Imagini îngrijorătoare cu Mioara Roman! Probemele de sănătate o chinuiesc

Publicat: 06/12/2018 | 10:04

2018 a fost un an greu pentru Mioara Roman… în februarie și-a pierdut sora și a suferit enorm după pierderea aceasta, problemele de sănătate s-au agravat, iar spre sfârșitul verii, a fost internată de urgență într-un spital din București. Recent, fosta soție a lui Petre Roman a fost filmată în ipostaze ingrijorătoare. Imaginile vorbesc de la sine despre cât de mult o chinuiesc pe vedetă problemele de sănătate.

În vârstă de 78 de ani, Mioara Roman a fost surprinsă zilele trecute singură la cumpărături într-un supermarket din Capitală. La un moment dat, după ce a ajuns în zona în care erau legumele și fructele, ea a vrut să își ia papaya, însă a scăpat fructul din mână atunci când a încercat să-l pună în pungă. Mama Oanei Roman s-a aplecat imediat ca să-l ridice, însă, din cauza problemelor medicale, ea s-a chinuit puțin până să ajungă să-l pună în coș. Pe lista de cumpărături au fost și produse de patiserie, potrivit spynews.ro. Din fericire, sesiunea de shopping a continuat fără alte incidente.

Citește și: Unde a ajuns să locuiască Mioara Roman, fosta soție a premierului. Din cartierul miliardarilor, în blocul clanurilor!

Fosta soție a lui Petre Roman a împlinit 78 de ani pe 19 aprilie. Cu această ocazie specială, Oana Roman i-a transmis public un mesaj emoționant, dar dureros, în același timp.

“Azi e ziua ta, mamă! Mi-e greu să exprim în cuvinte tot ce însemni pentru mine, cât de mult te iubesc, te prețuiesc și te respect pentru demnitatea ta, pentru bunătatea ta, pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învățat de la tine! Știu că nu ți-e ușor și că nu ești linistită așa cum ai merita și, totuși, nu te plângi niciodată și nu lași pe nimeni să vadă când suferi! Ești exemplul perfect de demnitate și onoare! Să ne trăiești mulți ani sănătoasă, restul le-om rezolva noi cumva, având credință și încredere!” este mesajul transmis de fiica sa cea mică pe pagina ei oficială de Facebook.

Mioara Roman are două fiice din relații diferite: Catinca și Oana, care i-au dăruit fiecare câte o nepoată: Călina și Isabela. Ea se numără printre cele mai delicate prezențe din showbizul românesc și în perioada 1974 – 2007, a fost căsătorită cu fostul premier, Petre Roman. Pe fiica ei cea mare a făcut-o cu un fost sportiv de performanță.

Catinca Roman, sora ei, Oana, și Tourette Laurent. Sursa foto: Facebook
Citește și...