Imagini rare cu “Mata Hari de România”, la o super-partidă pe plajă, în Mamaia. S-a instalat pe un fotoliu ca o regină și…

Publicat: 01/09/2020 | 23:36

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu ”Mata Hari de România”, una dintre prezențele super-sexy din lumea bună, care a impresionat, de-a lungul vremii, o listă remarcabilă de bărbați celebri și bogați. Cristina Bădănoiu, supranumită și „Prinţesa RCA-urilor”, a încins o partidă de table, într-un fotoliu, pe plajă, la Mamaia.  

Cristina Bădănoiu, cunoscută ca „Prinţesa RCA-urilor” deoarece lucrează la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţia care controlează piaţa asigurărilor, a făcut senzație pe litoral. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINI. “PRINȚESA RCA-URILOR” A FĂCUT MEGA-CHEF CU TALENT LA ZIUA EI!)

Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe „Mata Hari de România” pe o renumită plajă din Mamaia. Contrar așteptărilor, „Prinţesa RCA-urilor” nu s-a tolănit pe vreun șezlong, în căutarea bronzului perfect.

Alături de un prieten, Cristina Bădănoiu a încins o partidă de table „calificată”. ”Mata Hari de România” și companionul ei s-au instalat ”regeste”, în două fotolii, chiar pe plajă și au agitat zarurile ca doi veritabili profesioniști. Timp de câteva ceasuri, Cristina și amicul ei s-au distrat copios la jocul de table, care s-a anunțat unul foarte strâns. Și asta pentru că, susțin sursele noastre ”Mata Hari de România” pare să fie extrem de pricepută la acest ”joc de societate”. (NU RATA: FLORENTINA GHERGHICEANU ȘI CRISTINA BĂDĂNOIU S-AU FOTOGRAFIAT CU NIKOS VERTIS)

”Prințesa RCA-urilor” a încins o partidă de table, pe plajă la Mamaia

Cine este Cristina Bădănoiu

În urmă cu trei ani, Cristina Bădănoiu făcea senzaţie pe Instagram cu pozele din vacanţa din Mykonos, Grecia! CANCAN.RO v-a prezentat, la vremea respectivă, imagini fabuloase cu sexoasa brunetă (pe atunci), care şi-a permis o mega-aroganţă: a mers cu elicopterul, din Mykonos, pentru a lua prânzul pe o altă insulă. (VEZI AICI: SENZAŢIE LA MYKONOS. FENTE IMPERIALE… ”PRINŢESA RCA-URILOR” ŞI O COLEGĂ DE LA ASF AU LUAT UN ELICOPTER CA SĂ IA PRÂNZUL PE ALTĂ INSULĂ!)

Până să ajungă la ASF, Cristina Bădănoiu a avut mai multe job-uri foarte bine plătite, pe care le-ar fi obţinut, spun voci din târg, prin intervenţia unor bărbaţi puternici. De altfel, Cristina a înnebunit numeroşi domni din România, atât căsătoriţi, cât şi holtei. O eventuală listă ar cuprinde chiar şi politicieni celebri, dar ne limităm să spunem că printre cei care au fost atraşi de farmecele sexy-brunetei se află Adrian Mutu şi Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român (COSR) şi fiul temutului Şefu’, dar şi Remus Truică, Amiran – patronul casinoului Marriott etc. Farmecele sale i-au adus chiar supranumele de „cea mai iscusită… din România”.

O carieră fulminantă

În ultima ei declaraţie de avere, Cristina Bădănoiu trecea două apartamente în Bucureşti (şi nu orice apartamente, ci unele de lux), un Mercedes din 2015, bijuterii în valoare de 150.000 euro şi alte obiecte, pe care nu le specifica, în valoare de alte 30 de mii de euro. Probabil obiectele respective erau genţile Chanel şi Hermes, pe care „Prinţesa RCA-urilor” le-a purtat deseori în ieşirile sale publice.

Trecând prin mai multe domenii de activitate (a lucrat inclusiv la Senat până să ajungă la ASF), domnişoara Cristina nu e străină nici de domeniul fotbalistic, exceptând relaţia cu „Briliantul”. Chiar când criza financiară pătrunsese şi în România, în 2009, Cristina Bădănoiu a fost numită – prin intermediul unui iubit jurnalist la Realitatea şi mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu – director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Remuneraţia pe care bruneta o încasa de la Rapid în acea perioadă grea pentru toate domeniile era de nu mai puţin de 42.000 de euro anual! George Copos a rămas uimit când a aflat ce salariu avea directoarea de marketing a clubului Rapid şi a încheiat colaborarea cu ea. N-a pierdut mare lucru Cristina Bădănoiu, mai ales că Rapid a intrat ulterior în faliment, iar ea a devenit… „Prinţesa RCA-urilor”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.