. Ne-am deschis o academie de fotbal în Las Vegas și lunile astea au fost, așa, cu acte, terenuri, cu foarte multe lucruri. Avem două locații, în Las Vegas și în Henderson”, declara, la acea vreme, Anamaria Prodan. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!)

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRE DESPRE LAURENȚIU REGHECAMPF)

Ajutor de la șeici și de la un fond de investiții din Spania?!

În fine, Academia s-a ridicat, doar că nu are terenuri de antrenament, vestiare, staff! Dar zilele acestea, a fost făcut planul pentru ca școala de fotbal care-i poartă numele tehnicianului român să aibă absolut tot ce este necesar pentru marea performanță.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat ce pregătește cuplul Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan în privința Academiei din Statele Unite. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) În spatele căreia ar sta, conform informațiilor obținute de site-ul nostru, și anumiți șeici, dar și un fond de investiții din Spania.

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI, DESPRE LAURENȚIU REGHECAMPF: ”S-A DUS LA SALARIU DE 2,4 MILIOANE DE EURO PE AN, IAR ACUM…)

Îndrăznețul proiect cuprinde, între altele, 12 terenuri de antrenament cu gazon perfect, care împrejmuiesc stadionul principal, parțial acoperit, o parcare uriașă, asigurarea securității 24 de ore din 24, antrenori de calibru și, firește, multe grupe de copii și juniori. Academia ar urma să asigure antrenamente pentru 1.000 de jucători pe zi și două mari turnee în fiecare an. De asemenea, se estimează că peste 60.000 de oameni vor vizita, anual, curajoasa investiție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...